PDA

View Full Version : چگونه اطلاعات دو جدول دیتابیس را در گرید ویو نمایش داد

bitcob589
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 17:15 عصر
با سلام
چگونه می توان اطلاعات دو جدول دیتابیس را دریک عدد گرید ویو نمایش بدهیم و در یکی از جدولهای دیتابیس یک فیلد سلکت می شود و در جدول دیگر تمام فیلدها سلکت می شود
در جدولی که یک فیلد سلکت می شود چگونه می توان اطلاعات آن فیلد را در اولین ستون گرید ویو نمایش داد و درون ستونهای دیگر گریدویو اطلاعات جدول دیگر را نمایش داد چگونه می توان چنین کاری را انجام داد
لطفا راهنمایی بفرمایید

fa_karoon
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 18:54 عصر
اگر جدولهات باهم Relation دارند اون ها رو join کن و هر فیلد که از هر کدوم می خوای تو Select ات بنویس، گرید اگر Auto generate column زده باشه خودش اولین فیلد رو در دستور Select به عنوان اولین فیلد نمایش در نظر می گیره و به همین ترتیب، البته خودت هم می تونی ترتیب فیلدها و ستون هات رو با بالا و پایین کرده خصیصه های گرید تعیین کنی

bitcob589
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 19:52 عصر
اگر جدولهات باهم Relation دارند اون ها رو join کن و هر فیلد که از هر کدوم می خوای تو Select ات بنویس، گرید اگر Auto generate column زده باشه خودش اولین فیلد رو در دستور Select به عنوان اولین فیلد نمایش در نظر می گیره و به همین ترتیب، البته خودت هم می تونی ترتیب فیلدها و ستون هات رو با بالا و پایین کرده خصیصه های گرید تعیین کنی

بین دو تا جدول هیچ ارتباطی وجود ندارد (امکان join وجود ندارد )

konkoory_82
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 11:20 صبح
این دو تا جدول رو تو هم ضرب کن:
select * from table1,table2

bitcob589
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 11:24 صبح
با توجه به توضیحاتی که در پست 1 داده شد آیا راه حلی وجود ندارد که اطلاعات دو جدول دیتابیس را در یک گرید ویو نمایش داد و اطلاعات جدولی که یک فیلد آن سلکت می شود در ستون اول گرید ویو نمایش دهد و اطلاعات جدول دوم در دیگر ستونها گرید ویو نمایش دهد

لطفا راهنمایی بفرمایید

hamed_hossani
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 13:11 عصر
سلام شما با union در کوری sql می توانید اینکار کنید
فقط تعداد ستون ها در دو طرف لاید یکسان باشد!

mohsen.nsb44
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 13:49 عصر
این دو تا جدول رو تو هم ضرب کن:
select * from table1,table2
دوست عزیز اگه اینکار رو بکنی ضرب کارتزین اتفاق میوفته و هزینه بره یعنی اگه داده های زیادی داشته باشی کلی زمان میبره تا اطلاعات رو بهت نشون بده
بهتره از پرسش های فرعی که همون select های تو در تو هستن استفاده بکنید

bitcob589
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 15:54 عصر
دوست عزیز اگه اینکار رو بکنی ضرب کارتزین اتفاق میوفته و هزینه بره یعنی اگه داده های زیادی داشته باشی کلی زمان میبره تا اطلاعات رو بهت نشون بده
بهتره از پرسش های فرعی که همون select های تو در تو هستن استفاده بکنید
یعنی دو تا دستور سلکت نوشته شد و به گرید ویو وصل کنیم
اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید

mohsen.nsb44
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 18:19 عصر
یعنی دو تا دستور سلکت نوشته شد و به گرید ویو وصل کنیم
اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید
شما با استفاده از استور پروسیجر میتونید این کار رو راحت انجام بدین
مثلا به یک نمونه دستور select تو در تو مثال میزنم تا متوجه منظورم باشین
فرض کنین من

select fname from info where id not in(select id from tb2)

من نام شخصی رو از جدول info انتخاب کردم که شماره id اون تو جدول دوم که tb2 هستش وجود نداشته باشه

این یک مثال ساده از select تو در تو بود برای اشنایی شما با نحوه استفاده از این دستور

konkoory_82
دوشنبه 01 خرداد 1391, 08:36 صبح
شما با استفاده از استور پروسیجر میتونید این کار رو راحت انجام بدین
مثلا به یک نمونه دستور select تو در تو مثال میزنم تا متوجه منظورم باشین
فرض کنین من

select fname from info where id not in(select id from tb2)

من نام شخصی رو از جدول info انتخاب کردم که شماره id اون تو جدول دوم که tb2 هستش وجود نداشته باشه

این یک مثال ساده از select تو در تو بود برای اشنایی شما با نحوه استفاده از این دستور

سوال کننده می گه که این دو تا جدول ربطی بهم ندارن. select تو در تو به چه کار می آد؟ مثلا تو مثال شما جدول دوم اصلا id نداره.

Saman Hashemi
دوشنبه 01 خرداد 1391, 10:07 صبح
ساختار دوتا جدول بذارید خروجی دلخواهتونم بگید تا دوستان بهتر کمکتون کنند اینجوری به نتیجه ای نمیرسید...!