ورود

View Full Version : سوال: RS485 چیه

abasfar
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 19:53 عصر
سلام
دوستان کسی میتونه در مورد این کابل توضیح بده ، به صورت کامل و اگه بشه فارسی چون زیاد به اصطلاحات اشنایی ندارم(شبکه و انتقال)
در ضمن جستجو کردم لینکهایی که داده بودند خراب بود یا مبدلهاش تو ایران پیدا نمیشد

razeghi_loved
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 08:07 صبح
چرا یکم تو گوگل جستجو کنی پیدا می شه من دیدم
اما اینکه چی هست هم نمی دونم تا اونجایی که فهمیدم برای دوربین و یکسری از اینها استفاده می شه

abasfar
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 20:06 عصر
ممنون دوست عزیز از پاسخ شما
اما چیزهایی که گوگل میاره کفاف حال بنده را نداد
یک چیزهای تخصصی تر و جالبتر میخوام
اما کاربردهاش بله تو این مایه ها هست اما بیشتر به طرف اتوماسیون سازی میل میکنه

mhsaleh
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 00:11 صبح
اگر خیلی ساده بخواهم بیان کنم RS-485 یک پروتکل ارتباطی می باشد. یک پروتکلی شبیه RS-232 که در پورت COM(سریال) رایانه هم مشاهده می شود. اما تفاوت RS-485 و RS-232 در مشخصات فیزیکی آن مثل سطوح ولتاژ است و همین تفاوت سبب شده که بر خلاف RS-232 که در فواصل کم حدود 2 متر قابل استفاده است، RS-485 را بتوان در فواصل طولانی تری به کار برد. یکی از کاربردهای عمده این پروتکل ارسال سیگنال های کنترل (چرخش، زوم) دوربین های مداربسته است.

mhsaleh
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 00:12 صبح
اگر خیلی ساده بخواهم بیان کنم RS-485 یک پروتکل ارتباطی می باشد. یک پروتکلی شبیه RS-232 که در پورت COM(سریال) رایانه هم مشاهده می شود. اما تفاوت RS-485 و RS-232 در مشخصات فیزیکی آن مثل سطوح ولتاژ است و همین تفاوت سبب شده که بر خلاف RS-232 که در فواصل کم حدود 2 متر قابل استفاده است، RS-485 را بتوان در فواصل طولانی تری به کار برد. یکی از کاربردهای عمده این پروتکل ارسال سیگنال های کنترل (چرخش، زوم) دوربین های مداربسته است.
مبدل هایی هم در بازار موجود است که RS-232 را به RS-485 تبدیل می نماید.
http://en.wikipedia.org/wiki/RS-485