ورود

View Full Version : ارتباط یک به یک

ICANICAN
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 19:05 عصر
سلام .
دو تا جدول دارم که یکیشون مربوط به اعضا هست یکیشون مربوط به کد امنیتی . هر یک از اعضا برای ثبت نام باید یه کد امنیتی داشته باشن که توی جدول کد امنیتی به وسیله مدیر ثبت شده . فیلد های این جداول به این ترتیبه. جدول اعضا (codemember, ,pass,securitycode)و جدول کدهای امنیتی(id ,securitycode), هست فیلد قرمز کلید اصلیه ارتباط این دو تا رو یک به یک گرفتم توی data basediagram از کلید اصلی جدول اعضا به کلید اصلی جدول کد امنیتی درگ کردم پیغام میده تعداد ستون های باید برابر باشه . از جدول کد امنیتی به اعضا درگ کردم پیغام نداد اما موقع ثبت توی جد.ول اعضا اگه یه کد امنیتی رو وارد کنم که توی جدول کد امینتی نباشه ایرادی نمی گیره و ثبتش می کنه .من می خوام اینطوری باشه که اگر کد امنیتی که توی جدول اعضا ثبت میکنم توی جدول کد امنیتی نیست اونو ثبت نکنه و پیغام بده.
ببخشید خیلی پیچ در چیچ شد.
راجه به ارتباط یک به یک برام یه کم توضیح میدید.اولکدوم جدول رو پر کنم بعد کدومو
ممنون

mahan.2002
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 23:01 عصر
سلام
شما در جدول اعضا خب کافی یک کد امنیتی وارد کنید اصلا لازم نیست جدول دیگه ای اضافه کنید..
شما فقط زمان ثبت نام چک کنید ببینید فیلد امنیتی این کار بر با کد امنیتیش یکی هست یا نه؛ اگر هست ثبت نام رو براش ثبت کنید ( تقریبا مانند زمانی که کابر میخواد داخل پروفایل خودش وارد شه ) همین...
در اخر فونتی که در نظر گرفتید خیلی خوب نبود من که کپی ش کردم تو ورد اونجا خوندم ..
موفق باشید..

ICANICAN
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 07:13 صبح
سلام و ممنون از توجهت
قضیه ایننطوریه که مدیر سایت یه سری کد امنیتی داره وارد سایت می کنه و به اعضا به طور تصادفی توی یه برگه جدا یه کد امنیتی میده اعضا هنگام ثبت نام کدی که مدیر توی کاغذ در بسته بهش داده رو توی ثبت نام درج می کنه .(برای اینکه کسی غیر از یه تعدادی خاص نتونن بیان ثبت نام کنن.
پس یه جا باید باشه که همه کد های امنتی اونجا باشه (جدول کد های امنیتی)بعد اونی که کاربر زدده رو بررسی کنیم ببینیم از اعضای مورد نظر هست یا نه.ارتباطش یک به یک می شه دیگه نه؟ هر کاربر یه کد و هر کد برای یه نفر؟

baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 18:13 عصر
سلام

فیلد کد امنیت رو در جدول کاربران قرار بده ... توی طراحی جداول معمولا زیاد از ارتباط یک به یک استفاده نمی کنیم ... یعنی اگه قراره یک به یک باشه میزایمشون توی یه جدول ... ولی اگه بخوایم همچین چیزی رو پیاده سازی کنیم باید توی برنامه, خودمون این کارو انجام بدیم ... برای اینکار باید کلید اصلی هر دو جدول در جدول مقابل به صورت کلید خارجی تعریف بشن ... که از نظر منطقی نمی تونی تو هیچکدوم عمل Insert رو انجام بدی چون هر کدون نیازمند داشتن رکورد پدر هست ...

کاری که می تونی انجام بدی ...

یه جدول به کد های امنیتی اختصاص بده یک فیلد هم برای IsUsed در نظر بگیر که مشخص بشه این کد استفاده شده یا نه ... ( حتی می تونی یه فیلد به عنوان کدکاربر در نظر بگیری که اگه خالی بود یعنی کد استفاده نشده ...)

وقتی کاربری می خواد ثبت نام کنه چک کن ببین کد امنیتیش توی جدول هست و آیا قبلا استفاده نشده ... اگه شروط برقرار بود کاربر رو ثبت نام کن و فیلد IsUsed رو تو جدول کدها True کن ... ( یا کدکاربری رو که الان ایجاد کردی توی اون جدول بزار)