PDA

View Full Version : دانشگاه علمی-کاربردی

elena
جمعه 15 اردیبهشت 1391, 18:47 عصر
سلام به همگی ،میخواستم بدونم مدرک دانشگاه علمی کاربردی اعتبار داره؟دفترچشو گرفتم نوشته وابسته به ارگان جهاد دانشگاهی،کارشناسی نا پیوسته ،بعدا برای ارشد میتونم کنکور سراسری بدم؟لطفا ج بدبد

M0TR!X
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 00:30 صبح
سلام.

مهم نيست كارشناسي رو از كجا ميگيريد ! ميتونيد واسه ارشد شركت كنيد !

در مورد ارزش مدرك علمي كاربردي بايد بگم شركتهاي دولتي كه كار نميدون جاهاي خصوصي هم كه كاري ندارن از كجا مدرك گرفتي فقط ازت كار ميخوان !

Arash_janusV3
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 15:08 عصر
دندان طمع را بکش
و از فرصت الان استفاده کن

Amin.Arab
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 23:24 عصر
سلام
یکی از دوستان فوق دیپلم معماری ش رو از عملی کاربردی گرفت ولی چون کار بلد بود توی شرکت خصوصی براش کار جور شد و الان هم حقوق خوبی میگیره.
این یعنی اینکه فقط باید کار بلد بود ، مدرک بهونه است.

fa_karoon
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 23:49 عصر
واقعیت این است که در استخدام های رسمی که از طریق آزمون برگزار می شود(یادم می آید یک سالی شرکت نفت) کمتر این مدرک را می پذیرند.
اما خود دانشگاه عملی کاربردی یک کارهایی برای جذب دانشجویانش به بازار کار انجام می دهد اما دقیقا نمی دانم
ولی به قول دوستان اکثر جاها برای کار پیدا کردن اگر کارت رو بلد باشی یا نمونه های خوبی ارائه بدی مشکلی وجود نداره
برای ارشد هم هر جا و هر گرایشی خواستی می تونی شرکت کنی
تازه یه نکته جالب(بدبختی نظام آزموشی ما) اینجاست که ما که مدرک مون رو از دانشگاه غیرانتفاعی گرفتیم تو اصلش می نویسن علمی کاربردی، حالا بیا بزن تو سر خودت بگو من کنکور دولتی دادم قبول شدم نه علمی کاربردی!

jafar2012
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 13:07 عصر
hi
من هم این سوال تو فکرم بود و الان که کاردانی کامپیوتر فنی می خونم تسمیم گرفتم برم علمی کاربردی بخونم چون گرایش های کارشناسیش بیشتر از دولتی
از نظر ارزش هم طبقه بندی داره برای استخدامی مثلا معدل شما چنده از کدوم دانشگاه و.. ولی در کل فرق زیادی نداره ولی برای یاد گیری و برای کسب کردن معلومات فرق می کنه شرکت های خصوصی هم که بیشتر صلیقه ای هست و کار بلدی جنابتان
اگر خواستی بیشتر بدونی بهم پیامک کن چون فکر کنم این جا اگر جواب بدم جوابم حذف شه که ابرو ریزی جلو رفقا

M0TR!X
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 15:00 عصر
سلام.

این که علمی کاربردی رو زیاد با ارزش نمیدونن به خاطر اینه که هر کس میره انجا فقط یه مدرک میخواد و هیچ کس حوصله کار کاردن و تلاش رو نداره !!!!

و این بی حوصله گی مثل ویروس روی همه تاثیر میزاره و شما هم بچه درس خون نمیشی !

ولی همیشه اینجوری نیست من ادم میشناسم لیسانسش رو از علمی کاربردی گرفته فوق لیسانسش رو رفته المان خونده واسه دکترا داره میره امریکا !!!!

همه چیر به خودت بستگی داره

Amin.Arab
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 23:07 عصر
واقعیت این است که در استخدام های رسمی که از طریق آزمون برگزار می شود(یادم می آید یک سالی شرکت نفت) کمتر این مدرک را می پذیرند.
اما خود دانشگاه عملی کاربردی یک کارهایی برای جذب دانشجویانش به بازار کار انجام می دهد اما دقیقا نمی دانم
ولی به قول دوستان اکثر جاها برای کار پیدا کردن اگر کارت رو بلد باشی یا نمونه های خوبی ارائه بدی مشکلی وجود نداره
برای ارشد هم هر جا و هر گرایشی خواستی می تونی شرکت کنی
تازه یه نکته جالب(بدبختی نظام آزموشی ما) اینجاست که ما که مدرک مون رو از دانشگاه غیرانتفاعی گرفتیم تو اصلش می نویسن علمی کاربردی، حالا بیا بزن تو سر خودت بگو من کنکور دولتی دادم قبول شدم نه علمی کاربردی!
برای همه رشته ها و در همه ی دانشگاه های غیر انتفاعی همین طوره؟
یکی از دوستان الکترونیک غیر انتفاعی میخونه ، یعنی تو مدرک اون هم میزنن علمی کاربردی؟!!!!

fa_karoon
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 12:11 عصر
برای همه رشته ها و در همه ی دانشگاه های غیر انتفاعی همین طوره؟
یکی از دوستان الکترونیک غیر انتفاعی میخونه ، یعنی تو مدرک اون هم میزنن علمی کاربردی؟!!!!

من که غیرانتفاعی جهاددانشگاهی بودم اینجوری بود یکی از بچه ها هم اقبال لاهوری مشهد بود باز هم اینجوری بود دیگه نمی دونم

M0TR!X
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 13:15 عصر
نه اینطوری نیست !!

غیر انتفاعی زیر مجموعه دانشگاهای سراسری حساب میشه و توی مدرکشم علمی کاربردی نمیزنن ‍‍‍‍

AMIBCT
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 13:56 عصر
واحد جهاددانشگاهی رو در آخرین انتخاب خودتون بنویسید
گول اسمش رو نخورید

fa_karoon
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 20:50 عصر
برادر من ، من مدرک گرفتم یا شما بذار اگه شد عکس مدرک اون دوستم رو که از اقبال لاهوری گرفته بود رو می ذارم تا باور کنید، البته فکر کنم مدرک موقتم هم نوشته باشه یه چک می کنم ...