ورود

View Full Version : سوال: ایجاد نقشه ی سایت

kamran_14
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 19:23 عصر
سلام
ببخشید
من می خوام در دلفی برنامه ای بنویسم که سایت (فایل HTML) رو از کاربر بگیره و نقشه ی سایت دریافتی رو به عنوان خروجی نشون بده من مشکلی که دارم اینه که نمی دونم نقشه ی سایت باید دارای چه اطلاعاتی باشد و چطوری باید نشان دهد می شه در این مورد کمکم کنید و توضیح دهید که نقشه ی سایت چه اطلاعاتی را باید نمایش دهد.
ممنون

lord_viper
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 09:39 صبح
نقشه سایت یک فایل Xml هست

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">

<url>

<loc>http://www.example.com/</loc>

<lastmod>2005-01-01</lastmod>

<changefreq>monthly</changefreq>

<priority>0.8</priority>

</url>

</urlset>

kamran_14
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 11:27 صبح
نقشه سایت یک فایل Xml هست
ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید اما من نمی دونم اون چیزهایی که داخل <> نوشتید چی اند؟
1- آیا منم باید نقشه سایت رو در دلفی دقیقا مثل شما بنویسم یا نه از چیز خاصی پیروی نمی کنه و نحوه ی چینش آدرس ها سلیقه ای هست؟
2-ایا وقتی من می خوام لینکی رو نشون بدم باید آدرس صفحه و عنوان لینک رو بنویسم ؟

lord_viper
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 17:19 عصر
البته این سایت مپ برای استفاده گوگل هست
<loc> و </loc> آدرس صفحه را مشخص می‏کنند.

<changefreq> و </changefreq> دوره به روزرسانی شدن محتوای صفحه را مشخص می‏کنند. شما می‏توانید ازalways, hourly, daily, weekly, monthly, yearly, never برای این تگ استفاده کنید.

<priority> و </priority> میزان اهمیت هر صفحه در مقایسه با کل صفحات سایت را نشان می‏دهد که عددی بین صفر و یک است. سعی نکنید به همه عدد یک داده شود.

استفاده از تگ‏های <loc> و <urlset> و <url> و اجباری است و بقیه تگ‏ها اختیاری می‏باشند.دقت کنید که تنها موارد مهم در این مقاله ذکر شده است تا از پیچیدگی مطلب کاسته شود.

آدرس چند نمونه دیگر که خیلی ساده آنها را تنظیم کرده‏ام را می‏توانید در آدرس‏های زیر ملاحظه نمایید:

www.irpedia.com/sitemap.xml

www.persianblog.com/sitemap.xml

برای کسب اطلاعات بیشتر حتما به آدرس زیر مراجعه نمایید: https://www.google.com/webmasters/sitemaps/docs/en/about.html

kamran_14
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 22:19 عصر
البته این سایت مپ برای استفاده گوگل هست
<loc> و </loc> آدرس صفحه را مشخص می‏کنند.

من می خوام آدرس لینک ها شاخه ای نشون داده بشه مثلا یک لینک در صفحه ی اصلی هست که به عنوان لینک پدر شناخته می شوند و با کلیک بر روی هر لینک , لینکهای صفحه ی باز شده به عنوان فرزندان آن لینک اند آیا این در مثال شما بود؟فقط می خوام بدونم فرزندان لینک چطوری نشون داده می شوند؟
ممنون

kamran_14
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 00:23 صبح
من این برنامه رو تو دلفی نوشتم این برنامه اینکار رو می کنه فقط آدرس های لینک رو به ما نشون می ده در این برنامه چون سورس فایل از اول تا آخر پیمایش می شه و دنبال صفت href به صورت خطی هستش سرعت اجرا فوق العاده پایین می آد شما چی پیشنهاد می کنید. این برنامه اجرا می شه ولی کمی طول می کشه می شه ازتون خواهش کنم که این فایل اجرایی رو ببینید و اشکلات اینرو به من بگید اگه خواستید سورس اینبرنامه رو بهتون میل می کنم . همچنین نواقص برنامه رو خواهش می کنم بگید.
نحوه ی اجرای این برنامه این هست که شما بر روی فرم کلیک می کنید و پنجره ی open باز می شود و یه فایل htm انتخاب می کنید بعد آدرس های مربوطه نشان داده می شوند
راستی من اگه ادرس فرزندهای لینک رو پیدا کنم سرعت خیلی خیلی پایین می اد چی کار کنم کمکم کنید%
ممنون

lord_viper
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 09:48 صبح
اگه منظورتون چیزی شبیه حالت زیره که تو همین تاپیک هم هست
تالار
Native Code
برنامه نویسی در Delphi
مباحث عمومی دلفی و پاسکال
سوال: ایجاد نقشه ی سایت

این برید کمپ (bread crumb)بهش میگن
و ربطی به sitemap نداره
sitemap هم یک فایل xml هست که با کلاسها-یونیتها و کامپوننتهای کار با xml مثل کامپوننت Xmldocument خود دلفی از سربرگ Internet یا یونیت msxml میتونین به راحتی تگهای مورد نظر خودتونو مدیریت و جستجو کنین