View Full Version : generate پروژه asp.net به فایل html
NewLife2008
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 23:09 عصر
سلام
قبل از اینکه سوالمو مطرح کنم باید بگم نمی دونستم چیو سرچ کنم!
فرض کنین من پروژه خودمو در asp.net ایجاد کردم. حالا می خوام تغییراتمو در یک فایل html ذخیره کنم. یعنی مثلا وقتی باتن generate رو میزنم اون تغییراتی که در پیج باید اعمال بشه و به صورت نمایشی ببینم ، در یک فایل html
, اکسپورت بشه حالا ممکنه من توی پروژم فولدرهای image , css, ... رو هم داشته باشم که اینها هم باید برند بشینند توی فولدرهایی که کنار این فایل html ساختم .امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید .
d_derakhshani
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 11:18 صبح
یعنی مثلا وقتی باتن generate رو میزنم اون تغییراتی که در پیج باید اعمال بشه و به صورت نمایشی ببینم
منظور از اون تغییرات چیه؟
اگه منظورتون اینه که خروجی فایل Aspx تون(که یک فایل html هست) رو بگیرید می تونید از کنترل webBrowser استفاده کنید، آدرس صفحه مورد نظر رو برای بارگذارید بدید و سپس دستور ذخیره رو اجرا کنید.
در غیر اینصورت اصلا متوجه منظورتون نمیشم
NewLife2008
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 12:42 عصر
ضمن تشکر
میخوام خروجی فایل aspx رو در یک فایل html ذخیره کنم. اما خب در یک پروژ چندین فایل aspx موجوده . همچنین یکسری فایل css,js,image,... همچنین ممکنه توی پروژه استفاده شده باشه. حالا باید علاوه بر اینکه اون فایلهای aspx به html تبدیل میشن، فایل های js ,css رو که قاعدتا در پروژه asp.net در فولدر قرار داده شده اند هم باید در فولدرهایی که من بهش میگم کپی بشند.
d_derakhshani
یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 22:23 عصر
خوب برای اینکه من بهتر متوجه منظورتون بشم بگید برای چه اینکار رو می خواهید انجام بدید؟
NewLife2008
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 18:45 عصر
خوب برای اینکه من بهتر متوجه منظورتون بشم بگید برای چه اینکار رو می خواهید انجام بدید؟
بعلت اینکه هاستی که میخوام وب سایت رو روی اون آپ کنم ، ASP.NET رو ساپورت نمیکنه.
mo.esmp
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 22:24 عصر
خوب به احتمال زیاد سایتی که شما تراحی کردین باید دینامیک باشه چون اگه استاتیک بود از همون اول چند سفحه html تراحی میکردین. حالا بر فرز اینکه تونستید خروجی html رو تولید کنید بالاخره سایت رو که کجا میخواید اجرا کنید که هر دفعه برای هر درخواست فایل html رو براتون تولید کنه و بفرسته برای نمایش ؟ فکر کنم اگه به فکر تغییر هاست باشید کارتون خیلی منتقی تر هست.
karbord83
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 23:10 عصر
تو این سایت میتونی جوابت رو بگیری
(http://karbord83.blogfa.com/cat-7.aspx)
NewLife2008
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 22:09 عصر
خوب به احتمال زیاد سایتی که شما تراحی کردین باید دینامیک باشه چون اگه استاتیک بود از همون اول چند سفحه html تراحی میکردین. حالا بر فرز اینکه تونستید خروجی html رو تولید کنید بالاخره سایت رو که کجا میخواید اجرا کنید که هر دفعه برای هر درخواست فایل html رو براتون تولید کنه و بفرسته برای نمایش ؟ فکر کنم اگه به فکر تغییر هاست باشید کارتون خیلی منتقی تر هست.
بله سایت داینامیکه . هاست قابل تغییر نیست و الزاما باسد به همین روش کار کنم.
NewLife2008
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 22:11 عصر
تو این سایت میتونی جوابت رو بگیری
(http://karbord83.blogfa.com/cat-7.aspx)
دوست عزیز کدوم قسمت رو باید ببینم؟ من چیزی پیدا نکردم!
aminghaderi
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 10:05 صبح
بعلت اینکه هاستی که میخوام وب سایت رو روی اون آپ کنم ، ASP.NET رو ساپورت نمیکنه.
سلام.
شما اگر هاستتون asp.net رو ساپرت نمی کنه دیگه بحثی باقی نمی مونه شما نمی تونی از Asp بهره بگیری؟!
هیچ راهی هم وجود نداره چون مشکل شما یه حالت منطقی داره ، شما می خوای از asp در هاستی اجرا کنی که مرود پشتیبانی اون نیست؟!
اما اگر هاست شما توانایی پوشتیانی asp.net رو داشت ، در جایی خوانده بودم که این مورد امکان پذیر هست و صفحه های تولیدی شما شامل تمامی فایل های افزوده شده یعنی اسکریپتها و استایل شیت ها هست و مشکلی نیست ، اما چرا زیاد استفاده نمی شه ، دلیل داره ، چون شما صفحات پویا رو نمی تونی به حالت استاتیک ذخیره کنی و در ، درخواست های کاربر بهش نشون بدی ، چون داده ها در حال تغییر هست و اما کش در asp.net تقریبا داره همین کار رو می کنه و منتهی خیلی منسجم تر هست که اگر اشتباه نکنم قابلیت بازه زمانی هم دارد که در چه بازه ای کش منسوخ بشه و مجدد گرفته شود ، ولی خوب این هم مشکلات خاص خودش رو داره که موضوع بحث ما نیست.
ولی به نظر من اگر کسی از دوستان برای بالابردن سرعت بخواد از این روش ها استفاده کنه راه درستی نیست؟! شما می تونی با کم کردن حجم صفحه و پروسه های سروری این سرعت رو به نهایت خودش برسونی ضمن اینکه از امکانات پایه دات نت هم محروم نمی شید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.