View Full Version : مشکل با علامت های ضرب و منها در فونت فارسی
az-navaei
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 09:42 صبح
سلام
اگر در دلفی در یک ادیت فارسی که راست چین هست اول عدد 25 تایپ شده بعد * و بعد 8 را وارد کنیم، به این شکل نمایش داده می شود 25*8.
چه کاری باید کرد که هم به این شکل نمایش داده شود 8*25 و هم اعداد فارسی تایپ بشه؟
و یا اگر کسی از طراحی فونت سر در میاره به من بگه چه کاری انجام بدم که علامت * هم خاصیت اعداد را داشته باشد؟
ممنون
سعید صابری
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 15:11 عصر
قاعدتا اعداد از چپ به راست نوشته میشوند.در ادیت هم باید چپ چین شود
az-navaei
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 17:38 عصر
چون بعد از این اعداد اسم فارسی میاد نمی تونم چپ چین کنم.
و مشکل این هست که بعد از زدن علامت ستاره عدد 8 میفته سمت چپ علامت درصورتی که می خواهم سمت راست باشه.
درواقع * و _ این خاصیت را دارند آیا می شود حالت آن ها را تغییر داد تا مثل اعداد، سمت راست حرف قبلی قرار بگیرند؟
mbshareat
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 09:30 صبح
سلام
مشکل بالا با یه برنامه که رشته رو برسی کنه و وقتی به عدد رسید تا جایی که عدد و علامت ضرب و منها باشه رو بگیره و اجزاء عدد و عملگر ریاضی رو تفکیک کنه و جای اونها رو معکوس کنه حل میشه.
من این کد رو قبلا نوشتم. به نظرم مشکلتون رو حل کنه اما استفاده اصلیش چیز دیگه ایه:
86720
حواستون باشه که هر با اجرای GoodEnglish رشته دستکاری میشه!
من هم با تایپ ترکیب لاتین و عدد و پرانتز مشکل دارم.مثلا می خوام بنویسم :{P بعد (1) ...
(ببخشید هر کار کردم نتونستم {P و پرانتز و عدد رو سر هم بنویسم!!)
آیا ReadOnly کردن ادیت و کنترل کلید فشرده شده مشکل رو حل می کنه؟
az-navaei
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 09:28 صبح
جناب mbshareat (http://barnamenevis.org/member.php?79490-mbshareat) راه حلی خوبی به من دادین،
فقط مشکلش اینجاست که برنامه خروجی به اکسل می ده و در واقع توی اکسل مشخص میشه که ترتیب ورود اعداد وارونه شده.
mbshareat
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 20:42 عصر
نمی دونم باید چه کار بکنین فقط ممکنه SendMessage کمکتون کنه!؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.