p30_code
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 22:30 عصر
با سلام خدمت دوستان
من عددی رو میخواهم چاپ کنه.مثلا 87 بصورت 7 سگمنت نشون بده و حرکت داشته باشه از چپ و راست. راهنمایی کنید . فقط خواهشن نگین سرچ کنید . چون من به نتیجه نرسیدم.
xman_1365_x
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 13:55 عصر
اول برین در مد گرافیکی برای اعدد یک تیبل ایجاد کنید که به اون حالت پیکسل هارو روشن کنه و بعد باید شیفت کنید به چپ یا راست و خاموش و روشن کردن پیکسل ها
موفق باشی
p30_code
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 21:54 عصر
خسته نباشید .راهنمایی تون خیلی خیلی بدردم خورد انقدر خوب بود که تونستم به زبان اسمبلی مسلط شم. ببنید این کدی که نوشتم خوبه .من بگو وقت ام تو این قسمت تالار صرف میکنم .ولی دم تالار php گرم خیلی سریع و زود جوابم رو میدند واقعا ازشون ممنونم.
; multi-segment executable file template.
data segment
x dw 10
y dw 5
w dw 0
z dw 0
a dw 0
pkey db "$"
ends
stack segment
dw 128 dup(0)
ends
code segment
start:
; set segment registers:
mov ax, data
mov ds, ax
mov es, ax
mov al, 13h
mov ah,0
int 10h
mn:
add x,10
add y,5
push x
push y
inc a
mov w,0
mov z,0
s:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc y
inc w
cmp w,10
jne s
add x,5
m:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc x
inc z
cmp z,20
jne m
pop y
pop x
add y,20
mov w,0
mov z,0
n:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc y
inc w
cmp w,10
jne n
add x,5
k:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc x
inc z
cmp z,15
jne k
add x,5
p:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
dec y
dec w
cmp w,1
jne p
sbb x,7
o:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
dec x
dec z
cmp z,1
jne o
i:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc x
inc z
cmp z,10
jne i
add y,3
u:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc y
inc w
cmp w,5
jne u
mov al, 13h
mov ah,0
int 10h
cmp a,5
jne mn
lea dx, pkey
mov ah, 9
int 21h ; output string at ds:dx
; wait for any key....
mov ah, 1
int 21h
mov ax, 4c00h ; exit to operating system.
int 21h
ends
end start ; set entry point and stop the assembler.
p30_code
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 21:57 عصر
این قسمت تالار خیلی ضعیف هستند. متاسفم.لااقل راهنمایی می کنید با مثال بگوید.
xman_1365_x
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 22:59 عصر
راهنمایی تون خیلی خیلی بدردم خورد انقدر خوب بود که تونستم به زبان اسمبلی مسلط شم.
بابت انتقاد ممنون ،اما شما باید قبل از پرسیدن سوال این زبان رو یادبگیرید در حد آشنایی کلی بعد در هنگام برخورد با مشکل راهنمایی بگیرید ، راهنمایی من برای شروع کارتون بود که بدونید از کجا شروع کنید تا بشه در مراحل بعدم راهنمایی بیشتری کرد
اگرنه اینجا کسی پروژه دانشجویی شمارو انجام نمیده و در مورد حرفای من اگر در تالار جستجو میکردین همه این موارد قبلا پاسخ داده شده!
مثل رفتن به مد گرافیکی و روشن کردن پیکسل و...
وقتی ما ایرانی ها عادت کردیم جواب رو با پرسش سوال بگیریم دیگه خودمون دنبال حلش نمیریم و وقتی راهنماییمون می کنند بهمون بر میخوره ،جواب رو بدن هم دوروزی به به و چه چه
البته تا 15 روز دیگه کد حذف میشه. این قسمت تالار خیلی ضعیف هستند. متاسفم.لااقل راهنمایی می کنید با مثال بگوید.
ضعیف بودن رو قبول دارم از این بابت که دوستان در حد پروژه خودشون در اینجا هستن و بعد از یادگیری دیگر دوستان رو راهنمایی نمیکنند
بنده هم کاربر هستم و در حد توانم بیشتر دوستان رو راهنمایی کردم و میکنم (این رو همه پست های من در اینجا نشون میده) ، خود شما یک کد ساده گذاشتین و نوشتین که حذف میکنید موضوع همینه حاضر نیستین دوستای دیگتون حتی از کدتون استفاده کنند ...
بنده هم برای نمونه اسمبلری که نوشتم رو اینجا قرار دادم که فکر کنم بیش از 7 یا 8 هزار خط کد بود که کسی که دنبال یادگیری باشه میتونه ازش استفاده لازم رو ببره
در ارتباط با برنامه هم، میشد بهینه تر نوشت ، با ایجاد همون جدول و...
البته رسم خطوط هم کمی دقت بیشتر نیاز داشت که باید محاسبه میکردین ، خطوط اطراف مستطیل هست خط بین باید نصف طول باشد و دیگر بخش ها که باید دقت میشد مثلا خط مورب با الگوریتم برسنهام هست که میشد خیلی بهتر طراحیش کرد
مشکل دیگه این وقفه
s:
mov al, 1100b
mov cx,y
mov dx, x
mov ah, 0ch
int 10h
inc y
inc w
cmp w,10
jne s
بار ها فراخوانی شده و میشد یک ماکرو و یا پروسیجر که بهتر هست مینوشتید و فقط پارامتر هارو ارسال میکردین،اگر قصد بهتر نوشتن رو داشتین بفرمایید تا مثال بزنم
موفق باشید
MostafaMohammadi
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 23:30 عصر
شرمنده ولی من شخصا بلد نبودم، اگه بلد بودم حتما کمک می کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.