View Full Version : لازمه ی یادگیری چه موارد دیگری در طراحی وب
golnouri
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 11:09 صبح
چه موارد دیگه ای مثل XHTML یا W3C در بخش طراحی وب سایت (html , css) وجود داره که باید دونست
منظورم مواردی مثل نام هایی که ذکر کردم
Beginner2013
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 11:31 صبح
فقط Html رو باید بدونید.بقیه باید ندارن.بعد اون css خیلی مهم و به نوعی مکمل html هست.
یادتون باشه اینها فقط ابزارن و ممکنه تغییر کنن،پس شما کاری را که می خواید انجام بدید،شروع کنید هرجا دیدید اینا جواب نمیدن دنبال چیز دیگه ای باشید.
aminghaderi
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 16:25 عصر
JQuery که خوانده می شه جی کوئری.
از ملزومات شده و شما باید بهش مسلط بشی اگر قرار باشه در جامعه طراحی وب بمونید.
golnouri
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 20:55 عصر
ببینید از طرفی html 5 و css 3 خیلی از قابلیتهای jquery رو قابل انجام کرده
و از طرفی در مواقع خاص من از فلش استفاده می کنم
اگر هم نیاز به جی کوئری باشه میشه از پلاگین های آماده استفاده کرد
مگه اینطور نیست؟
aminghaderi
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 21:47 عصر
نه برادر این طور نیست ؟!
جی کوئری قابلیتی بالاتر داره شما وقتی مسلط باشی می تونی خودت پلاگن تولید کنی یا در سطح بالاتر می تونی سایت های محاوره ای بسازی .
من به جاوااسکریپت تقریبا کامل مسلطم به حدی که شما هر جلوی ویژه یا پروسه سمت کلاینتی بخواهی انجام بدی من می تونم راحت برات طراحی کنم ولی اجرا اون که از همه مهمتر هست واقعا وقت گیر و زمانبر و دیباگش از همه سخت تر هست.
برای مثال همین افکت فید که در جی کوئری هستش با جاوا حد اقل باید 7 تا 8 خط کد بنویسی تا بشه این کار رو انجام دارد و اینکه باید خیلی فکرت باز باشه تا بتونی چنین کار هایی رو شبیه سازی کنی و باز در همه مرورگر ها سازگار نیست و .... ولی جی کوئری این مسائل رو حل کرده و شما می تونی با یک خط کد این مکافات رو همه رو دور بزنی و اینکه یه کتابخونه بسیار حرفه ای و استانداردی هست که واقعا به نظر من و خیلی های دیگر یه شاهکار جاوااسکریپتی هست؟!
اگر مسلط بشید اینده کار شما تقریبا تضمین می شه چون کم کم سایت هایی با اینترفیس های فعلی داره منسوخ می شه و خودتون هم کم و بیش شاهدش هستید .
و اینکه مطمئن باشید جی کوئری جایگاه بالاتری هم در چند سال اینده پیدا می کنه حتی با html 5 و css 3 این ها رو با هم مخلوط کنید یه معجونی می شه که افرادی با بدترین سلیقه یا سخترین سلیقه رو مجذوب می کنه.
جایگاهش در وب بسیار ضعیف شده همه کس پسند نیست ، برای مثال من روی مرورگر هام پلاگنش رو نصب نمی کنم نه این بلکه برای سیلورلایت هم تغریبا همین حالت رو داره ، در کل نصب افزونه با عث ازیت کاربر می شود . البته خوب کاری که فلش می کنه جی کوئری هنوز نمی کنه ولی خوب از اون سبکتر هست و هم کاراییش روشن هست یعنی کامل می تونید سر از کارش در بیارید و هم کل نیازش هندل کردن یه فایل 90 کیلو باتی هست که معادل یه بندر تبلیغاتی کوچک هست.
و هم خلاقیت هست که اینجا معنی پیدا می کنه ، الانم که از افکت های گرافیکی گرفته تا بخش صوت و تصویر رو داره با اون با همکاری html5 انجام می دهد.
موفق باشی.
cyrusthegreat
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 22:15 عصر
ببینید از طرفی html 5 و css 3 خیلی از قابلیتهای jquery رو قابل انجام کرده
اگر هم نیاز به جی کوئری باشه میشه از پلاگین های آماده استفاده کرد
مگه اینطور نیست؟
دوست عزیز
چند مورد هست که باید متذکر بشم:
تمامی قابلیت های jQuery توسط CSS3 و HTML5 قابل انجام دهی نیستن.
CSS3 و HTML5 هنوز کاربردی نشدن. هنوز مرورگر های بروز از تمامی قابلیت های CSS3 که معرفی شده پشتیبانی نمی کنن. HTML5 هم که اصلا هنوز کامل نشده و تا سال 2015 گفته می شه که نسخه نهاییش معرفی می شه. تا اون زمانم خیلی مونده.
درصد کاربرهایی که از نسخه های قدیمی استفاده می کنن هنوز بالاست. البته منظورم IE6 نیست. همین مرورگر های تازه هم هنوز کاربرهایی که از نسخه های قدیمی استفاده می کنن زیادن.
در نتیجه اصلا عاقلانه نیست که بخواییم روی jQuery خط بکشیم. هم اکنون حدود 26 میلیون از 100 میلیون وبسایت های پربازدید اینترنتی از jQuery استفاده می کنن. یه چیزی حدود 25 درصد. و البته این درصد حتی در 10 هزار وبسایت برتر اینترنت هم همینقدر هست. پس مطمئنا به این زودی ها قابل کنار گزاشته شدن نیست. حتی در آینده هم کنار گذاشته نمی شه. تا زمانی که مرورگری باشه، جاواسکریپت هست، و تا زمانی که جاواسکریپت هست، jQuery هم هستش. تعاملی که با JS می شه با کاربر در سمت مرورگر انجام داد اصلا با HTML و CSS قابل انجام نیست. چون فلسفه بوجود اومدن اونها با JS کاملا متفاوت هست. یکی که فقط برای نشانه گذاری هست و ساخت DOM و دیگری فقط برای اینکه به صفحمون شکل و شمایل ببخشیم. رویداد های CSS در همون حد hover باقی می مونند. اما تعامل کاربر با سایت در پنجره مرورگر بر عهده JS هستش.
فلش هم که تکنولوژی ای هست که باید بسیار عاقلانه و هوشمندانه ازش استفاده بشه و نمی شه در هرجایی که خواستیم ازش استفاده کرد. در نظر بگیرید که فلش به تنهایی اصلا SEO نیست.
در آخر هم اینکه، دوست عزیز، شما به یک نفر ماهی بدی بهتره یا ماهی گیری بهش یاد بدی؟ یه طراح وب حرفه ای نباید وابسته به plugin هایی باشه که دیگران نوشتن. خودش باید توانایی نوشتن پلاگین داشته باشه. وگرنه در حد همون طراح وب آماتور باقی می مونه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.