View Full Version : امکان تغییر Reading Order توسط کد
محمد رضاپور
پنج شنبه 17 آذر 1384, 12:09 عصر
با سلام
من می خوام بدونم که آیا در CR10 این امکان وجود داره که Reading Order رو توسط کد تغییر داد یا نه؟
برای مثال من یه فیلدی دارم که بنا به شرایطی در بعضی از رکوردها مقدار Reading Order اون Left To Right هست و در بعضی مواقع Right To Left و میخوام از طریق کد نویسی اون رو Set کنم.
با تشکر
S.Azish
پنج شنبه 17 آذر 1384, 13:01 عصر
به به آقای رضاپور. مگر ما شما رو اینجا ببینیم. من در حال جستجو هستم ببینم چیزی پیدا میکنم.
PalizeSoftware
پنج شنبه 17 آذر 1384, 13:17 عصر
با سلام
من می خوام بدونم که آیا در CR10 این امکان وجود داره که Reading Order رو توسط کد تغییر داد یا نه؟
برای مثال من یه فیلدی دارم که بنا به شرایطی در بعضی از رکوردها مقدار Reading Order اون Left To Right هست و در بعضی مواقع Right To Left و میخوام از طریق کد نویسی اون رو Set کنم.
با تشکر
بله امکانش هست. کافیه در جلو همان گزینهها وارد بخش کد بشید و هر جور که دوست دارید وضعیت رو مشخص کنید.
PalizeSoftware
پنج شنبه 17 آذر 1384, 13:31 عصر
من باب توضیح اضافی عرض کنم که شما در کریسال ریپورت هر جا در مقابل تنطیمات اشیاء دکمهای شبیه زیر دید، به این معنی هست که قادر به ست کردن بوسیله دستورات کریستال نیز هستید. دستوراتی که از جهتی شبیه به بیسک و همچنین ساختار خود کریستال میباشند. این یکی از مزیتهای واقعا کارساز در این محیط گزارشگیری است.
موفق باشید
محمد رضاپور
جمعه 18 آذر 1384, 10:31 صبح
با سلام
ابتدا از دوستانی که لطف کردن و جواب سوال رو دادن تشکر می کنم.
باید عرض کنم که مشکل من زمانی بوجود میاد که من هیچ فیلدی در گزارشم ندارم و بصورت Dynamic فیلدها رو با استفاده از متد AddFieldObject به گزارشم اضافه می کنم. در این حالت می بایست تمام Propertyهای فیلد رو از طریق کد Set کرد. من تقریبا با هیچکدوم از این Propertyها مشکلی ندارم فقط نمی تونم Reading Order رو پیدا کنم تا از طریق کد مقدار اون رو تعیین کنم.
لطفا اگر در این مورد هم اطلاعاتی دارید ممنون می شم در اختیارم بذارید.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.