View Full Version : برنامه نویسی تحت شبکه
Microsoft.net
چهارشنبه 21 آبان 1382, 15:55 عصر
man chan ta moshkel daram har ki midoone javab bede lotfan
man ba ado bar name nevisi mikonam mikham bedoonam chjori adreese filam ro ke roye server garar dare to bar name bezaram va dovom inke har kari mikonam az toye forme 2 nemitoonam toye form 1 tagirat bedam javab nemide ye motegair ham az noe on form dorost kardam vali bazam javab nemide
کم حوصله
پنج شنبه 22 آبان 1382, 00:04 صبح
سلام
در مورد 1 خود برنامه شما برروی سرور است و shortcut آن برروی استیشن ها و یا نه برنامه برروی هر استیشن جدا نصب می شود و فقط پایگاه داده شما برروی سرور است ؟؟؟
در مورد 2 شما جهت انجام عملیات برروی متغییر های تعریف شده در فرم دیگر بایدان متقییر را در بخش general آن فرم به صورت public تعریف کنید تا در فرمهای دیگر قابل صدا زدن باشد در ضمن : مثال در فرم 2 جهت صدا زدن متغییر از فرم 1 اینچنین باید عمل کرد
تعریف متغییر در فرم 1
'general
public s as string
صدا زدم متغییر فرم 1 در فرم 2
form1.s= " رشته دلخواه "
:wink:
Microsoft.net
پنج شنبه 22 آبان 1382, 15:24 عصر
آقای کو حوصله در مورد اول اینکه پایگاه داده روی سرور باشه عزیزم و دز مورد دوم اینکه اینو خودم می دونم که متغییر با ید به صورت پابلیک باشه ولی منظور من اینکه مثلا می خوام از فرم 2 فرم 1 رو غیر فعال کنم عمل نمی کنه form1.enable=false یا هر کاری شبیه این
پنج شنبه 22 آبان 1382, 22:30 عصر
در مورد استفاده از فرم ها، احتمالا متغییر شما از نوع فرمتون هست ولی یا مقدار ندارد و یا اینکه مقدار اون با فرم فعال شما یکی نیست.
می تونین یک متغییر از نوع فرمتون و به صورت WithEvents تعریف کنین و زمانی که می خوایین فرم رو نمایش بدین این متغییری رو که تعریف کردین Create کنین و بعد از این متغییر استفاده کنین.
پنج شنبه 22 آبان 1382, 22:37 عصر
در مورد سوال اولتون:
نمی دونم در SQL Server چه تابعی برای بگرداندن مسیر فایل وجود داره ولی اگر این تابع رو پیدا کنین می تونین اون رو در یک Function در SQL Server قرار بدین و در ابتدای اجرای برنامه این Function رو فراخوانی کنید. با این کار شما مسیر فایل در سرور رو خواهید داشت.
Microsoft.net
یک شنبه 25 آبان 1382, 11:36 صبح
ببخشید میشه یه مثال بزنید نحوه تعریف و استفاده اون رو در دات نت :wink:
یک شنبه 25 آبان 1382, 21:54 عصر
اگر مثال برای استفاده از فرم ها می خوایین، اینجا
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=2698&highlight=
قبلا یک مثال گذاشته بودم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.