ورود

View Full Version : آیا گرفتن سند مکتوب برای یه دامنه دات کام شدنی هست یا نه؟

idocsidocs
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 21:20 عصر
من می خوام یه دامنه دات کام بخرم. اما مشکل این دامنه ها اینه که یه هکر می تونه با سرقت اطلاعات ایمیل، دامنه رو هم بدزده.

راهی نیست که این دامنه برای من ثبت بشه و فقط به آدرس ایمیل من مرتبط نباشه؟ یعنی می شه برای این دامنه ها سند گرفت؟

elham1611
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 00:02 صبح
بهتره از domain@iranhost.com بپرسی. ولی اونجوری که توی قضیه سایت persianblog.com دیدیم فکر نمیکنم بشه. یعنی اگه میشد پرشین بلاگ میتونست دامینش رو پس بگیره... تازه من دنبالش رفتم .ir رو ثبت کنم بهم ندادن چند سال پیش بود. شاید الان دات آی آر رو بدن

idocsidocs
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 00:10 صبح
یعنی صاحب دامین سایتهایی مثل کلوب، بلاگفا و... هم اسم دامینشون فقط با یه آدرس ایمیل تعیین می شه؟

اینطوری که امنیتی وجود نداره.

elham1611
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 01:16 صبح
من یه بار از parsdata دامین گرفتم بعد از whose کردن متوجه شدن که ای دل غافل اینها که دامین رو به اسم شرکت خودشون ثبت کردن. این بود از اون به بعد از iranhost.com دامین میگیرم اما بعد از تحریمها سایت ایران هاست هم از مشتریاش خواست یه سال اضافی دامنشون رو تمدید کنن تا به قول خودشون سرورشون رو از یک شرکتی که تحریم کرده ایران رو تغییر بدن ما هم این کار کردیم و درحین این انتقال متوجه شدم ای دل غافل اینها هم اول ادمین دامین رو به اسم شرکت خودشون میزنن بعد انتقال دادن به یک سرور دیگه . پس براشون عین آب خوردنه که دامین رو بکنن به اسم خودشون حتی اگه شما ببینید به اسم شما ثبت شده.

برای کارهای بزرگ بهتره مستقیم از سایتهای خارجی بگیری.تا با واسطه ایرانی.

حدود 1 سال پیشم یکی از شرکای سایت iranhost.net سر اون یکی کلا گذاشته بود و دامنه رو به اسم خودش تغییر داده بود . فکر کنم هنوزم سایتشون غیر فعال باشه واسه شکایت بازی

http://judge.blogsky.com/1384/11/19/post-10/
لینک بالا رو هم بخون

BOBZzZ
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 10:44 صبح
سلام
اگر مشکل پرداخت اینترنتی با ویزا یا مستر کارت ندارید بهتره که از سایتهای خارجی بخرید .
اینجا که ما هستیم چون با کردیت کارت خودمون میخریم اگر هم روزی به مشکلی بخوره سابقه این خرید تو گزارشهای بانکی در زیر مجموعه (کردیت کارتها) وجود داره که میتونه سند محکمی برای اثبات مالکیت بحساب بیاد و دادگاه به اون استناد میکنه. البته تا حالا کار من و دوستانم به دادگاه نکشیده و معمولا سرکتها بعد از تائید مشخصات مالک به راحتی دومین رو به صاحبش بر میگردونند چون در واقع یک قرارداد بین شما و شرکت بسته شده که اسناد بانکیش معلوم و مشخصه.

idocsidocs
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 12:20 عصر
الان سایتی مثل گوگل، چطور اسم دامنه رو به نام خودشون ثبت کردن که می دونن مشکلی براشون پیش نمی یاد؟

مراحل قانونی این کار رو لطفا توضیح بدید.

idocsidocs
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 19:57 عصر
من یه بار از parsdata دامین گرفتم بعد از whose کردن متوجه شدن که ای دل غافل اینها که دامین رو به اسم شرکت خودشون ثبت کردن. این بود از اون به بعد از iranhost.com دامین میگیرم اما بعد از تحریمها سایت ایران هاست هم از مشتریاش خواست یه سال اضافی دامنشون رو تمدید کنن تا به قول خودشون سرورشون رو از یک شرکتی که تحریم کرده ایران رو تغییر بدن ما هم این کار کردیم و درحین این انتقال متوجه شدم ای دل غافل اینها هم اول ادمین دامین رو به اسم شرکت خودشون میزنن بعد انتقال دادن به یک سرور دیگه . پس براشون عین آب خوردنه که دامین رو بکنن به اسم خودشون حتی اگه شما ببینید به اسم شما ثبت شده.
از پشتیبان ایران هاست پرسیدم.
گفتن که دامین به اسم شخص ثبت می شه و اگر ویز بگیری اسم خودت نشون داده می شه. آیا امکان تغییر اطلاعات این اطلاعات وجود داره؟ مثلا نام صاحب سایت رو تغییر بدن و وقتی ویز بگیریم، اسم جدید نمایش داده بشه؟

BOBZzZ
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 06:50 صبح
با سلام
تا جائی که من میدونم شرکتهای بزرگ بعد از ثبت خود شرکتشون دومین رو به عنوان مالیملکشون و به اسم شرکت ثبت میکنند که در این حالت دومین فرقی مثلا با ساختمانی که برای محل شرکت خرید و یا اجاره کردن نداره .
شما اگر میخواهید خیالتون راحت باشه یا به اسم یک شرکت که فکر کنم بهتر باشه از ایران بیرون باشه یه دومین ثبت کنید و یا اینکه از طریق کردیت کارت و یا حساب بانکی که در خارج از کشور دارید دومینتون رو تهیه کنید که در این صورت فکر نکنم کسی جرات کنه دست به املاکتون بزنه !

الان سایتی مثل گوگل، چطور اسم دامنه رو به نام خودشون ثبت کردن که می دونن مشکلی براشون پیش نمی یاد؟

مراحل قانونی این کار رو لطفا توضیح بدید.

idocsidocs
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 12:12 عصر
تا جائی که من میدونم شرکتهای بزرگ بعد از ثبت خود شرکتشون دومین رو به عنوان مالیملکشون و به اسم شرکت ثبت میکنند که در این حالت دومین فرقی مثلا با ساختمانی که برای محل شرکت خرید و یا اجاره کردن نداره .
یعنی رسما شرکتهایی که این کار رو می کنن دزد محسوب می شن؟
چرا مثل همه نقاط دنیا، دامین رو به اسم صاحب اصلی ثبت نمی کنن و اون رو به اسم خودشون ثبت می کنن؟

حمید محمودی
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 22:19 عصر
یا امکان تغییر اطلاعات این اطلاعات وجود داره؟ مثلا نام صاحب سایت رو تغییر بدن و وقتی ویز بگیریم، اسم جدید نمایش داده بشه؟

بله, امکانش هست. در کنترل پنل domain ه شرکتی که ازش خرید کردید، همچین امکانی باشد باشه. البته ممکنه مستقیما همچین امکانی رو در اختیارتون قرار ندن؛ و لازم هست که به سایت اصلی ای که خرید ازش انجام شده مراجعه کنید (یادمه آنلاینیک یه بخش برای اینکار داشت)
ضمنا همینکه به اسمتون ثبت شده باشه کافیه؛ و لزوما whois گرفتن مبنای کار نیستش. به هر حال خیلی وقت ها نیاز هست که اطلاعات ثبت نام دامین از دید کاربران دیگه پنهان بمونه. که استفاده از ID-Shield میتونه مناسب باشه.
درایران، بعضی از شرکت ها با درخواست مدارکی مثل کپی کارت شناسایی در هنگام ثبت نام شخص و ارئه سرویس بهش (مثل فروش دامنه یا ... ) عمل احراز هویت رو بسط دادن و تنها منوط به درج و استفاده ایمیل نکردن. که خب این خودش مناسب تر هست. اما در هر حال، مشکلات جامعه و امور مجازی خصوصا در ایران، فراتر از این حرف هاست!

BOBZzZ
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 10:24 صبح
سلام
متوجه منظورتون نشدم.
چرا باید دزد محسوب بشوند؟
شما پرسیدید شرکتهای بزرگ چطوری مطمئن میشوند که کسی دومین اونها رو نمیدزده و من هم گفتم که اینجا وقتی شرکت ثبت کنید و با اسم شرکتتون دومین ثبت کنید دیگه کسی نمیتونه اون رو از شما بدزده.
باز اگر بد متوجه شدم خوشحال میشم توضیح بدهید.

یعنی رسما شرکتهایی که این کار رو می کنن دزد محسوب می شن؟
چرا مثل همه نقاط دنیا، دامین رو به اسم صاحب اصلی ثبت نمی کنن و اون رو به اسم خودشون ثبت می کنن؟

idocsidocs
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 11:47 صبح
باز اگر بد متوجه شدم خوشحال میشم توضیح بدهید.
خب معلومه

پول یک سال رو من می دم ولی شرکت ها دامین رو به اسم خودشون ثبت می کنن و هر وقت خواستن می تونن دسترسی من رو از بین ببرن.

مثال خوبش همون قضیه سایت پرشین بلاگ هست.

اطلاعاتی که توی ویز به عنوان صاحب دامین نمایش داده می شه رو می شه به راحتی تغییر داد.