ورود

View Full Version : گفتگو: ایجاد منوی پویا

naser_feb8646
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 09:41 صبح
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو بدونم
من میخوام منوی سایتم رو به طور پویا ایجاد کنم حالا میخواستم ببینم به نظرتون اگر اطلاعات این منوها رو در دیتابیس ذخیره کنم سرعت لود بالاتره یا اینکه توی یه فایل XML قرارش بدم سرعت بالاتری داره

d_derakhshani
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 09:54 صبح
مسلکا فایل XML(که اگه روی IIS به صورت فایل static cache در بیاد) سرعت بالاتری داره. اما انعطاف دیتابیس خیلی بالاتره(چون می تونه به راحتی با جدول کاربران و حدود دسترسی join بخوره و ه سادگی فقط آیتم هایی از منو رو بیاره که برای گروه کاربری مورد نظر تعریف شده)

alonemm
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 13:49 عصر
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو بدونم
من میخوام منوی سایتم رو به طور پویا ایجاد کنم حالا میخواستم ببینم به نظرتون اگر اطلاعات این منوها رو در دیتابیس ذخیره کنم سرعت لود بالاتره یا اینکه توی یه فایل XML قرارش بدم سرعت بالاتری داره

باسلام:

اگر شما بتونید نیازتون رو با فایل های XML براورده کنید خیلی بهتر و سودمندانه تر از استفاده از پایگاه داده هست.

به علت هایی همچون اتصال - سرعت خواندن - انتشار راحتر بین تمامی برنامه های کاربردی - حجم کمتر - استفاده هایی همچون فایل نقشه سایت و ...

crazy_1892
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 17:00 عصر
ایجاد منو (یا درخت واره) با زیر منوهای تو در تو و نا محدود (http://www.how2learnasp.net/article.aspx?code=6e262527-5042-41d7-aba6-fddda0700020)