ورود

View Full Version : استراتژی موبایل خود را هم اکنون طراحی کنید



newsinfo
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 12:15 عصر
مدیر گوگل در حوزه‌ی استراتژی تبلیغات اجتماعی و موبایل، اهمیت استراتژی موبایل را برای ما شرح داده است. به عقیده‌ی او دنیای دیجیتال، بزرگ‌ترین فروشگاهی است که یک خرده فروش می‌تواند داشته باشد.
موبایل آینده‌ی دنیای دیجیتال را از آن خود خواهد نمود. چرا که نیازی به ابزارهای خاص نداشته و سریع‌الوصول است. Ian Carrington در مورد گذشته، حال و آینده‌ی چشم انداز دنیای دیجیتال و موبایل در ادامه به صحبت‌هایی پرداخته است.
"شاید بتوان گفت ده سال پیش، اینترنت فضایی کاملاً متفاوت از آنچه اکنون هست بود. زمانی که در سال 2003 من به گوگل پیوستم، کلمه گوگل تنها یک عبارت آشنا برای ریاضیدانان بود و دیگران چیزی از آن نمی‌دانستند. در حقیقت 9 سال پیش، کسی از اینکه گوگل چیست و چه اهدافی را دنبال می‌کند، اطلاعی نداشت.
زمانی که ما با تبلیغ کنندگان و آژانس‌های تبلیغاتی متفاوت، تماس می‌گرفتیم، وظیفه‌ی spell کردن گوگل برای ما بسیار دشوار بود، اما همین طور که امروز می‌بینیم، همه چیز تغییر کرده است و نکته حائز اهمیت، قابل اندازه گیری بودن این تغییرات است. "
در سال 2003 تنها 20 تا 30 میلیون نفر به اینترنت متصل بودند، اما در حال حاضر، بیش از یک میلیارد نفر از این امکان برخوردارند و باید دانست که شمار زیادی از آنان، این ارتباط را با استفاده از موبایل ایجاد می‌کنند. در حال حاضر در بریتانیا، بیست درصد کاربران، اطلاعات لازم در رابطه با سفرها و سرگرمی‌های خود را در گوگل با استفاده از موبایل به دست می‌آورند، همین طور، بیست درصد بازدید کنندگان YouTube ، از موبایل برای دسترسی به این وب سایت استفاده می‌کنند.
آن گونه که شاهدیم، رشد استفاده از این ابزار، روند افزایشی خود را دنبال می‌کند. سه سال قبل، کسی تبلت نداشت اما در سال 2012 بیش از 12 درصد جمعیت بریتانیا، از آن استفاده می‌کنند. رشد فزاینده استفاده از ابزارهای موبایل، برای دسترسی به اینترنت نشان می‌دهد که سال‌های پیش رو نیز استفاده های زیادی از آن خواهد شد و نام آن را به کرات خواهیم شنید.

وقتی دنیای دیجیتال را به عنوان یک فرصت کسب و کار تلقی می‌کنیم، به عقیده‌ی Carrington باید بدانیم که ما بزرگ‌ترین فروشگاه ممکن را در اختیار داریم، البته اگر یک خرده فروش باشیم. در نظر بگیرید که بیست سال قبل برای تبلیغ و بازاریابی کسب و کار خود، فقط به روزنامه‌ها و صفحات تبلیغات آن اکتفا می‌کردید، مفهوم داشتن کسب و کاری با درآمد سالانه‌ی کمتر از یک میلیون پوند، مفهومی بیگانه تلقی می‌شد، اما تغییراتی که اینترنت در دنیای کسب و کار پدید آورده است، این مفهوم را به طور کلی زیر سؤال می‌برد. چرا که یک شرکت، صرف‌نظر از اندازه و توانایی خود، قدرت عرضه‌ی محصولات به سراسر دنیا را داراست.
اما برای موفق شدن در دنیای دیجیتال، لازم است چند کاناله باشید و راه های متفاوت را امتحان کنید. شما نمی‌توانید به سادگی از گزینه‌ی اینترنت برای بازاریابی، فروش و عرضه محصولات و خدمات خود صرفه نظر کنید. باید تمامی دانش مورد نیاز در این رابطه را بدست آورید. داستان‌های موفقیت افراد پیش از شما، که پای در این صحنه گذاشته‌اند را بخوانید، کارآفرینانی که در این زمینه به موفقیت‌های باورنکردنی دست یافته‌اند را بشناسید.
اگر بخواهیم از آنچه Carrington به عنوان نصیحت به ما ارایه می‌دهد برداشتی کوتاه داشته باشیم، باید این جمله را از او به خوبی به خاطر بسپاریم. اینکه "موبایل آینده را از آن خود خواهد کرد". بنابراین هر چه سریع‌تر استراتژی خود برای صحنه‌ی موبایل را تنظیم کنید. مطمئناً رقبای شما این کار را خواهند کرد. در صورتی که شما از انجام آن سرباز زنید به سمت شکست قدم برداشته‌اید.

منبع : پرتال پارس (http://parscms.com/?part=article)