ورود

View Full Version : درخواست کامپوننت استان ها وشهر های ایران

کامروا
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 15:13 عصر
سلام دوستان

آیا کامپوننتی واسه لیست استان و شهرها ایران داریم؟؟

مثلا توی یک کمبو باکس استان فارس رو انتخاب کنه و توی کمبوباکس بعدی شهر های استان فارس رو نشون بده؟

AliReza Vafakhah
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 16:30 عصر
دوست گرامی این که کامپوننت مخصوص نیاز نداره شما باید خودتون مشغول به کدنویسی بشید.

فکر نکم کاری داشته باشه.

Felony
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 17:39 عصر
بانک اطلاعاتی ضمیمه بانک اطلاعاتی استان های ایران به همراه شهر های هر کدوم هست که چند وقت پیش برای یک برنامه با بدبختی اطلاعاتش رو جمع آوری و دیتابیس رو ساختم .

با یک Join مثل کد زیر میشه لیست شهرهای استان مورد نظر رو هم ازش واکشی کرد :

SELECT City.Title FROM City INNER JOIN [State] ON [State].ID = City.State_ID WHERE [State].Title LIKE 'تهران'

Vahid.Shatery
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 18:00 عصر
سلام آقای تاجیک
کدی که نوشتین را باید کجا بنویسیم ؟
در قسمت oneChange کمبو و یک qry باید نوشت ؟

کامروا
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 19:00 عصر
بانک اطلاعاتی ضمیمه بانک اطلاعاتی استان های ایران به همراه شهر های هر کدوم هست که چند وقت پیش برای یک برنامه با بدبختی اطلاعاتش رو جمع آوری و دیتابیس رو ساختم .

با یک Join مثل کد زیر میشه لیست شهرهای استان مورد نظر رو هم ازش واکشی کرد :

SELECT City.Title FROM City INNER JOIN [State] ON [State].ID = City.State_ID WHERE [State].Title LIKE 'تهران'
ممنون آقای تاجیک عزیز

من از MySql استفاده میکنم چطور میتونم پسوند این فایل که bak هست رو import کنم؟

سعید صابری
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 21:25 عصر
برای اینکه سر طرفداران mysql نیز بدون کلاه نماند!

mog1360
یک شنبه 14 خرداد 1391, 15:14 عصر
دوستان مرکز آمار ایران قبلا این داده ها را از سال 1365 تا 1388 به صورت کاملا منظم و خیلی خیلی خیلی کامل جمع آوری کرده و به صورت فایل اکسل در وب سایت خودش قرار داده. فایل با فرمت اکسل بوده و شامل چندین شیت هستش . تقسیمات از استان ها شروع شده و به کوچکترین روستاها و حتی موتور چاههای آبیاری کشاورزی ختم می شه. من تو یه پروژه جدی ازش استفاده کردم و صحت داده هاشونا تایید می کنم.فقط زحمت بردنش تو بانک اطلاعاتی مورد نظر با خودتون هستش که کار ساده ایه چون فرمت فایل اکسل هست.
سایت مرکز آمار ایران :
http://www.amar.org.ir
لینک صفحه ای که فایلهای تقسیمات کشوری داخلش هست :
http://www.amar.org.ir/Default.aspx?tabid=666