ورود

View Full Version : تبدیل foxpro به sqlserver

setareh22
شنبه 19 آذر 1384, 13:26 عصر
سلام
من یک data base foxpro تحت dos دارم که نمی دانم چگونه آن را به database SQLServer تبدیل کنم ؟
لطفا هر کس می داند به من کمک کند
مرسی :لبخندساده

rezaTavak
شنبه 19 آذر 1384, 18:05 عصر
سلام

ابتدا در فاکس تحت ویندوز باید اطلاعات فیلدهایی که عبارات فارسی دارد به کد پیج ویندوز تبدیل گردد.

سپس با استفاده از فاکس tools/wizard/upsizing به دیتا بیس SQL سرور تبدیل شود.

setareh22
یک شنبه 20 آذر 1384, 11:13 صبح
آقا رضا
من تا حالا با foxpro کار نکردم لطفا با جزئیات بیشتری من را راهنمایی کنید
در فاکس تحت ویندوز باید اطلاعات فیلدهایی که عبارات فارسی دارد به کد پیج ویندوز تبدیل گردد.؟؟؟؟؟؟؟

تبدیل از فاکس tools/wizard/upsizing به دیتا بیس SQL سرور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.

javad_hosseiny
یک شنبه 20 آذر 1384, 19:54 عصر
اگر در سایت کمی جستجو کنید متوجه می شوید که نسبت به این موضوع تاکنون مطلب زیاد ارائه شده است
برای تبدیل موردنظر شما بحث اصلی تبدیل کدپیچ اطلاعات محیط داس به محیط ویندوز است والا خود برنامه ms-sql قابلیت import/export دیتابیس های مختلفی همچون dbf (فاکس پرو) را دارد
و راجع به بحث تبدیل کدپیچ بستگی به نوع اطلاعات شما در محیط داس (کدپیچ ایران سیستم - پانیذ - نور - سایه - سپند و ....) (که البته بعضا برابر و نام آنها متفاوت هست) و بیشتر کدپیچ ایران سیستم متداول می باشد و برنامه با سورس جهت این کار بسیار ارائه شده چه با کد ویژوال فاکس - دلفی - وی بی و .....
جهت نسخه فاکس می تونید از لینک زیر استفاده کنید
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=10840
و مورد دیگری که توسط آقای حیدری کیا ارائه شده (در همون قسمت فاکس)
و اگر با وی بی تسلط دارید برنامه ای توسط اقای بابک زواری ارائه شده
و اگر با دلفی آشنایی دارید و با جستجو در قسمت مربوطه نتونستید پیدا کنید بگید سورسش را برایتان ایمیل کنم
و اگر می خواهید بصورت application (برنامه کاربردی) باشد و همچنین هزینه کنید برنامه آقای هوشنگ کرمی استفاده کنید
(والبته می تونید حتی با اگر با برنامه نویسی آشنا نیستید سورس هر کدام از برنامه های مربوطه فوق را دان لود کرده و با زبان مربوطه آن را کامپایل و exe کنید و از آن به عنوان یک برنامه کاربردی استفاده کنید)

ارس سلیمی
یک شنبه 20 آذر 1384, 22:59 عصر
در داخل sql server
و راست کلیک روی database بعد Import را انتخاب و گزینه های مورد نظر را انتخاب فرمائید: ارس

rezaTavak
دوشنبه 21 آذر 1384, 01:44 صبح
اونوقت کد پیجش چی میشه؟

setareh22
دوشنبه 21 آذر 1384, 10:16 صبح
آقای حسینی
لطف کنید و سورس کد را برایم بفرستید مرسی
setareh_ka22@yahoo.com

javad_hosseiny
سه شنبه 22 آذر 1384, 08:47 صبح
سورس مربوط در قسمت ویژوال فاکس را که لینک دادم
سورس وی بی نیز ارسال شد
سورس مربوط به دلفی را نیز برایتان فرستادم (هم تبدیل از داس به ویندوز و هم بالعکس)