View Full Version : سوال: سوال در مورد stateless بودن HTTP
jeson_park
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 08:58 صبح
سلام دوستان
یکی از دلایلی که این پروتکل stateless هست به این خاطره که سربار زیادی رو بر روی سرور وارد نکنه
آیا دلایل دیگه ای هم هست؟؟
حالا یه سواد دیگه آیا کوکی و امثال این مکانیسم ها سر بار ایجاد نمی کنن؟؟
اصلا چه طوری کوکی کار می کنه که سربار ایجاد نمی کنه؟
aram_2
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 19:57 عصر
در بهینه سازی منابع هم خیلی به درد میخوره.کوکی یه فایل متنی بیشتر نیس و اونم با درخواست شما فرستاده میشه و بعدش تو سرور هم ذخیره نمیشه پس قابل مقایسه نیس با صفحات سنگین وب.مختصر بگم وقتی درخواستی برای صفحه ای میاد گزارشی از اون تو کلاینت ذخیره میشه و برای درخواست های بعدی به همراه درخواست به سرور داده میشه و نسبت به اون وضعیت به درخواست پاسخ داده میشه
jeson_park
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 15:00 عصر
با تشکر از شما
پس این طور که مشحصه http و کوکی حالت صفحات رو به طور بلا درنگ اعلام نمی کنن(فرضا اگه الان که من دارم این نوشته رو تایپ می کنم پیغام خصوصی برام بیاد تا صفحه Refresh نشه مشخص نمی شه؟)
خب برای این که به صورت بلادرنگ حالت صفحه رو مشخص کنیم چیکار باید کرد؟؟ از چه روشی استفاده می شه؟؟
aram_2
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 16:22 عصر
خوب تا در تغییرات سمت سرور انجام میشه اگه اتفاقی بیافته باید از طریق ارتباطی به کلاینت خبر داده بشه.پس اگه مثلا پیغام خصوصی برای شما بیاد باید از طریق یه ارتباطی به شما پاسخ داده بشه مثلا یه برنامه که polling بکنه و یا اینکه از طرق دیگه شما رو خبر دار کنن.یه زمان من از آژاکس استفاده می کردم برای اینکار.البته بازم درخواست فرستاده میشد اما رفرش وجود نداشت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.