PDA

View Full Version : سوال: برنامه نویسی و چگونگی ساخت فایل jar ؟

Hamishebahar
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 08:27 صبح
سلام.
خسته نباشید.
دوستان من برنامه نویسی سی شارپ انجام میدم.
میخوام برای موبایل کتاب بسازم.اما هیچ کامپوننت یا دستوراتی از جاوا ندارم و نمیدونم که چطوری باید اینکارو انجام بدم.
لطفاً منو در این زمینه راهنمایی کنید.
میخوام بدونم که فایل های Jar چطوری ساخته میشن؟آیا کامپوننتی هست که بشه ازش استفاده کرد و مثلاً از دستوراتش استفاده کنی و بهش عکس و متن رو بدی و مرتب کنی و بعدش ازش خروجی Jar بگیری؟
پیشاپیش ممنون.

Hamishebahar
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 10:08 صبح
سلام.
من در حال حاضر کتابخانه جاوا رو تهیه کردم و در نرم افزارم درج کردم.
حالا چطوری باید فایل Jar بسازم؟میشه HTML رو به Jar تبدیل کرد؟
http://hamishebaharp30world.persiangig.com/Pics/Use/java%20learn.jpg
ممنون.

همایون افشاری
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 16:28 عصر
توی یه فایل jar فایلهای کامپایل شده جاوا یعنی .calss قرار می گیره. بنابراین شما باید اول کدتو به جاوا تبدیل کنی بعد اونو کامپایل کنی و بعد نتیجه رو توی jar قرار بدی

Mbt925
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 19:26 عصر
شما نمی تونی با استفاده از سی شارپ، برنامه نویسی جاوا انجام بدید.
سه راه دارید:
1. استفاده از نرم افزارهای کتاب ساز: در این حالت شما فقط کافیه متن و تصاویر موردنظرتون رو تنظیم کنید و خروجی بگیرید. که خوب البته نرم افزارهای موجود پولی هستن
2. خودتون با استفاده IDE هایی مثل Netbeans یا Eclipse برنامه نویسی کنید. این روش نیاز به زمان نسبتا زیادی داره
3. با استفاده از کتابخانه های گرافیکی آماده موبایل، با داشتن دانش کم برنامه نویسی موبایل، نرم افزارهای جاوا طراحی کنید. مثل بسته گرافیکی به نما که در امضای من لینکش رو مشاهده می کنید.

Hamishebahar
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 14:02 عصر
بنام خدا.
سلام.
ممنونم از راهنماییتون.
من در اصل دارم یک نرم افزار کتاب ساز میسازم با سی شارپ که متون رو توی نرم افزار وارد میکنم.و میخوام خروجی jar بسازم.
مثلاً یه فهرست موضوعات داشته باشه.یکی هم متنونش که روی هر فهرست که رفت فایل html و متن ها رو توی مبایل نمایش بده.

ASedJavad
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 14:22 عصر
سلامفایل جار در حقیقت همون فایل زیپ هست با پسوند متفاوت
معمولا نرم افزار های کتاب ساز، فایل جار رو از قبل تهیه میکنن و میذارن کنار نرم افزارشون، که تو این فایل جار (زیپ) مثلا یه فایل هست که متن کتاب توشه، یه فایل هست که مثلا تعداد صفحه است، یه فایل هست که آیکنشه، یه فایل هست که مثلا فهرسته و ...
حالا این نرم افزار کتاب ساز میاد این فایلایی که گفتم رو میسازه و تو اون فایل جار اصلی جایگزین میکنه.
حالا شما اگه نمیخواید جاوا یاد بگیرید و کتاب خودتون رو بنویسید، میتونید فایلای مربوطه یک کتاب جاوا رو کشف کنید و اونا رو با نرم افزار خودتون تهیه کنید و تو اون فایل جار جایگزین کنید.

Mbt925
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 13:05 عصر
بنام خدا.
سلام.
ممنونم از راهنماییتون.
من در اصل دارم یک نرم افزار کتاب ساز میسازم با سی شارپ که متون رو توی نرم افزار وارد میکنم.و میخوام خروجی jar بسازم.
مثلاً یه فهرست موضوعات داشته باشه.یکی هم متنونش که روی هر فهرست که رفت فایل html و متن ها رو توی مبایل نمایش بده.

پس من روش 2 و مخصوصا 3 رو بهتون پیشنهاد می کنم.