ورود

View Full Version : اتصال دو شبکه محلی از طریق انترنت

crazy coder
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 15:51 عصر
سلام
روز بخیر
من دو تا رایانه دارم که هر کدوم در شبکه محلی خودشون هستن. یکی در شهر الف ویکی در شهر ب.
در شبکه محلی ب یک سخت افزار اثرانگشت قرار داره که به شبکه متصله(شبکه محلی در شهر ب که یکی از رایانه ها در اون شبکه قرار داره)
من بوسیله ی نرم افزار hamachi تونستم که رایانه شهر الف و ب رو به هم وصل کنم و از ریموت دسکتاپ از رایانه شهر الف به رایانه شهر ب وصل بشم. حالا من نیاز دارم که بتونم با رایانه از شهر الف به اثرانگشت که در شبکه محلی شهر ب قرار داره متصل بشم...
چه روشی وجود داره؟
شاید بطور خلاصه بتونم سوالم رو اینجور بگم:

my system : pc1 local ip: 192.168.1.12 hamachi ip: 5.69.85.53
remote system : pc2 local ip: 192.168.0.15 hamachi ip: 5.29.79.101
hardware : d1 ip : 192.168.0.204

یعنی pc2 و d1 تو یک شبکه قراردارن . و pc1 تو یک شبکه دیگه. pc1 و pc2 به هم متصل شدند از طریق hamachi... حالا من میخام از pc1 به d1 دسترسی داشته باشم.
چه روشی وجود داره؟

mhsaleh
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 00:24 صبح
توی سناریو شما قرار است دو شبکه در لایه 3 با هم مرتبط شوند. برای این کار شما نیاز به یک روتر دارید. حالا شما چند راه دارید یکی اینکه وظیفه روتر را به همین دو سیستم موجود بدهید و دیگری اینکه روتر مجزا مثل Mikrotik تهیه نمایید.
اگر بخواهید از سیستم های فعلی به عنوان روتر استفاده کنید بفرمایید سیستم عامل آنها چیست تا راهنمایی کنم.
و اگر قرار است روتر مجزا تهیه کنید ترافیک و سایر نیازمندی ها از شبکه را بفرمایید تا مدل مناسب را پیشنهاد کنم.

crazy coder
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 11:18 صبح
سلام
سپاس گذارم از پاسخ و وقتی که گذاشتید.
سیستم عامل pc1 ویندوز هست
سیستم عامل pc2 سون هستش
سخت افزار d1 هم سیستم عامل خاص خودش رو داره...
توضیح : من بوسیله نرم افزار Hamchi میتونم به pc1 , pc2 ای پی استاتیک بدم... یعنی ای پی که قابل پینگ کردن باشه.... از طرف دیگه من میتونم بوسیله همین ای پی که hamachi به سیستم داده، بین pc1 , pc2 شبکه vpn ایجاد کنم....
نکته ی دیگه اینکه امکان ایجاد تغییرات زیر روی pc1 ,pc2,d1 وجود دارد: IP,subnetmsk,getway