ورود

View Full Version : لطفا به سوالات من جواب دهید.

nima_jafari
پنج شنبه 17 آذر 1384, 07:10 صبح
با سلام خدمت شما من چند سوال داشتم که خیلی فوری است:
1- من دارم یک برنامه چت می نویسم که دارای یک حالت چت است که پیغام ها درون آن نمایش داده میشود.این پیغام ها از بانک اطلاعات خوانده شده و با هر 1 ثانیه refresh در یک textbox نمایش داده می شود ولی اگر کسی بخواهد scroll کند و یک قسمت از متن های قبلی را انتخاب کند بعلت refresh صفحه دوباره scroll به بالای صفحه انتقال میابد.چطور می توانم مثل yahoo chatroom براحتی scroll کنم و refresh روی آن تاثیر نداشته باشد.
2- من چطور میتوانم کلید ضربدر internet explorer (خروج) را غیر فعال کنم و فقط اجازه خروج از IE را از طریق کلیدی که روی فرم گذاشته ام بدهم.
3- چطور می توانم خطوطی را که در textbox مربوط به پیغام ها را برای هر خط به یک رنگ و فونت در بیاورم.
4- چطور می توانم وقتی یک نفر صفحه chat خود رو minimize می کند اگر کسی برای او پیغام داد icon آن روی taskbar چشمک بزند.
5- چطور می توانم وقتی یک نفر در حال تایپ پیغام برای من است تشخیص دهم.

خیلی متشکرم. انشا ا... که می توانید به من کمک کنید چون واقعا کارم گیر کرده است.

tabib_m
پنج شنبه 17 آذر 1384, 12:32 عصر
2- من چطور میتوانم کلید ضربدر internet explorer (خروج) را غیر فعال کنم و فقط اجازه خروج از IE را از طریق کلیدی که روی فرم گذاشته ام بدهم.
فکر کنم این یکی امکان پذیر نباشه.

3- چطور می توانم خطوطی را که در textbox مربوط به پیغام ها را برای هر خط به یک رنگ و فونت در بیاورم.
جمله یک مقدار نا مفهومه. ولی اون طور که فهمیدم شما میخواید هر خط رنگش با خط قبلی فرق کنه. ولی توی textbox که یک خط بیشتر نمیشه نوشت!

5- چطور می توانم وقتی یک نفر در حال تایپ پیغام برای من است تشخیص دهم.
در این مورد باید بگم میتونی از دیتابیس کمک بگیری. مثلا شما باید یک iframe توی صفحت داشته باشی و مختصاتش رو طوری بدی که توی صفحه دیده نشه. سرس این iframe باید به شکل زیر دائما تغییر کنه :

<script>
function Chatting(){
if(document.all['message'].value!=""){
document.all['iframe'].src="iframe.php?chatting=1";
}else{
document.all['iframe'].src="iframe.php?chatting=0";
}
}
</script>
<input type="text" name="message" onkeypress="Chatting();">
<iframe id="iframe" src="iframe.php" style="position: absolute; top: -100; left: -100;"></iframe>

اونوقت توی این iframe باید کدی نوشته باشی که در صورتی که مقدار متغیر chatting برابر 1 باشه توی دیتابیس ثبت کنه که طرف مقابل در حال چته. (البته در اینجا بنده از فرمت php استفاده کردم، میتونه asp و یا ... باشه)
اونوقت چون صفحه هر یک ثانیه یک بار در حال رفرش هست میتونی از دیتابیس بخونی و بفهمی که طرف مقابل در حال چت هست یا نه.
امیدوارم مشکلت حل شده باشه.
----------------
جواب سوالای دیگه رو نمیدونم ولی اینو میدونم که مسئولین به این قضیه حساسن که چند تا سوال رو باید جداگانه مطرح کرد نه با هم توی یک تاپیک. همین