View Full Version : مشکل نمایش فیلم
ali_star
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 11:05 صبح
سلام
من یک سیستم با گرافیک پایین دارم. با مدیا پلیر ویندوز در حالت full screen مشکلی با نمایش فیلم ندارم ولی هنگام استفاده از mediaelement یا اکتیو ایکس WMP داخل برنامه در حالت FULL SCREEN همان فیلم به صورت منقطع و خیلی آهسته نمایش داده می شود. چند روز است روی این موضوع کار می کنم ولی به نتیجه ای نرسیده ام.
همان فیلم با اکتیو ایکس WMP در Winform مشکلی ندارد. فقط مشکل من با WPF است.
لطفا اگر کسی تجربه ای در این مورد دارد راهنمایی کند.
m.bibjan
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 11:55 صبح
سلام
سرچ ، لطفا!!!
چند نكته در مورد WPF MediaElement و ويندوز XP
WPF MediaElement به صورت پيش فرض در ويندوز XP كار نميكند؛ مگر اينكه حتما آخرين نگارش موجود Windows Media Player بر روي سيستم نصب شده باشد و حداقل نياز به نگارش 10 به بعد را دارد.
اگر اين نگارش نصب نباشد يا هر خطاي ديگري رخ دهد، آنرا ميتوان از طريق روال رويداد گردان MediaFailed بدست آورد.
اگر نگارش بتاي مدياپلير 11 بر روي سيستم نصب باشد، با پيغام نه چندان آشناي "insufficient memory" مواجه خواهيد شد و اهميتي هم ندارد كه سيستم در حال حاضر به چه ميزان حافظهي مهيا دسترسي دارد.
و كلا هر آنچه را كه Windows Media Player بتواند پخش كند، WPF MediaElement نيز قادر به پخش آنها خواهد بود. براي فرمتهاي ناشناخته و جديد بايد Codec مخصوص آنها در سيستم نصب شده باشد.
راه حل بهتر، استفاده از پروژهي ديگري است به نام WPF Media Kit. اين پروژه، هر آنچه را كه بتوان توسط برنامه GraphEdit پخش كرد، ميتواند نمايش دهد.
استفاده از WPF MediaElement به كمك الگوي MVVM درد بزرگي است؛ چون آنچنان از Binding و Commanding پشتيباني نميكند.
این هم منبع:
http://www.dotnettips.info/search/label/WPF
ali_star
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 12:23 عصر
با تشکر از توجه شما
روی سیستم مدیا پلیر 10 نصب است.
در حالتی که در حالت full screen نیست هیچ مشکلی وجود ندارد و فقط وقتی full screen می شود فیلم را آهسته و منقطع نشان می دهد.
مشکل فقط مختص mediaelement نیست چون
1-با اکتیو ایکس مدیا پلیر در wpf هم همین مشکل وجود دارد.
2-با مدیا پلیر خود ویندوز در حالت full screen فیلم بدون هیچ مشکلی پخش می شود.
3- اگر از اکتیو ایکس مدیا پلیر در winform (بدون wpf) استفاده کنیم مشکل فوق را نداریم.
m.bibjan
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 12:58 عصر
سلام
ازین WPF Media Kit استفاده کردین تو پروژتون؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.