ورود

View Full Version : استفاده از چند بانک اطلاعاتی در یک نرم افزار

m-hamidi
جمعه 18 آذر 1384, 09:19 صبح
سلام،
خیلی خوشحالم که در این سایت عضو شده ام و این اولین سوال من میباشد.

من یک نرم افزار در دست دارم که نوع بانک اطلاعاتی در آن باید متغییر باشد، بانکهای اطلاعاتی که من نیاز دارم: اسکیوال سرور - اکسس - دی بی ایزم و اینتربیس میباشد. از اوراکل و .. هم شاید بخواهم استفاده کنم. حال روش پیاده سازی پروژه ام باید به چه صورتی باشد که به سادگی با تغییر یک کامپایلر دایرکتیو یا یک متغییر نوع بانک اطلاعاتی من در کل پروژه تغییر نماید و مثلاً از اکسس به سادگی به اسکیوال سوئیچ کنم.

بازهم از شما تشکر میکنم

Touska
جمعه 18 آذر 1384, 18:39 عصر
شما باید از اول برنامه بدانید با کدام database می خواهید کار کنید. و سپس query های مربوط

به هر نوع از database ها را در یک table محلی مثل easytable ذخیره کنید و از آن ها استفاده

نمایید.

اَرژنگ
جمعه 18 آذر 1384, 19:35 عصر
آیا شما وصطه برنامه دیتابیستان را عوض میکنید؟ یا فقط یک برنامه در موردی که رد حین انجام است فقط با یک داتبیس کار میکند؟

MiRHaDi
شنبه 19 آذر 1384, 01:54 صبح
سلام
عزیزم کاری نداره !
از ADO استفاده کن و فقط کافیه که Connect Stringش رو عوض کنی و به هر بانکی که خواستی وصل میشه
بای

hmm
شنبه 19 آذر 1384, 07:40 صبح
شدیدا و قویا موافقم
ولی مواظب باش بعضی از provider ها بعضی از متد های ado رو پشتیبانی نمیکنند.

سید مسعود موحد
شنبه 19 آذر 1384, 10:15 صبح
اول از همه باید بدانید که حتما حتما باید از دستورات T-SQL فقط باید استفاده نمایید تا بتوانید خیلی راحت بین دیتابیسهای مختلف سویچ کنید البته باز هم توابع برای شما مشکل درست میکنید که تغییر آنها کار بسیار راحتتر و آسانت تری میباشد مانند تابع GETDate در SQL که در جای دیگر کاربرد ندارد

JavanSoft
شنبه 19 آذر 1384, 11:51 صبح
در مورد طراحی 3 لایه کمی مطالعه کنید

m-hamidi
شنبه 19 آذر 1384, 14:47 عصر
سلام
-- جناب توسکا من که عرض کردم قصد تولید نرم افزاری دارم که با انواع بانک اطلاعاتی کار کند :چشمک:

-- آرژنگ جان قرار نیست برنامه تغییر بانک اطلاعات را در حین برنامه انجام دهد و از ابتدا(زمان کامپایل) نوع بانک اطلاعاتی مشخص است.

-- ADO برای بانکهای اطلاعاتی PHP یا DBISAM هم provider‌ دارد؟

-- جناب وکیلی ، استاد عزیز فکر کنم نیازی به این کارها نیست و فکر کنم0 با همان ado بتوان کار را به اتمام رساند.

از بذل توجهاتتان صمیمانه تشکر میکنم

حمیدی

JavanSoft
شنبه 19 آذر 1384, 21:06 عصر
جناب وکیلی ، استاد عزیز فکر کنم نیازی به این کارها نیست و فکر کنم0 با همان ado بتوان کار را به اتمام رساند.

صد در صد شما می دانید چه چیزی احتیاج است اما توصیه من اینست که هر کاری را اصولی انجام دهید و منتظر مشکلی که پیش خواهد آمد نباشید ...در واقع مدیریت ریسک

hmm
یک شنبه 20 آذر 1384, 07:32 صبح
ADO برای بانکهای اطلاعاتی PHP یا DBISAM هم provider‌ دارد؟

php که بانک اطلاعاتی نیست

hr110
یک شنبه 20 آذر 1384, 08:53 صبح
فکر کنم منظور این دوستمون MYSQL باشه. تمامی بانکهای اطلاعاتی پدر-مادر دار ADO provider دارند و همانطور که دوستان گفتند میتوانید از ADO برای پروژه خود به سادگی استفاده کنید و توجه داشته باشید که از دستوراتی استاندارد استفاده و همگانی استفاده کنید.

vcldeveloper
دوشنبه 21 آذر 1384, 03:14 صبح
اول از همه باید بدانید که حتما حتما باید از دستورات T-SQL فقط باید استفاده نمایید تا بتوانید خیلی راحت بین دیتابیسهای مختلف سویچ کنید
دستورات T-SQL فقط در MS SQL Server کاربرد دارند. وقتی می خواید برنامه بنویسید که قابلیت کار با چندین نوع بانک اطلاعاتی مختلف را داشته باشه، باید سعی کنید تا حد امکان از امکانات خاص او بانک های اطلاعاتی دوری کنید.

تمامی بانکهای اطلاعاتی پدر-مادر دار ADO provider دارند و همانطور که دوستان گفتند میتوانید از ADO برای پروژه خود به سادگی استفاده کنید
در تکمیل فرمایش استاد عزیزم آقای ربیعی: اگر هم ADO Provider نداشته باشند، حتما ODBC Driver دارند که می تونید در ADO از طریق Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers به داده ها شون دسترسی داشته باشید.

m-hamidi
دوشنبه 21 آذر 1384, 19:11 عصر
ممنون از لطف دوستان
آیا بانک اطلاعاتی mysql فیلدهای فارسی رو پشتیبانی میکنه و یا اکسس ؟

hmm
سه شنبه 22 آذر 1384, 07:43 صبح
آیا بانک اطلاعاتی mysql فیلدهای فارسی رو پشتیبانی میکنه و یا اکسس ؟
هر دو از یونیکد پشتیبانی میکنند