ورود

View Full Version : كار با رجيستري

amir_1351
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 10:37 صبح
من نياز مبرم دارم تا در رجيستري دز آدرس Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs\ ليست سايتها رو حذف كنم ولي ميخوام اين كار رو از طريق كد نويسي انجام بشه لطفا راهنمايي كنيد چطور ميشه با رجيستري اين كار رو انجام داد.
اگر هم از طريق خود internet explorer بايد انجام بشه ، بعد از در نظر گرفتن internet explorer بعنوان يك شئي چكار بايد كرد ؟:اشتباه:

binyaz2003
سه شنبه 02 خرداد 1391, 16:10 عصر
لطفا یک سئوال رو در چند جا مطرح نکنید و قبل از ارسال یک مطلب کمی جستجو کنید. سریعتر به جواب میرسید.
در پوشه Ffc کلاسی بنام registery وجود داره مخصوص کار با رجیستری در ویندوز هست. مثال:
http://support.microsoft.com/kb/191638

amir_1351
پنج شنبه 04 خرداد 1391, 07:30 صبح
با تشكر از شما
من نحوه نوشتن در رجيستري و خواندن از اون رو ميدونم ولي مشكلي كه الان دارم اينه كه نميدونم چطور بايد يك كليد TypedURLs از رجيستري پاك كنم . مثالها رو هم نگاه كردم ولي همه طريقه نوشتن و خواندن از رجيستري و يا حذف value رو گفتن ولي در مورد حذف كليد مطلبي پيدا نكردم . اگر ممكنه يكي از دوستان راهنمايي كنه كه چطور ميشه يك كليد مانند TypedURLs رو حذف كرد ؟

Esikhoob
جمعه 05 خرداد 1391, 16:07 عصر
آیا method های کلاس:

oReg = NewObject("Registry",HOME()+"FFC\REGISTRY")

را در Help خود VFoxPro یا از طریق ساختن Object بالا در پنجره Command و دیدن Method ها از طریق Intellisense (پنجره راهنمایی که با نوشتن دستورات ظاهر میشود و ما را راهنمایی میکند) دیدید ؟

من دیدم و یک Method برای حذف key داشت.

amir_1351
یک شنبه 07 خرداد 1391, 07:59 صبح
آیا method های کلاس:

را در Help خود VFoxPro یا از طریق ساختن Object بالا در پنجره Command و دیدن Method ها از طریق Intellisense (پنجره راهنمایی که با نوشتن دستورات ظاهر میشود و ما را راهنمایی میکند) دیدید ؟

من دیدم و یک Method برای حذف key داشت.
با تشكر از Esikhoob
من از كد زير استفاده كردم ولي پيغام خطا ي file 'regdeletekey' does not exite ميده :

/CODE]
oreg.DeleteKey("Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs","HKEY_CURRENT_USES")
[CODE]

amir_1351
شنبه 20 خرداد 1391, 10:17 صبح
لطفا يكي از دوستان راهنمايي كنه چون من هنوز به نتيجه اي نرسيدم:گریه::گریه:

Esikhoob
یک شنبه 21 خرداد 1391, 16:37 عصر
oreg.DeleteKey("Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs","HKEY_CURRENT_USES")

اگر اشتباه نکنم به این میگویند Registry Path:

"Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs\"

پس طبق HELP فاکس پرو این باید آرگمان دوم شما باشد .

و در مورد nuserkey (آرگمان اول) به نظرم با توجه به نمونه برنامه ای که لینکش در پستهای اولی داده شد ، باید خالی باشد. یعنی: ""

Esikhoob
دوشنبه 22 خرداد 1391, 14:12 عصر
با دستور خودم هم بازهم خطای : file 'regdeletekey' does not exite l میدهد ، . . . .
خیله خوب حالا بهتر است راه حل راحتتر را انتخاب کنیم:

wsh =CreateObject ("WScript.Shell")
wsh.RegDelete("Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs\")

amir_1351
سه شنبه 23 خرداد 1391, 07:25 صبح
با تشكر فرآوان مشكلم حل شد.
Esikhoob الهي خير ببيني دستت درد نكنه