ورود

View Full Version : مبتدی: محدودیت نصب برنامه فقط بر روی یک کامپیوتر

mmyrox
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 20:59 عصر
سلام دوستان
میخوام یه برنامه بنویسم که محدودیت نصب داشته باشه
به شکلی که برنامه رو فقط بشه روی یک کامپیوتر نصب کرد
به فرض هر نسخه از برنامه یک سریال داشته باشه و وقتی برای اولین بار قصد نصب کردنش رو داشته باشیم به سخت افزار مراجعه کنه و کدی تولید کنه ، سپس مشتری سریال برنامه و کد سیستمش رو ارسال کنه و از طریق سامانه های مختلف ( پیامکی - ایمیل - اینترنتی) برنامه اش رو فعال کنه

کامپوننت خاصی هست واسه اینکار ؟
یا کدی که بشه اطلاعات سخت افزار رو بدست آورد؟

سعید صابری
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 21:14 عصر
یک سری قفل های سخت افزاری و نرم افزاری برای این کار هست که باید سر کیسه را شل کنی!
ولی بهترین راه اینه که خودت بنویسی.
برای بدست آوردن اطلاعات سخت افزار هر کدوم قطعات میخوای سایت را جستجو کن

mohsen24000
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 23:24 عصر
http://delphi.about.com/od/productreviews/l/aa022503a.htm

mmyrox
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 19:13 عصر
یک سری قفل های سخت افزاری و نرم افزاری برای این کار هست که باید سر کیسه را شل کنی!
ولی بهترین راه اینه که خودت بنویسی.
برای بدست آوردن اطلاعات سخت افزار هر کدوم قطعات میخوای سایت را جستجو کن

ممنون از راهنماییتون
مشکل مالی نیست ، چون میخوام یه برنامه مطمئن بنویسم و از لحاظ کپی رایت ثبت هم بشه
اینکه خودم بنویسم مطمئنن کلی باگ خواهد داشت ، بجاش این قفلهای سخت افزاری که گفتین سرچ زدم به نظرتون اونها چطورن
یا اینکه به همین اطلاعات سخت افزار و ترکیب کامپوننتی که پست قبلی رفیقمون معرفی کردن اکتفا کنم،امنیتش بیشتره؟

سعید صابری
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 23:26 عصر
قفل های سخت افزاری زیاد هستند خیلی هاش آمدند و رفتند مثل قفل کولاک(که هست)... ولی یادم نمیاد که یکی از این قفل ها در برابر دوستان وطنی دوام اورده باشن.
من فکر کنم خودت بنویسی بهتر است سعی کن یک الگوریتم پیچیده طراحی کنی که به راحتی نره تو هوا!

hosseinenayati_2009
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 23:46 عصر
سلام
یک سی دی است که خیلی جالبه،غیر از این که قفل برای یک کامپیوتر داره ،کنترل تعداد اجرای برنامه را داره، مثلا برنامه 20 بار که اجرا شد از کار بیوفته، یا تو یه تایم خاص از کار بیوفته.
سایت شرکت سامین سافت
www.gns.ir (http://www.gns.ir)

سعید صابری
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 23:55 عصر
این کارها کار زیاد سختی نیست فقط لازمه یک کنتور اجرای برنامه بزاریم و تعداد هر بار اجرا یک جای سیستم ذخیره کنیم.