ورود

View Full Version : سوال: چه زبانی و چه نرم افزاری استفاده کنم؟

ghacem.sh
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 00:57 صبح
سلام به همه دوستان نازنین برنامه نویس....
برم سر اصل مطلب
من دنبال یه زبان مناسب میگردم واسه طراحی وب با پایگاه داده که بعد از توضیحات میخوام دوستان منو راهنمایی کنن....
ببینید قبلا با aspو C#‎ طراحی وب تا حدودی کار کردم،ولی واقعا کار با اونا سخته و ارتباط دادنشون به بانک اطلاعات پدر آدمو میاره جلوی چشمام،مخصوصا طراحی دیزاین صفحات که هی چپ و راست میریزه به هم...
من خودم تا حدود زیادی نظرم رو انتخاب php و بانک اطلاعاتی که روش جواب بده هست
چیز دیگه ای که ازش میخوام اینه که یه سیستم مدیریت متن قوی مثل جوملا داشته باشه
حالا اگه مثلا بشه تو php یه اشکریپت یا پکیجی راه بندازی که مدیریت ورود مطالب راحت تر کنه که چه بهتر...
ببینید بیشتر روی طراحی یه سایت خبرگذاری تمرکز میخوام باشه
نه میخوام مثل asp مشکل ورود اطلاعات و طراحی رو داشته باشه و هم اینکه دستت برای کم و زیاد کردن قالب و کدای اون باز باشه..
اطلاعاتم تو این زمینه کمه ولی دیدم دوستان یه سری سایت طراحی میکنن که ظاهر صفحات سایت رو توی یه برنامه مثل دریم ویور طراحی میکنن بعد برای مدیریت اطلاعاتش میان از یه سری پکیجای آماده پردازش متن استفاده میکنن که نیاز نباشه شما برای وارد کردن هر مطلبی اصل طراحی رو به هم بزنی..
اگه اینم توضیح بدید ممنون میشم....
در کل میخوام زبانی باشه که راحت باشه،درد سر طراحی اون زیاد نباشه،و بانک اطلاعاتی که استفاده میکنه امن و نسبتا کامل باشه...
کلا اینکه از چه زبانی استفاده کنم،php یا java یا زبانای دیگه؟
از چه نرم افزاری بهتره با توجه به زبانی که میگید استفاده کنم؟
از چه نوع بانک اطلاعاتی استفاده کنم؟
خواهش میکنم تو جواباتون جنبه هایی رو که گفتم بهشون بپردازید تا بتونم به یه نتیجه خوب برسم
پیشاپیش از عزیزانی که زحمت میکشن و جواب میدن تشکر میکنم...
منتظر جواباتون میمونم

cyrusthegreat
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 02:08 صبح
دوست عزیز

بطور کلی، هر زبانی سختی های خاص خودش رو داره. به نظر می رسه، شما از نظر طراحی هم، مشکلاتی دارید. اگر بخاطر سختی ASP می خوایید به سمت PHP بیایید اصلا توصیه نمی کنم. چون کد زدن در PHP بسیار سختر تر از ASP هست. دلایل خاص خودش رو هم داره. البته این سختی، وقتی باهاش آشنا بشید و قلق کار بیاد دستتون، براتون به شیرینی مثل عسل تبدیل می شه. آخه تو PHP اگه ندونید می خوایید چکار کنید، به راحتی سردرگم می شید.

ولی برای اون مورد مدیریت محتوا، بله PHP با دیتابیس MYSQL به جرئت بیش از 90 درصد سیستم های مدیریت محتوای رایگان و پولی رو شامل می شن. برای همین دست شما برای انتخاب خیلی خیلی بازتر هستش.

در ضمن، طراحی وبسایت به زبان سمت سرور مثل PHP ربطی نداره. بلکه برای طراحی شما باید HTML CSS و JavaScript بدونید. بعدا که می خوایید وبسایت تون رو پویا کنید، باید با این زبان کد بزنید.

ghacem.sh
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 02:18 صبح
ممنونم.....
ببین دوست عزیز در مورد اون طراحی دیزاین صفحه توی دریم ویور و بعد اضافه کردن یه سیستم مدیریت مطالب قوی با اضافه کردن یه پکیج آماده چی؟
در مورد اون بیشتر توضیح بدید ممنون میشم...
ببین سیستم مدیریت جوملا رو که دیدید؟ میخوام همچین محیط مدیریتی رو خودم کدای آمادشو بزارم تو سایت و طراحی قالبش دست خودم باشه...
در واقع واضح تر بخوام بگم اینکه ظاهر صفحه و اون چیزی که کاربرا میبینن رو خودم طراحی کنم و پشت صحنه برای مدیریت مطالب از یه کیج یا اسکریسپت آماده برای یه مدیریت قوی استفاده کنم...
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید....

cyrusthegreat
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 02:39 صبح
دوست عزیز

نگاه کنید، شما اول باید قالب رو طراحی کنید. حالا این طراحی قالب می تونه با استفاده از نرم افزار Visual دریم بشه یا حتی همون notepad ساده ویندوز. بعد که طراحی کامل شد، شما باید برای CMS (سیستم مدیریت محتوا Content Management System) ای که میخوای استفاده کنی، آماده اش کنی. جوملا، وردپرس، ModX و خیلی سیستم های دیگه. حالا این آماده سازی، بسته به نوع سیستم، متفاوت هستش. مثلا برای جوملا شما برای نمایش متن صفحاتت باید کد زیر رو در جای مناسب قالبت اضافه کنی:

<jdoc:include type="component" />

شما باید اون رو برای سیستم آماده کنی. نمی شه قالب خام رو داد به سیستم. اونوقت فقط یه سری متن استاتیک بهت نشون می ده.

بهزاد علی محمدزاده
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 12:25 عصر
سلام . من اینجوری برداشت کردم که شما رفتی با VS کار کردی بصورت ویژوال ، بعد دیدی کار باهاش سختته . اونهایی که تو صفحه drag می کنی سرجای خودش نمی مونه ! ...

دوست من این مشکل از اینجا ناشی میشه که مقدمات کار و خوب یاد نگرفتی و الان دنبال یه ابزاری داری می گردی که این مشکل و باهاش نداشته باشی . در حالیکه به احتمال قوی مشکل شما اینه که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب خودت و آماده نکردی ... و سراغ هر ابزار دیگه ایی هم که بری همینه چون دقیقا نمی دونی که باید چیکار کنی ...

شما از قبل باید اطلاعاتت و ببری بالا . چند تا کتاب خوب بخونی ( خواستی تا معرفی کنیم ) . بعد برو تا می تونی فیلم های مختلف از ویژوال استدیو ببین . نگاه کن که چطور باهاش کار می کنن . چند تا فیلم از php ببین . css , و javascript و ... رو مطالعه باید کنی ...

شما نباید به واسطه اینکه با برنامه نویسی آشنایی خیال کنی الان یه محیطی هست که کافیه بری اونهایی رو که می خوای darg کنی تو صفحه و دیگه همه چی تمومه ! ... شما در php حتی دیگه اون امکانات vs رو هم نداری و یعنی هیچ صفحه ایی نیست که شما بخوای چیزی drag کنی ... و باید کد بنویسی .

پس اون راه در رویی که می خوای وجود نداره . باید طراحی وب و یاد بگیری .

کتاب های پیشنهادی من : 200 راز html و طراحی وب . و کتاب 101 نکته و ترفند برای استفاده از css در طراحی وب . و مجموعه های موسسات Linda , VTC, AppDev و از اینجا می تونید محصولات اینها رو ببینید : لینک (http://www.farinsoft.com)

ghacem.sh
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 13:15 عصر
درورد بر شما بهزاد جان....
درست میگی شما...
ببین من ویندوز اپلیکیشن زیاد کار کردم و نسیتا کارای خوبی هم دادم تحویل...
من میخواستم با اصول وین اپلیکیشن طراحی وب انجام بدم،خودمم میدونستم که این کار درست نیست ولی وقت واسه آموزش اصولی طراحی وب نداشتم...
الانم ندارم وقتشو،یه مقدار کار عجله ای هست...
این روشی که دوستمون گفت رو چه جور باید پیاده سازی کنم،یعنی ظاهر سایت که توی یه نرم افزار دیگه طراحی شده رو به یه cms ارتباط بدم....
منبعی اگه در این مورد دارید معرفی کنید ممنون میشم...

cyrusthegreat
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 13:20 عصر
درورد بر شما بهزاد جان....
درست میگی شما...
ببین من ویندوز اپلیکیشن زیاد کار کردم و نسیتا کارای خوبی هم دادم تحویل...
من میخواستم با اصول وین اپلیکیشن طراحی وب انجام بدم،خودمم میدونستم که این کار درست نیست ولی وقت واسه آموزش اصولی طراحی وب نداشتم...
الانم ندارم وقتشو،یه مقدار کار عجله ای هست...
این روشی که دوستمون گفت رو چه جور باید پیاده سازی کنم،یعنی ظاهر سایت که توی یه نرم افزار دیگه طراحی شده رو به یه cms ارتباط بدم....
منبعی اگه در این مورد دارید معرفی کنید ممنون میشم...

دوست عزیز

شما برای اینکار باید با کدهای اون سیستم آشنا بشی. باید ببینی که چجوری اطلاعات رو بصورت داینامیک داخل صفحه نمایش می ده. برای اینکارم چیزی جز سایت اصلی خود سیستم و بخش documentاش کمکت نمی کنه.