ورود

View Full Version : بهترین راه ذخیره تاریخ در sql با این مشخصات

maktab
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 22:16 عصر
سلام
به نظر شما بهترین روش ذخیره سازی تاریخ در بانک sql چیه؟ تاریخی که در برنامه استفاده میشه بصورت شمسی است حالا میتوان تاریخ رو به میلادی تبدیل کرد و بعدش در بانک ذخیره کرد یا اینکه بصورت شمسی در بانک ذخیره کنم. در حالت شمسی باید فیلد بانک را nvarchar قرار داد.
این مسائل در برنامه خیلی مهمه و حتما مد نظرتون باشه:
از لحاظ سرعت در گزارشگیری به مشکل برنخوریم - قراره این فیلد بعنوان ایندکس هم باشه آیا در روش دوم ایندس به درستی عمل میکنه؟ - مقایسه بین تاریخ ها و عملیات بر روی آنها هم داریم.

مهدی هادیان2
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 22:21 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
حتما تاریخ رو از نوع date تعریف کنید.
موفق باشید:لبخندساده:

maktab
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 22:28 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
حتما تاریخ رو از نوع date تعریف کنید.
موفق باشید:لبخندساده:

من هم به نظرم اینطوری باشه بهتره چون شاید در روش دوم ایندکس درست جواب نده (البته مطمئن نیستم).

حالا روش اول، سرعت را پایین نمیاره؟ چون برای هربار استفاده باید تبدیلش کرد. تبدیل بهتره در کدام سطح باشه؟ برنامه یا بانک؟

مهدی هادیان2
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 11:39 صبح
من هم به نظرم اینطوری باشه بهتره چون شاید در روش دوم ایندکس درست جواب نده (البته مطمئن نیستم).

حالا روش اول، سرعت را پایین نمیاره؟ چون برای هربار استفاده باید تبدیلش کرد. تبدیل بهتره در کدام سطح باشه؟ برنامه یا بانک؟

تا اون جایی که بنده می دونم تبدیل خیلی سریع تر از مقایسه رشته هاست.
موفق باشید

maktab
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 11:55 صبح
نگفتید در کدام سطح تبدیل صورت بگیره بهتره؟ و چرا؟

مهدی هادیان2
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 12:39 عصر
نگفتید در کدام سطح تبدیل صورت بگیره بهتره؟ و چرا؟

خودم در سطح بانک انجام می دم؛ ولی باز اساتید باید نظر کارشناسی شون رو بدن

mahan.2002
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 22:54 عصر
سلام
من فکر نمی کنم زیاد فرقی کنه ولی در هر صورت بنظرم بهتر در سطح سافت تبدیل انجام بشه چون گاهی اوقات ممکنه روی بانک فشار باشه .
و همچنین گاهی اوقات، سیستم، تنها ، روی یک سیستم نصب نیست و چند کلاینت به یک بانک وصل میشن اینطور میتونن از سیستم های مختلف برای تبدیل استفاده کرد . اما سرور اغلب رو یک یا تعداد محدودی سیستم نصب هست بنابر این ممکنه فشار بیشتری روی سرو باشه و هر چه ما تعداد کار ها رو رو سیستم های بیشتر تقسیم کنیم بنظرم کارایی سیستم بیشتر خواهد بود.