ورود

View Full Version : استفاده از کارکترهای کنترلی برای خواندن صحیح نوشته های فارسی

aliasghar
پنج شنبه 17 آذر 1384, 09:13 صبح
سلام
من در برنامه ام از نوعی Edit استفاده میکنم که خاصیت BidiMode را ندارد ولی با Align نوشته های درون آن را از راست به چپ کرده ام

حال مشکل در کلماتی هستید که آخر آنها علامت پرانتز بسته وجود دارد و یا هنگامی که کلمات فارسی در ابتدا و بعداً کلمه انگلیسی تایپ شود ، در این موقع ترتیب حروف هنگام خواندن Edit به هم میریزد

در یکی از صفحان سایت میکروسافت نوشته ای بود که راه حل این مشکل را در استفاده از کاراکترهای کنترلی
RLM,LRM گفته بود به این شکل که یک کاراکتر کنترلی با کد UniCode داده شده یعنی 200F یا 200B را به انتهای رشته خوانده شده از Edit می چسبانیم

حالا من هرچه سعی کردم این کد داده شده (200F) را به کاراکتر Unicode تبدیل کده و آن را به پایان رشته ام بچسبانم نتوانستم
لطفا من را راهنمایی کنید ممنونم

aliasghar
جمعه 18 آذر 1384, 12:29 عصر
ببخشین
کسی میدونه چه تابعی معادل ()chr عمل میکنه با این تفاوت که chr معادل کارکتری یک بایت را میده ولی اون معادل کاراکتری دو بایت را بر گر دونه

MiRHaDi
شنبه 19 آذر 1384, 01:45 صبح
سلام
خلاصه بهت بگم که توی ادیتور های مختلف فرق میکنه ! مثلا با Opera من این صفحه رو باز میکنم وقتی وسط یک خط انگلیسی باشه جا به جا میخوره ! با IE درست میخوره !
تو دلفی یه جور میشه تو Word یه جور
ولی معمولا با ید پرانتز و آکولاد و کروشه و ... رو تو تبدیلت عوض کنی و بر عکس کنی
بای

aliasghar
دوشنبه 21 آذر 1384, 08:37 صبح
برای اونهایی که تاپیک را خوندن ولی جواب را نمیدونستن :
می شه از CHR(254) یا WideChar(ord($عدد مبنای 16) استفاده کرد

سید مسعود موحد
دوشنبه 21 آذر 1384, 12:26 عصر
دوست عزیز
من بیشتر مواقع بعد از پرانتز بسته یکبار کلید CTRL+ Space را میزنم
تست کنید شاید درست شود.

ARPSOFT
سه شنبه 22 آذر 1384, 09:45 صبح
سلام
من یک کامپوننت فارسی نویس برای دلفی دارم که این ادیتور فقط با فونت مخصوص به خودش کار میکنه.
تسم بخدفثسا اینه " "Siamin System Font که فورمتش .Fon هست. واسه همین حداکثر اندازش 12 هست.
آیا فونت دیگری هست که با این ادیتور کار کنه و بتونه بزرگتر هم بشه ؟

arp_01361@hotmail.com