ورود

View Full Version : انتقال اطلاعات از سیلورلایت به صفحه asp

lyrebird
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 11:10 صبح
سلام
من میخواستم به متن یک textbox رو که داخل silverlight تعریف شده، در صفحه aspای که از اون استفاده می کنه، دسترسی داشته باشم. چطوری میشه این کار رو انجام داد؟
مرسی

d_derakhshani
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 22:12 عصر
منظروتون با جاوا اسکریپته؟ یا نه کد های سمت سروره asp.net؟
من فکر می کنم دومی منظورتونه که در این صورت باید از سرویس استفاده کنید.
کارتون رو کامل توضیح بدید تا من توضیحات کامل تر براتون بزارم

lyrebird
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 09:19 صبح
بله منظورم دومیه.
من یک صفحه aspx دارم که توی اون یک فایل سیلورلایت رو نشون میدم، توی سیلورلایت یک textbox هست و یک button، می خوام بعد از اینکه کاربر روی دکمه کلیک کرد، متن داخل textbox رو توی asp.net دریافت کنم.

lyrebird
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 09:22 صبح
فکر می کنم جوابمو پیدا کردم:
این لینک (http://weblogs.asp.net/brijmohan/archive/2011/06/22/passing-parameters-between-silverlight-and-asp-net-part-1.aspx)قسمت سومش: 3. Using HtmlPage.Document

d_derakhshani
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 14:59 عصر
ببینید در واقع از silverlight نمیشه به asp.net و از Asp.net مستقیم به سیلورلایت ارتباط بر قرار کرد. برای اینکه سیلورلایت در کلاینت اجرا میشه و Asp.net در سرور.
سیلورلایت می تونه مستقیم با HTML و javascript ارتباط بر قرار کنه. چون اینها هن در سمت کلاینت هستند.
حالا میشه از طریق هایی این دو با هم ارتباط برقرار کنند. مثلا یک فریم بزارید و سیلورلایت صفحه ای رو در query string فراخوانی کنه(متن تکست باکس در query string باشه) و از همین طریق asp.net مقدار رو بخونه. ویا سیلورلایت مقداری رو در یک فیلد html قرار بده و در هنگام postback صفحه asp.net اون رو بخونه. اما همه اینها با بارگذاری و با referesh صفحه اتفاق میافته(چون asp.net در سرور هست).
روش دیگه اینه که از سرویس استفاده شه که دیگه postback و یا بارگذاری جدید احتیاجی نداره. اما سرویس یک کاربرد داره و موارد گفته شده کاربردی دیگه.

az.heidarzadeh
سه شنبه 31 مرداد 1391, 11:36 صبح
سلام
اگه نخوایم با Query String ارسال کنیم و از طریق سرویس بفرستیم چطوری میشه من متدم و تو سرویس اینطرفم new کردمش اما بازم دسترسی ندارم
چیکار کنم :ناراحت:

d_derakhshani
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 10:11 صبح
سلام
اگه نخوایم با Query String ارسال کنیم و از طریق سرویس بفرستیم چطوری میشه من متدم و تو سرویس اینطرفم new کردمش اما بازم دسترسی ندارم
از طریق سرویس که جای سوال نداره(شما در واقع می خواهید با سرور ارتباط بر قرار کنید). اطلاعات رو بدید به سرویس و در سمت سرور اطلاعات رو دریافت کنید.
یعنی چی دسترسی ندارید؟بیشتر توضیح بدید

taghvajou
یک شنبه 12 شهریور 1391, 08:24 صبح
سلام
اینکه یه تابع رو نوشتین تو وب سرویس (سرور ساید)، تو سیلور بعد از اینکه از سرویس یه نمونه ساختین ولی داخلش متد رو نمی بینین یا به قول شما دسترسی ندارین دو حالت داره:
1- بعد از اینکه تابع رو نوشتین، سمت سرور رو بیلد کنین بعد رفرنس وب سرویس رو سمت کلاینت آپدیت کنین. گاهی یادمون میره آپدیت کنیم بعد کلی حرص میخوریم که چرا پس تابع نمیاد.
2- (که به نظر من احتمال قویتره ) شما وقتی متد رو تو وب سرویس می نوشتین فراموش کردن که تگ ([OperationContract]) رو بالای تابع بذارین. در نتیجه اون متد کلاینت ساید دیده نمیشه!