PDA

View Full Version : خبر: رونمايي از نسخه اوليه سيستم عامل ايراني "زمين"

iranian68
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 01:14 صبح
رونمايي از نسخه اوليه سيستم عامل و موتور جست و جوي ملي
خراسان - مورخ پنج‌شنبه 1391/02/28 شماره انتشار 18121

حاجيان - نسخه اوليه سيستم عامل بومي (زمين) و نيز نسخه آزمايشي موتور جست وجوي بومي، روز گذشته در دومين جشنواره فناوري اطلاعات و ارتباطات با حضور معاون اول رئيس جمهور و وزير ارتباطات رونمايي شد. در اين جشنواره که با ۲ ساعت تأخير برگزار شد، از برگزيدگان حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات نيز قدرداني شد.رحيمي در اين مراسم گفت: با تحول بزرگي که در عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات ايجاد شده تقاضاي ما از متخصصان اين حوزه آن است که با استفاده از قابليت هاي اين فناوري در مقابل هجمه دولت هاي غربي از تمدن و فرهنگ و خانواده هاي ايراني محافظت کنند.
وزير ارتباطات نيز در اين جشنواره از اجراي مرحله اول شبکه ملي اطلاعات تا پايان نيمه اول امسال خبر داد و گفت: مرحله دوم اين شبکه که با آن تمام ميزباني هاي سايت ها به داخل کشور منتقل مي شود، تا پايان سال ۹۲ راه اندازي مي شود. تقي پور همچنين با اشاره به گردش مالي فناوري اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: گردش مالي حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات ظرف ۲ سال گذشته از ۸ هزار و ۱۰۰ ميليارد تومان در سال ۸۸ به ۱۵ هزار ميليارد تومان در سال ۹۰ رسيده است که اين آمار نشان از رشد ۲ برابري گردش مالي حوزه فناوري اطلاعات در ۲ سال اخير دارد.

منبع:http://www.khorasannews.com/News.aspx?id=21485&type=1&year=1391&month=2&day=28

prpe26
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 12:48 عصر
البته برای راه اندازی یک سیستم مبتنی بر زمین ؛ حداقل ۵ تا سرور قوی مبتنی بر دبیان استیبل نیاز دارید!

چون برای کلود اوپتیمایز شده

narsic
سه شنبه 02 خرداد 1391, 09:38 صبح
البته برای راه اندازی یک سیستم مبتنی بر زمین ؛ حداقل ۵ تا سرور قوی مبتنی بر دبیان استیبل نیاز دارید!

چون برای کلود اوپتیمایز شده
خیر نیازی به ۵ تا سرور نیست.
سیستم عامل زمین بر اساس Virtualization طراحی شده است برای همین نیازی نیست که چندتا سرور مجزا داشته باشید برروی یک سرور میتونید سیستم عامل زمین رو نسب کنید و به راحتی استفاده کنید.
سوآلی بود بپرسید جواب میدم
موفق باشید

pswin.pooya
دوشنبه 08 خرداد 1391, 18:24 عصر
چند تا نكته رو بهتر دقت كنيد:

1. توزيع زمين نه سيستم عامل زمين.
2. نمي دونم چه شكلي سورسي رو كه توي اكثرا آمريكا و كشورهاي ديگه نوشته به عنوان بومي ميشناسيدش؟!
3. نكته بدتر اينه كه يه توزيع كاملا مستقل مثل دبيان و فدورا نيست و بر پايه يه توزيع ديگه (دبيان) هست. الان ديگه حتي شركتهاي خصوصي داخل ايران هم دارم توزيع بيرون ميدن نمي دونم كجاي اين مساله اين همه خبر سازي و ... داره؟!

بهتر بود به عنوان توزيع زمين ازش ياد ميشد تا سيستم عامل زمين. اخباري همچون اولين سيستم عامل و سيستم عامل بومي تنها به پروژه ضربه ميزنه و هر چقدر هم كه پروژه خوبي باشه، با اين بزرگنمايي هاي بيخود كوچيك ميشه.

imanx7
شنبه 27 خرداد 1391, 14:46 عصر
همچنان منتظر سیستم عامل آراکس اولین سیستم عامل! نه توزیع ، هستیم!

FastCode
شنبه 27 خرداد 1391, 15:33 عصر
واقعاً کسی نصبش نمیکنه.
من شخصاً فکر نمیکنم دولت محترم روی چیزی جز فناوری backdoor کار کرده باشه.
من نصب نمیکنم.
اگر خیلی هنر دارند GIMP رو ترجمه کنند.

pswin.pooya
یک شنبه 28 خرداد 1391, 01:34 صبح
همچنان منتظر سیستم عامل آراکس اولین سیستم عامل! نه توزیع ، هستیم!

سلام
من تمام سعي خودم رو دارم براي آراكس مي كنم . منتها ديباگ سيستم عامل خيلي و اما خيلي سخته. الان نه تنها تو فصل امتحانها هستم بلكه يه باگ بزرگ دارم كه نمي دونم بايد چي كارش كنم. البته لازمه ذكر كنم كه من توي نزديكي خودم هيچ رفرنسي براي مراجعه ندارم و فروم هاي خارجي هم كه بيشتر به آدم جواب سر بالا مي دن. يعني سوالهاي من براي اونها بديهي هست واكثر اونها توي دانشگاه مشكلاتشون رو با اساتيد و رفرنسهاي داخل دانشگاه قبلا بر طرف كردن. متاسفانه اين در مورد در كشورهاي همسايه ( يا نسبتا همسايه) هم صدق ميكنه. مثلا الان هم تركيه اي ها ، هم مصري ها و هم اعراب عربستان سيستم عامل دارن. حتي تا اوتجا كه من ديدم اونها به دنبال طراحي پردازنده هم هستن و سوالهاي خيلي زيادي رو در اين مورد در فروم ها مطرح ميكنن.

اولین سیستم عامل!
آراكس يك سيستم عامل هست. منتها من شخصا از عنوان اولين بدم مياد چون اين فقط به درد ما ايراني هاي عقب مونده مي خوره. شايد آراكس توي ايران اولين باشه اما يادمون باشه حتي به پروژهاي 30 سال پيش سيستم عاملهاي كشورها ديگه مثل آمريكا و آلمان و ... نمي رسه. خب اين اولين بودن به چه درد مي خوره؟ اگر اين شكلي باشه هر پروژه اي رو كه دلت مي خواد بردار ببر يه كشور مثل افغانستان پاكستان اولينش كن. كه چي؟

نه توزیع !

توزيع كه شده علف خرس. هر جايي كه دلت بخواد يكيش پيدا ميشه. الي يكي كه فني باشه.

واقعاً کسی نصبش نمیکنه.
چه كاريه. من ميروم خود اوبونتو و يا دبين رو نصب ميكنم كه stableتر و امن تر هم هست. واقعا اگر مزيت داشت باور كنيد استفاده مي كرديم اما حتي اگر backdoor هم روش نباشه چه دليل وجود داره كه نصبش كنيم؟