ورود

View Full Version : کامپوننت DevExpress

Felony
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 20:19 عصر
سلام ؛

امروز یک فایل exe از جایی دانلود کردم که عنوانش DevExpress CRM Demo بود ؛ UI برنامه شبیه به رابط کاربری استاندارد ویندوز 8 طراحی شده بود که میتونید چند تا شات ازش در ضمیمه ها ببینید ، خاستم ببینم کسی از دوستان با سری جدید DevExpress کار کرده ؟ آیا اطلاع داره این به روز رسانی برای تمامی نسخه ها ( منجمله VCL ) هست یا برای نسخه خاصی ؟

آیا ابزارهای خاصیی برای این نوع طراحی در سری جدید گنجونده شده یا ... ؛ من نسخه Trial مربوط به VCL رو دانلود کردم و ابزار خاصی برای این مورد ندیدم و متاسفانه این Demo سورس نداره تا بشه بررسیش کرد .

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 09:57 صبح
اینا همش کنترل های خود DevExpress هست که می تونی با دانلود کامپوننت ها ازشون استفاده کنی یه سری به سایت خود Dev بزنی مثال ها و توضیحات زیادی داره

Felony
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 14:13 عصر
پست من رو خوندید ؟ من میدونم این ها قابلیت این کامپوننت هست ، من نسخه VCL رو دانلود کردم و ابزاری برای ساخت برنامه ای با همچین استایلی ندیدم ، تو سایتش هم این دمو مخصوص برنامه های Win Forms هست و سورس #C و VB.Net داره ، حال خواستم ببینم کسی هست با نسخه کامل سری VCL کار کرده باشه و بدونه همیچن کاری باهاش میشه انجام داد یا نه ؟

من احتمال میدم این طراحی توسط WPF صورت گرفته باشه و فقط مخصوص برنامه های Net. باشه .

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 18:13 عصر
تو سایتش هم این دمو مخصوص برنامه های Win Forms هست و سورس #C و VB.Net داره

من احتمال میدم این طراحی توسط WPF صورت گرفته باشه و فقط مخصوص برنامه های Net. باشه .
این کامپوننت امکاناتش رو همون ور که گفتین برای Net. طراحی کرده البته با WPF بودنش رو نمی دونم ولی برای WinForm، WPF و... پکیج های جداگانه داره
برای VCL(البته اگه دست متوجه شده باشم که برای Delphi هست) همچین کامپوننتی دیده بودم اگه آدرسش رو پیدا کردم حتما ارسال می کنم