ورود

View Full Version : راه انداختن یک دیتابیس در visual studio 2010

Ya3r313
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 11:42 صبح
من رو سیس خودم ویژوال استدیو 2010 دارم ، می خوام یک دیتابیس بسازم تا روش برنامه بنویسم و رو یک وب اپلیکیشن فعالش کنم کسی می دونه چه جوری این کارو باید انجام بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hadi_723
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 10:45 صبح
از قسمت server explorer روی data connections کلیک راست میکنی add connections تو قسمت data source مدل دیتابیست رو انتخاب میکنی تو قسمت database file name هم اسم دلخواهت رو میزنی و بعد ok میکنی تا دیتابیست ساخته بشه!

ghazale_it
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 12:34 عصر
از قسمت server explorer روی data connections کلیک راست میکنی add connections تو قسمت data source مدل دیتابیست رو انتخاب میکنی تو قسمت database file name هم اسم دلخواهت رو میزنی و بعد ok میکنی تا دیتابیست ساخته بشه!

منم توی ساخت دیتابیس مشکل دارم:
مدل data source رو باید چی انتخاب کنم؟
نام سرور رو ازم میخواد اونجا باید چی بنویسم اسم کامپیوتر خودم و یا هر چیز دیگه ای که میزنم قبول نمیکنه!
من vs 2010 رو که نصب کردم دیگه sql server رو جداگانه نصب نکردم ممکنه مشکل از این باشه؟

hadi_723
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 21:18 عصر
منم توی ساخت دیتابیس مشکل دارم:
مدل data source رو باید چی انتخاب کنم؟
نام سرور رو ازم میخواد اونجا باید چی بنویسم اسم کامپیوتر خودم و یا هر چیز دیگه ای که میزنم قبول نمیکنه!
من vs 2010 رو که نصب کردم دیگه sql server رو جداگانه نصب نکردم ممکنه مشکل از این باشه؟
data source رو روی microsoft sql server database file بزارید و اینکه زمان نصب vs اگر همه ی قسمت هارو نصب کرده باشید خودش یک sql server express نصب میکنه که شمارو دیگه به نصب جداگانه sql server بی نیاز میکنه

ghazale_it
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 08:02 صبح
نام سرور رو که sqlexpress\. نوشتم درست شد ممنون