ورود

View Full Version : درخواست راه اندازی بخش پردازش تصاویر در دلفی!!!

havakili
جمعه 15 اردیبهشت 1391, 14:14 عصر
با عرض سلام وادب
خدمت مدیران و مسئولان سایت
من خواهشمندم درباره پردازش تصاویر و پیاده سازی شبکه های عصبی در دلفی بخشی یا تاپیکی با مدیریت افراد متخص راه اندازی بشه و از پراکندگی مطالب مربوطه در سایر بخش ها جلوگیری بشه
فکر کنم با راه اندازی این بخش بیشترین بازدهی رو داشته باشیم مخصوصا برای تمامی افراد که در زمینه های پردازش تصاویر و شبکه های عصبی سر در گم سایت ها و لینک های جعلی در اینترنت هستند

IamOverlord
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 23:02 عصر
اما چرا برای دلفی باشه؟!

مصطفی ساتکی
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 00:10 صبح
با عرض سلام وادب
خدمت مدیران و مسئولان سایت
من خواهشمندم درباره پردازش تصاویر و پیاده سازی شبکه های عصبی در دلفی بخشی یا تاپیکی با مدیریت افراد متخص راه اندازی بشه و از پراکندگی مطالب مربوطه در سایر بخش ها جلوگیری بشه
فکر کنم با راه اندازی این بخش بیشترین بازدهی رو داشته باشیم مخصوصا برای تمامی افراد که در زمینه های پردازش تصاویر و شبکه های عصبی سر در گم سایت ها و لینک های جعلی در اینترنت هستند
همین تالار پردازش تصویری که موجوده ،شما سوالتونو اونجا مطرح کنید پاسخ داده میشه.این چند مدت که این تالار ایجاد شده کسی سوال خاصی نپرسیده بجز یکی دو نفر .
من هر روز پست ها رو نگاه می کنم که کسی پست مربوطه به پردازش تصویر را در تالارهای دیگه مطرح نکنه ولی متاسفانه انگار نه انگار تالاری هم وجود داره