ورود

View Full Version : کدوم رشته دانشگاهی واسه برنامه نویس مناسب تره ؟

ali.poorbazargan
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 13:22 عصر
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید من اگه به برنامه نویسی علاقه داشته باشم و بخوام توی همین زمینه ادامه بدم بهترین و مناسبترین رشته دانشگاهی چی میتونه باشه ؟
خودم فکر میکردم نرم افزار خوبه، ولی خیلی از دوستان میگن نرم افزار خیلی هم به برنامه نویسی ربطی نداره ..
ممنون میشم راهنمایی کنید ...

حمید محمودی
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 22:13 عصر
سلام،

اگه نرم افزار ربطی نداره، پس چه رشته ای مرتبط هست؟! ببینید، قطعا تحصیلات اکادمیک مشکلات و نقایصی داره که شکی هم درش نیست. اما در رشته نرم افزار، شما حداقل با یه سری کتب و از اون مهمتر طرز تفکراتی مواجه هستید، که میتونه زمینه ساز تغییر نگرش شما به سمت پیشرفت در هدفی که میتونید برای خودت ترسیم کنی، باشه. بله، علی رغم اینکه بارها شده که شخصا به این روند آموزشی در رشته نرم افزار انتقاد داشتم، اما با این حال فکر میکنم رشته ای هست که جذابیت های خاص خودش رو داره. میزان اطلاعات و تنوع و گسترش اون، در رشته نرم افزار بسیار زیاد هست. (البته منظورم این نیست که رشته های دیگه به هیچ وجه اینطور نیست، اما در هر حال پارمتر هایی مثل علاقه و توانایی شخص توی رشته های مختلف میتونه عامل نگرشش نسبت به مسائل مختلف باشه). کتاب ها و دروس دانشگاهی رشته نرم افزار در هر حدی که هست و هرنقصی هم که داره تا حدودی کمک میکنه به یادگیری، بقیه شو هم باید در بیرون از محیط اکادمیک به فکر یادگیری باشید (چون تنها راه بروز موندن و دسترسی به حجم زیاد اطلاعات تلاش برای یادگیری در بیرون از محیط دانشگاه هست)

موفق باشید :)