View Full Version : حرفه ای: DrawToBitmap در Asp.net
Emziper_just
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 16:39 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
ایا امکان DrawToBitmap در Asp.net هست؟
اگر نیست چطوری میشه یه Panel رو تبدیل به عکس کرد؟
سپاسگذارم
d_derakhshani
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 17:19 عصر
امكان DrawToBitmap نيست.
عملا هيچ راه مستقيمي براي panel وجود نداره
Emziper_just
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 13:54 عصر
اگر بخوایم از یک Panel پرینت بگیریم و PrinterDialog رو نشون نده و مستقیم به پرینتر وصل بشه راهی هست؟
من تو .net از طریقه PrintDocument اینکارو کردم ولی تو Asp نتونستم فقط رشته رو چاپ میکنه امکان چاپ Panle رو پیدا نکردم.
با سپاس فراوان
clover
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 15:22 عصر
ایا امکان DrawToBitmap در Asp.net هست؟
نه چنین امکانی وجود نداره چون کنترل ها در تبدیل به کد های HTML میشن و در نهایت یک صفحه کامل (به همراه استایل ها، کدهای جاوا اسکریپت و ...) به سمت کلاینت فرستاده میشه و توسط مرورگر رندر میشه.
اگر نیست چطوری میشه یه Panel رو تبدیل به عکس کرد؟
یک راه حل می تونه این باشه که پنل رو در یک صفحه ی مجزا هم ایجاد کنید و توسط یک شی WebBrowser اون رو تبدیل به عکس کنید.
اگر بخوایم از یک Panel پرینت بگیریم و PrinterDialog رو نشون نده و مستقیم به پرینتر وصل بشه راهی هست؟
من تو .net از طریقه PrintDocument اینکارو کردم ولی تو Asp نتونستم فقط رشته رو چاپ میکنه امکان چاپ Panle رو پیدا نکردم.
با سپاس فراوان
برای پرینت گرفتن از بخشی از صفحه روش مشخصی (با استفاده از جاوا اسکریپت و در سمت کلاینت) وجود داره، جستجو کنید.
Emziper_just
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 16:01 عصر
من دو راه برای پرینت رو میدونم یکی از طریق PrintDocument یکی از طریق کد جاوا اسکریپت
با PrintDocument مشه پرینتر ست کرد اما فقط متن (رشته) رو چاپ میکنه با جاوا اسکریپت میشه پرینت گرفت اما نمیشه پرینتر ست کرد PrinterDialog رو نشون میده.
اگر کسی راه بهتری بلده راهنمایی کنه
سپاسگذار
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.