ورود

View Full Version : گزارش گیری در WPF

B.I.O.H.A.Z.A.R.D
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 21:22 عصر
سلام

تقریبا هر چیزی که رایگان بوده رو امتحان کردم، ولی جوابی نگرفتم.

Stimulsoft و Crystal Report

اولی همه چیش خوبه، موقع استفاده خطا میگیرم، یعنی کلاس ها خیلی درست تعریف میشن، اسمبلی ها به پروژه اضافه شده، هیچ مشکلی نیست، ولی وقتی Run میکنم، کلاس های تعریف شده از حالت رنگی خارج میشن و خطای missing assembly reference نشون داده میشه.

از کریستال هم اومدم استفاده کنم، وقتی Viewer اون رو روی ویندوز آوردم، باز هم مشکلی شبیه به مشکل بالایی داشتم، یعنی CrystalReportViewer به ویندوز اضافه شده بود، namespaceش هم با پیشوند my در بالای فایل xaml تعریف شده بود، ولی باز میگفت این تگ در این namespace وجود نداره ! واقعا کلافه شدم.

حالا خواشم از دوستان اینه اگه نمونه برنامه گزارش گیری از stimul یا crystal رو دارن برام قرار بدن.

خیلی بهتره که ارتباط با پایگاه از طریق Linq باشه. (دیگه عالی میشه)

davoodrm666_666
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 08:16 صبح
شما برای استفاده از StimulSoft باید framework پروژه رو از dotNet framework 4 client profile به dotNet framework 4 تغییر بدهید

B.I.O.H.A.Z.A.R.D
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 10:12 صبح
اگه ممکنه بفرمایید چطوری این کار رو انجام بدم؟

noroozifar
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 13:50 عصر
روی پروژه کلیک راست کن بعد بزن properties تو قسمت freamwork انتخاب کن dotNet framework 4 :لبخندساده:

B.I.O.H.A.Z.A.R.D
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 15:45 عصر
چقدر من سرچ زدم، 300 مگابایت Crystal رو دانلود کرده بودم. نمیدونستم مشکلم با همین یه دونه تغییر حل میشه. واقعا دست هر دوی شما درد نکنه.

فقط اگه تونستید بگید فرق Client Profile با اون یکی چیه؟ چرا این مشکل بوجود اومده بود؟!

sahebgharan
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 16:36 عصر
Client Profile زیرمجموعه ای از .NET هس که برای برنامه های Client بهینه شده! حجم فایل های تولید شده باهاشم کم تره
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc656912.aspx

B.I.O.H.A.Z.A.R.D
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 19:17 عصر
مرسی از شما sahebgharan

نمیدونم مشکل چیه، ریپورت یه بار درست جواب میده، باره دیگه نه! زوم میکنی not responding میشه. نمیدونم ایراد چیه؟! StiReport من مشکل داره؟