View Full Version : آیا dbms d ای وجود دارد که زمان پارامتر اصلی آن باشد؟
mehrdad85
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 21:15 عصر
سلام
دوستان یه دنیا ممنونتون میشم کمکم کنین و راهنمایی بفرماید
آیا DBMS d ای وجود داره که زمان پارامتر اصلی آن باشه ؟
اگه هست چیه و چطور کار میکنه؟
ممنون میشم حتی رفرنس بدید مطالعه کنم چون داخل برنامه نویس که گشتم جوابی پیدا نکردم داخل اینترنت هم مطلبی در این مورد من پیدا نکردم
مرسی
حمیدرضاصادقیان
جمعه 29 اردیبهشت 1391, 21:38 عصر
سلام.
یعنی چی؟ زمان پارامتر اصلی باشه؟
منظورتون گنگه.
اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
mehrdad85
پنج شنبه 04 خرداد 1391, 00:50 صبح
سلام.
یعنی چی؟ زمان پارامتر اصلی باشه؟
منظورتون گنگه.
اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
سلام
ببینید برای پیاده سازی دیتابیس های زمانی یا temporal چه دلیلی وجود داره که باید از یک dbms خاص استفاده کنیم ؟ یا چه چیز دیتابیس های temporal را از سایر دیتابیس ها متمایز میکنه؟
منظورم اینه که دیتابیس هایی که داده ها time stamp داشته باشن را که میتونیم با یه ایده هایی با دیتابیس های معمولی پیاده سازی کنیم مثلا یه فیلد زمان برای داده ها در نظر بگیرم و یا برای کاربرد های حرف های تر یه شگرد هایی بزنیم . من دنبال این هستم ببینم که کجاس که ما نمیتونیم برای پیاده سازی این نوع دیتابیس ها از شگردی استفاده کنیم و مجبور میشیم که دیتابیسی از این نوع استفاده کنیم؟
نمیدونم که تا چه حد تونستم منظورمو برسونم بذارید یه جور دیگه بگم
من میخام بدونم که temporal data base چرا یه نوع دیتابیس خاص هستش ؟ اگه قرار باشه که ما در دیتابیس های معمولی با در نظر گرفتن یک یا چند فیلد زمان یا حرکاتی از این دست مشکل را حل کنیم پس temporal data base چیه؟این که همون دیتابیس معمولیه که!!!!
دیتابیسی هستش که زمان پارامتر اصلی اون باشه؟یعنی مجبور باشیم که دیتابیسی از نوع temporal داشته باشیم و نتونیم مشکل زمان را با روش هایی با دیتابیس های معمولی حل کنیم؟
با سپاس فراوان از توجه و پاسخگویی شما
ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.