PDA

View Full Version : جلوگیری از جاسوسی سرور روی اطلاعات و صفحه نمایش کلاینت ؟

eniak.master
جمعه 18 آذر 1384, 19:44 عصر
با سلام
من یک کلاینت دارم که در زیر مجموعه 2003 سرور قرار داره .
میخوام بدون اینکه سرور متوجه بشه نگذارم سرور به اطلاعات و صفحه نمایش و . . . کلاینت دسترسی پیدا کنه .
یک طورهایی جلوی جاسوسی سرور روی کلاینت رو بگیرم .
اگر راهی هست راهنمایی بفرمایید.

mhjb
شنبه 19 آذر 1384, 07:54 صبح
اگر اجازه نصب داری یه فایروال قوی نصب کن

eniak.master
شنبه 19 آذر 1384, 14:53 عصر
با سلام و تشکر
نمیدونم منظورم رو خوب بیان کردم یا نه .
ولی به هر حال
شما فرض کنید که سرور با استفاده از برنامه های خاصی ( عملکردش مثل REmote desktop ) صفحه شما رو می بینه و حتی چت کردن و سایر اعمال رو کنترل میکنه و حساسه .
حالا شما که کلاینت هستی چه کار می تونی بکنی که جلوگیری کنی ؟

اگر فایروال قوی راه حله ، اسمش رو هم بفرمایید .
بسیار متشکر

mhjb
شنبه 19 آذر 1384, 17:13 عصر
ببین تمام کارهایی که سرور انجام میده، به طور مستقیم یا غیر مستقیم (نرم افزارها) می‌بایست از مجرای کارت شبکه شما یا به عبارت دیگر از Local Area Connection شما عبور کنه و شما با هر فایروالی که دوست داری اگر این راه‌ها رو که همون پورت‌های سیستم هستند رو ببندی ادمین نمی‌تونه کاری بکنه. من خودم به شخصه ZoneAlarm رو پیشنهاد میکنم چون هم آنتی ویروس است و هم فایروال و هم آنتی اسپایور. البته مشهورترین و قدرتمند ترین فایروال هم است.

danial82
یک شنبه 20 آذر 1384, 07:35 صبح
یک طورهایی جلوی جاسوسی سرور روی کلاینت رو بگیرم .
اگر راهی هست راهنمایی بفرمایید.

البته با حضور mhjb من چیزی نمیتوانم بگم ولی eniak.master عزیز همانطور که گفته شد بهترین راه نصب فایروال است البته یک موضوع دیگه هم هست اونهم اینکه اگه کسی از افراد شبکه یک یوزر ادمین روی کامپیوتر شما ایجاد کرده باشه حتی اگر فایروال هم نصب باشه بازم طرف مقابل میتوانه فایروال شما رو از کار بندازه پس بهترین راه 1- نصب فایروال 2- چک کردن یوزر های ادمین در کامپیوترته

تو این تاپیک جواب خیلی از سوالات خودتو میگیری
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=28265&page=1&pp=10

mhjb
دوشنبه 21 آذر 1384, 08:14 صبح
دانیال جان خواهشا بیشتر از این ما را شرمنده نکن. و اما eniak.master شما باید این نکته را بدانی که در شبکه ای به سر می‌بری که شما ادمین Local هستید و از لحاظ قدرت شما بسیار پایین تر از ادمین‌های سرور هستید. تمام راه‌هایی که گفته شده با فرض این است که ادمین سرور شما ادمین ماهری نیست و اگر فکر می‌کنی قدرت ادمینی که شما دارید با ادمین سرور یکی است اشتباه می‌کنی. البته اگر بدونی که ادمین شبکه از طریق کدام پورت به شما متصل می‌شود بدون نصب فایروال یا هر برنامه دیگری می‌توانی هر موقع که پشت کامپیوتر نشستی پورت‌های مورد نظر را مشغول کنی (مثلا مرتبا آن پورت را Scan کن) بدین ترتیب ادمین نمی‌تونه از طریق اون پورت به شما متصل بشه.

eniak.master
شنبه 26 آذر 1384, 12:41 عصر
می‌توانی هر موقع که پشت کامپیوتر نشستی پورت‌های مورد نظر را مشغول کنی (مثلا مرتبا آن پورت را Scan کن) بدین ترتیب ادمین نمی‌تونه از طریق اون پورت به شما متصل بشه.

با سلام و تشکر از راهنمایی شما دوستان
ببخشید من منظور شما رو از اسکن کردن پورت متوجه نمی شم و در صورت امکان توضیح بیشتری بفرمایید .
ممنون

mhjb
شنبه 26 آذر 1384, 14:21 عصر
منظورم این بود که یجوری اون پورت رو مشغول کنی. یه نزم افزارهایی هستند (البته من تا حالا این کار رو نکردم) که مدام شروع می‌کنند از طریق یه پورت پکت ارسال می‌کنند که این باعث میشه اون پورت متونه چیزی رو دریافت کنه.