ورود

View Full Version : درخواست Property Generator

jaykob
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 12:11 عصر
سلام دوستان

من در برخی از کلاس هام احتیاج دارم به پروپرتی های زیادی تعریف کنم و این کار زمان بیهوده زیادی رو می گیره می خواستم ببینم دوستانی ابزاری برای تولید پروپرتی دارند به همراه توضیحات نحوه عمل کرد ضمیمه کنند

ممنون

hamed_hossani
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 12:18 عصر
من همیشه از این روش set,get می سازم
http://up98.org/upload/server1/02/j/mgobags2vj9o1yr188q2.gif
right Click on varable>refactor>encapsulate field

jaykob
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 12:45 عصر
من همیشه از این روش set,get می سازم
http://up98.org/upload/server1/02/j/mgobags2vj9o1yr188q2.gif
right Click on varable>refactor>encapsulate field

ممنون اما بحث summary هم خیلی مهمه مخوصا جاهایی که چندین کلاس و هر کدوم 70 به بالا فیلد دارند من خودم یکی نوشتم اما کامل نیست و ایراداتی رو داره . ابزارهایی رو دیدم داخل سرچ اما یا لینک های دانلود مشکل داشت یا در اجرا مشکل داشتند .

A.S.Roma
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 17:24 عصر
نرم افزار بزرگ مدل‌سازی Enterprise Architecture یه قابلیت Generate Code داره که این‌کار رو می‌کنه.

jaykob
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 23:47 عصر
نرم افزار بزرگ مدل‌سازی Enterprise Architecture یه قابلیت Generate Code داره که این‌کار رو می‌کنه.

سلام

ممنون نرم افزار رو گرفتم اما موارد زیادی داره ممکن هست بگید از کدوم بخش باید این کار رو انجام بدم

A.S.Roma
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 13:21 عصر
این نرم افزار برای مدل سازی کامل فرآیند تولید نرم افزار از تحلیل تا پیاده سازی ساخته شده.
چیزی که شما بهش نیاز دارید یک Class Diagram هست.
در کلاس دیاگرام کلاس هاتون رو بهش معرفی کنید. (برای معرفی فیلد ها و Propertyها روی هر کلاس در مدل کلیک راست کنید و Attributes رو انتخاب کنید.)
زبان پیاده سازی رو C#‎ انتخاب کنید.
وقتی کلاستون مدل شد کلاس رو در حالت انتخاب شده قرار بدید و F11 بزنید.

jaykob
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 18:11 عصر
این نرم افزار برای مدل سازی کامل فرآیند تولید نرم افزار از تحلیل تا پیاده سازی ساخته شده.
چیزی که شما بهش نیاز دارید یک Class Diagram هست.
در کلاس دیاگرام کلاس هاتون رو بهش معرفی کنید. (برای معرفی فیلد ها و Propertyها روی هر کلاس در مدل کلیک راست کنید و Attributes رو انتخاب کنید.)
زبان پیاده سازی رو C#‎ انتخاب کنید.
وقتی کلاستون مدل شد کلاس رو در حالت انتخاب شده قرار بدید و F11 بزنید.

خیلی ممنون . خیلی نرم افزار جالب و کاملی بود . می خوام بیشتر باهاش کار کنم آموزشی چیزی داره که بتونید راهنماییم کنید ؟ و اینکه کلا چه فرایند هایی رو می شه باهاش انجام داد ؟

خیلی ممنون

A.S.Roma
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 18:16 عصر
در صورتی که با زمبان مدل‌سازی UML آشنایی داشته باشید با این نرم افزار به راحتی می تونید کار کنید.
Class Diagram, Sequence Diagram, UseCase Diagram
Biz Actor ها ، Biz Entityها ، Biz Worker ها و کلا همه چیز رو میشه باهاش مدل کرد.

از همه مهمتر به Source Control وصل میشه و میشه با هاش گروهی کار کرد. ( با TFS‌به خوبی کار می کنه ! )
در مورد آموزش من جایی چیزی ندیدم .
البته Help خودش کامله