ورود

View Full Version : لاگین کردن به سرور در شبکه

mhjb
سه شنبه 15 آذر 1384, 11:11 صبح
سلام
یه سروری یکی از بچه‌ها نصب کرده ولی وقتی که می‌خواهیم از یه کامپیوتر دیگه بهش وصل بشیم، بعد از اینکه توی ران میزنیم IP\\ پنجره یوزر و پسورد میاد منتهی فقط اگر یوزر و پس ادمین رو بزنیم لاگین می‌کنه. اگر یوزر و پس یه یوزر معمولی رو بزنیم پیغام زیر رو میده. من تا حالا هرچی ویندوز سرور نصب کردم همه یوزرها می‌تونن لاگین کنند ولی این نمی‌دونم این پسره چی کار کرده که نمیشه. اگر کسی میدونه کمکم کنه.
ممنون

hamed_robotic
سه شنبه 15 آذر 1384, 11:29 صبح
خوب شما مجوز کانکت یا Permission با دیگر user ها را ندارید باید به آنها در سرور اجازه بدهید.

mhjb
سه شنبه 15 آذر 1384, 14:57 عصر
خوب قربونت برم خودم هم اینو می‌فهمم ولی نمی‌دونم کجا باید این مجوز رو بدم؟ یعنی به عبارت دیگه نمی‌دونم که اون از کجا این مجوز رو حذف کرده.

mhjb
شنبه 19 آذر 1384, 08:04 صبح
کسی این اطراف نیست!!!! ؟؟؟؟

13delta
سه شنبه 22 آذر 1384, 15:39 عصر
دوست عزیز اول مشخص کن ببینیم شما دامین دارید یا بصورت ورک گروپ
در هر صورت
برای اولی باید روی این گزینه کلیک کنید
active Directory User & Computer
و بعد میتوانی به این کاربر اجازه بدهی لاگین بکند
برای دومی باید
My computer R.Click ---> Manage----> User& Computer
و ....
یک نکته شاید تمامی پرمیژن هایی که لازم است تا یک یوزر لاگین کند را نداده اید و یا اینکه یک پالیسی تعریف شده که از ورود یوزرهای بدون پرمیژن ادمین جلوگیری میکند

mhjb
سه شنبه 22 آذر 1384, 17:40 عصر
دوست عزیز اول مشخص کن ببینیم شما دامین دارید یا بصورت ورک گروپ

دوست عزیز من همون ابتدا گفتم که یه سرور دارم که اینطوری است.

در هر صورت
برای اولی باید روی این گزینه کلیک کنید
active Directory User & Computer
و بعد میتوانی به این کاربر اجازه بدهی لاگین بکند
یک نکته شاید تمامی پرمیژن هایی که لازم است تا یک یوزر لاگین کند را نداده اید و یا اینکه یک پالیسی تعریف شده که از ورود یوزرهای بدون پرمیژن ادمین جلوگیری میکند

آخه من هم موندم کدوم پالیسی است که اجازه نمیده. آخه قبلا هم گفتم این سرور رو یکی دیگه نصب کرده و من نمیدونم چیکارش کرده که نمیشه.

13delta
چهارشنبه 23 آذر 1384, 09:52 صبح
در آخر جواب ندادی که دامین است یا ورک گروپ
در هر صورت اول من فکر میکنم باید روی سرور و در قسمت اکتیو دایرکتوری یوزر اند گروپ روی سرورت کلیک راست کنی و ببینی در آن پالیسی که وجود دارد چه گزینه هایی اجازه داده شده و بهتر است ببینی آیا فایروال روی سرور هست یا خیر
دوم از یک استیشن دیگر سعی کن که لاگین کنی

mhjb
چهارشنبه 23 آذر 1384, 17:05 عصر
من تصور می‌کنم وقتی می‌گویم یه سرور دارم واضح است که ورک گروپی در کار نیست. در ضمن من کلیه پالیسی‌های اونو با سرور خودم چک کردم هیچ فرقی نمی‌کنند ولی یوزرهای اون سرور از یه کامپیوتر دیگه (که عضو دامین نیست) نمی تونند لاگین کنند ولی ادمین می تونه.

13delta
پنج شنبه 24 آذر 1384, 09:33 صبح
بهر حال دوست عزیز ما در شبکه ورک گروپ هم استند الون سرور داریم که وظیفه اش فقط کارهایی مثل شیرینگ میباشد و ربطی به دامین بودن یا نبودن ندارد .
بهتراست اینطوری لاگین کنی
USERNAME@DOMAINNAME.EXTENSTION
بدین ترتیب میتوانی لاگین کنی
مانند کاربری که عضو دامین مایکروسافت است ولی کامپیوترش عضو شبکه آنها نیست پس اینگونه مینویسد
User name:Mehdi@microsoft.com
Password: ****************
و در ضمن باید در کامپیوتر سرور این کاربر تعریف شده باشد.

mhjb
پنج شنبه 24 آذر 1384, 11:56 صبح
دوست عزیز آخه مشکل این ها نیست اگر هیچی بلد نباشم دیگه اینها رو بلدم که چطوری از طوی شبکه به یه کامپیوتر دیگه وصل بشم و بهش لاگین کنم ولی این سروری که می گم اگر ÷یغام رو خوب بخونی می فهمه که یوزر می خواد لاگین کنه ولی اجازه نمیده وگرنه اگر کاربر یوزر ادمین رو وارد کنه مشکلی نیست و جالب اینجاست که من تک تک پالیسی هاش رو با دو تا سرور دیگه که اینطوری نیستند چک کردم و هیچ تفاوتی بین آنها نیست ولی این یکی نمیشه ولی اون دو تا میشه.
البته من دارم کلا بیخیال میشم فکر می کنم که مشکل خود ویندوز سرورش باشه اگر وقت کردم عوضش می کنم تا مشکل حل بشه.

nmaxi806
دوشنبه 23 خرداد 1390, 02:08 صبح
برو Domain Controllers Policy یا اگه DC نداری برو Local Security Policy بعد از قسمت Computer Configuration سپس Windows Settings و سپس Security Settings و بعد User rights assignments رو انتخاب کن
از منوی سمت راست بر روی Access this computer from the network گروه دلخواهتو Add کن (اگه می خوای همه به سرورت دسترسی داشته باشن Everyone رو Add کن)
بعد باید برای اعمال کردن فوری Group Policy دستور gpupdate رو تو Run و یا CMD اجرا کنی
موفق باشی