ورود

View Full Version : سوال: اشکالی نداره Gridview با تعداد رکورد خیلی زیاد رو داخل Update panel بذارم؟

elham1611
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 20:02 عصر
با سلام
Grid view من دارای تعداد خیلی زیادی رکورد میشه مثلا بالای 1000 تا به نظر شما اگه Gridview رو داخل Update panel بذارم سرعت بارگذاری رو خیلی میاره پایین ؟
چون شنیدم اگه تعداد رکوردها بالای 20 تا باشه نباید از update panel استفاده کرد .:متفکر:

ahmad156
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 20:07 عصر
شما میتونین 20 تا رکورد فقط در گرید ویو نشون بدین و paging رو دستی بنویسین و 20 تا 20 تا رکورد رو نشون بدین!!!!چرا این کار رو نمیکنین؟

hamid_shrk
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 20:51 عصر
پیشنهاد من اینه که کلا تو این مورد از آپدیت پنل استفاده نکنید ، هرچند من تو هیچ موردی دیگه از آپدیت پنل استفاده نمیکنم ولی در مورد گرید شاید ظاهرا جذاب باشه رفرش نشدن اما در عمل نه ، و تنها راه هم اینه که پیجینگ رو دستی کنید.

eyes_shut_number1
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 21:52 عصر
دوست عزیز مشکلی نداره از آپدیت پنل استفاده کنی به شرط این که از پیجینک حود گرید ویو استفاده نکنی و پیجینک کاستومایز بنویسی Customize paging

elham1611
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 12:04 عصر
من صفحه بندی گریدویو رو بلد نیستم دستی درست کنم . حالا واقعا اگه تعداد رکوردها زیاد باشه نباد داخل update panel گذاشت؟
سوال دومم اینه که چجوری کاری میشه کرد گرید ویو صفحه بندی رو در صفحه های جدا نشون بده.
یعنی وقتی میزنیم صفحه شماره 2 به جای اینکه رکوردها رو در همون صفحه اول نشون بده , در یک صفحه دیگه نشون بده تا گوگل هم بتونه کل رکوردهل رو ایندکس کنه.

alonemm
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 15:38 عصر
من صفحه بندی گریدویو رو بلد نیستم دستی درست کنم . حالا واقعا اگه تعداد رکوردها زیاد باشه نباد داخل update panel گذاشت؟
سوال دومم اینه که چجوری کاری میشه کرد گرید ویو صفحه بندی رو در صفحه های جدا نشون بده.
یعنی وقتی میزنیم صفحه شماره 2 به جای اینکه رکوردها رو در همون صفحه اول نشون بده , در یک صفحه دیگه نشون بده تا گوگل هم بتونه کل رکوردهل رو ایندکس کنه.

باسلام:

در لینک زیر آموزش پیاده سازی پیجینگ دستی رو گزاشتم: (لطفا کمی جستجو کنید)
http://barnamenevis.org/showthread.php?322558-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Custom-Paging-%D8%AF%D8%B1-GridView-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%DA%A9%

برای سوالی که کردید در رابطه با نمایش پیج در گوگل باید بگم که موتور جستو در روش بالا تمامی صفحات رو از روی لینک هایی که شما میسازید دنبال میکنه.
برای بهتر شدن این امر هم میتونید از QueryString استفاده کنید و به این روش مقادیر متغییر های مربوطه رو ارسال کنید و بخونید.

موفق باشید.