ورود

View Full Version : حرفه ای: گرفتن لیست کسانیکه در دیتابیس ریکورد ندارند

naser13
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 12:36 عصر
سلام به همه استادان بزرگ و مهندسان عزیز !

من یه پروژه دارم انجام میدم برای یه آموزشگاه ولی یه جا گیر کردم (تحت اکسس) من یه تبل دارم که مشخصات شاگردان آموزش رو به ثبت میگیره و دومی پرداخت های ماهانه شاگردان هست حالا میخوام لیست بگیرم که مثلا تو این ماه کدوم افراد پرداخت ماهانه خودرو تحویل نداده اند.

و یا ماهای دیگه بتونیم ریکورد بگیریم یعنی من میخوام ببینم کدوم شاگرد در تیبل پرداخت ریکور این ماهو نداره ؟
اگر واضح نبود میتونم بیشتر توضیح بدم
با تشکر

naser13
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 09:08 صبح
یعنی هیچی وجود نداره ؟

alipoor2009
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 22:50 عصر
با استفاده از دستورات SQL به راحتی می تونی این کار بکنی - اول باید ارتباط بدی جداول رو و بعد هم با یه دستور SQL مشکلت حله - برای نمونه می تونی پروژه باتری سازی رو دانلود کنی - کمکت می کنه

naser13
سه شنبه 21 خرداد 1392, 10:46 صبح
میشه یه مثل بدی؟

siyn71
سه شنبه 21 خرداد 1392, 11:45 صبح
سلام..خوب یه کاری بکن..اینکه اول یه حلقه For برار و کارش این باشه که سریع اول بیاد تو جدولت اون رکورد هایی که تو فیلد مبلق توش چیزی وارد نشدش رو بیاد یه مقدار مثلا به عنوان (شهریه دریافت نشد) بزنه همه رو..
بعد که اینکارو انجام داد حالا راحت یه سرچ بزنی به این گزینه شهریه داده نشده هارو نشون بده..گمونم با این روش مشکلت حل بشه..
البته راه های بهتری هم ممکنه باشه ها
اما خوب اینم یک نظریه دیگه..موفق باشید.

یه سری نمونه کد برای نظرم.

105387

SlowCode
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:50 عصر
نیازی به حلقه نیست! یا update هم میشه ولی بازم نیازی بهش نیست.
یه فیلدی از نوع بولی درست کن و وقتی که رکورد رو وارد میکنی مشخص کن که پرداخت شده یا نه، موقع کوئری زدن هم از where برای فیلتر افرادی که پرداخت کردن استفاده کن،مثلا:
adodc1.recordsource="select * from table1 where FeePayment =" & chkPayment.value
اینجا اگه اسامی رو با توجه به تیک خوردن chkPayment فیلتر میکنه. حالا اینو به صورتی که میخوای بنویس.

siyn71
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 18:47 عصر
اره اینم نظر خوبیه

m.4.r.m
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 23:14 عصر
این کد رو هم چک کن
Select * From Table1 Where Pol='Null'