ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی در مورد بدست آوردن رتبه دانش آموزان

naser_feb8646
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 20:02 عصر
سلام دوستان
تو رو خدا کمک کنید حتی اگر یه چیز کوچیک به ذهنتون میرسه
دوستان من دارم یه سایت برای مدرسه طراحی میکنم که توش به دانش آموزان کارنامه هاشون رو نشون میدم حالا میخوام کمک کنید و بفرمایید به نظر شما برای اینکه بتونم رتبه دانش آموزان در هر درس رو به تفکیک کلاس و پایه نمایش بدم چیکار باید بکنم
به نظرتون موقعی که کاربر کامپیوتر مدرسه داره نمرات رو ثبت میکنه رتبه ها رو بدست بیارم و در دیتابیس ثبت کنم که مشکلش اینه که چطور نمرات در سطح پایه رو ثبت کنم
یا مثلا وقتی دانش آموز میخواد کارنامش رو ببینه بیام رتبه بندی ها رو انجام بدم و بعد نمایش بدم
یا اینکه شما دوستان و اساتید راه کار بهتری پیشنهاد میکنید

پیشاپیش از همتون ممنونم

mo.esmp
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 22:14 عصر
میشه بگید کە جداول رو چطوری طراحی کردین و دانش آموزان مربوط به هر پایه و دروس رو چطور ذخیره میکنید.

naser_feb8646
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 23:29 عصر
دوست عزیز همه دانش آموزان در یک جدول به نام Student ذخیره میشن
و نمراتشون هم توی یه جدول با نام Exam ثبت میشه
نمرات بر اساس نام گزارش ، سال تحصیلی و پایه تحصیلی از هم تفکیک میشن

mo.esmp
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 01:33 صبح
خوب اگە دارین همه اطلاعات رو تو همین ٢ تا جدول ثبت میکنید بدونید کە در این حالت افزونگی اتلاعات بوجود میاد و جداول باید normalize بشن و سبت همه اتلاعاتی مورد نیاز هست مسل پایە تحسیلی، ترم جاری، لیست دروس و نمرات دروس به ازای هر ترم توی این ٢ تا جدول خیلی کار سخت میکنه. اولین کاری که باید بکنید اینه که ساختار دیتابیس رو تغییر دهید و از اونجایی که نزام آموزشی زود زود تغییر میکنه و اگه میخاید برنامه تون انعتاف بیشتری داشته باشه اگه امکان سبت پایه تحسیلی و ترم رو هم بسور دینامیک فراهم کنید بهتر میشه.

naser_feb8646
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 14:06 عصر
سلام دوستان دیگه هیچ کس به غیر از mo.esmp عزیز نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saber_Fatholahi
دوشنبه 08 خرداد 1391, 22:58 عصر
عزیز لطفا ساختار جدوال هاتو بذار که بهتر بشه کمکت کرد شما یه سوال کلی پرسیدی و با جزئیات توضیح ندادی

crazy_1892
سه شنبه 09 خرداد 1391, 02:13 صبح
دوست عزیز پیشنهاد من گزارش گیری از دیتایس هست البته اگه ساحتار دیتابیست درست باشه این کار خیلی راحته