View Full Version : لطفا کمک کنید خیلی نیاز دارم
aloneman2005
چهارشنبه 16 آذر 1384, 17:28 عصر
من میخوام ببینم وقتی از طریق یک Mac address بک poket می فرستیم کجا ذخیره می شه این poket
LOLOLO
چهارشنبه 16 آذر 1384, 17:56 عصر
کارت شبکه شما دارای یک آدرس MAC هستش که به واسطه اون می تونه در یک شبکه Local با دیگر دستگاهها (کامپیوترهای دیگه، سوئیچ و روتر) ارتباط برقرار کنه.
اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم، هنگامی که شما یک Packet به یک آدرس در شبکه Local خودتون ارسال می کنید، اگر این Packet به دست یک Switch برسه، این دستگاه آدرس MAC شما رو به همراه Interfaceی که از اون این Packet رو دریافت کرده ذخیره می کنه تا بتونه به واسطه اون، اطلاعات فرستاده شده به سیستم شما رو در مراحل بعدی آدرس دهی کنه. پس در این حالت Switch یکی از اون دستگاههایی هستش که آدرس MAC شما رو ذخیره می کنه.
حالا در اینجا ممکنه یه سوال براتون پیش بیاد و اون اینکه سیستم شما چطور آدرس MAC سیستم مقصد رو می دونه. در این حالت فرض می کنیم که سیستم شما از این آدرس هیچ اطلاعی نداره. در این خصوص سیستم شما با ارسال یک Broadcast و انجام یک سری از مراحل دیگه می تونه سیستم مقصد رو شناسایی کنه و از این طریق آدرس MAC اون رو پیدا کنه. در این حالت سیستم شما این آدرس رو در خودش به صورت موقت ذخیره می کنه.
اگر سوال شما رو درست متوجه نشدم، لطفا اعلام کنید و در ضمن سوالتون رو هم واضح تر بیان کنید.
aloneman2005
پنج شنبه 17 آذر 1384, 15:34 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز
من اگر MAc Address یک کارت شبکه را بدونم می توانم به آن اطلاعات بفرستم یا pocket ارسال کنم که دیگر نیازی به ip نداشته باشم ملثی از شما.
LOLOLO
پنج شنبه 17 آذر 1384, 19:17 عصر
خیر. سیستم شما از آدرس MAC، به عنوان راهی برای ایجاد ارتباط لایه دو با سیستم های دیگه استفاده می کنه. در این حالت باید حتما آدرس لایه سه وجود داشته باشه.
aloneman2005
جمعه 18 آذر 1384, 11:38 صبح
می تونید بیشتر در مورد لایه سه توضیح بدهید
منظورم اینکه من مثلا ادرس mac من 2f-00-00-2c است به طور مثال
ادرس mac کامپیوتر 2 3c-3f-3d-00 است به طور مثال
میخواهم با آدرس آنها سند و رسیو کنم برای اینکار باید از چه چیز هایی استفاده کنم
LOLOLO
جمعه 18 آذر 1384, 12:56 عصر
دوست عزیز؛
اگر مورد بحث شما در یک شبکه داخلی مانند شبکه ایی که از پرتکول Ethernet استفاده می کنه باشه، شما باید از آدرس دهی MAC استفاده کنید. اما اگر منظور شما ارتباط WAN هستش، آدرس دهی ها تفاوت می کنه و شما باید از آدرس دیه های مخصوص پرتکولهای WAN موجود مانند HDLC و غیره استفاده کنید.
من در اینجا فرض رو روی پرتکول Ethernet میزارم. در این خصوص سیستمهای موجود در شبکه شما، باید برای ارتباط لایه دو، از طریق آدرسهای لایه دو که به نامهای MAC address, Hardware address مشهور هست استفاده کنه که فرمت خاص خودش رو داره که شما به دو نمونه از اونها اشاره کردید.
اما در کنار این، شما باید از آدرس دهی لایه سه هم استفاده کنید که اگر چنانچه شما از TCP/IP استفاده می کند، این آدرسهای منطقی، IP نام دارند.
در این حالت شما راهی جزء انتخاب آدرس لایه سه برای ارتباط ندارید. که البته اونهم انواع مخصوص به خودش رو داره.
موفق باشید.
aloneman2005
شنبه 19 آذر 1384, 20:26 عصر
با تشکر از همکاری شما دوست عزیز
آیا می شود با دانستن mac ADdress به ip آن هم پی برد .
2 - می خواهم برنامه بسازم که بدون برنامه کلاینت یکه برنامه از سرور روی کلاینت اجرا کنم آیا می شود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.