ورود

View Full Version : سوال: خطای No main classes found هنگام Compile نمودن کد

ravand
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 20:57 عصر
سلام.
من توي جاوا هنوز مبتدي ام.
كد زير رو نگاه كنيد:
import javax.swing.JButton;
import java.awt.event.ActionEvent;
import java.awt.event.ActionListener;
public class MyButtonListener implements ActionListener
{
public void actionPerformed (ActionEvent e)
{
JButton aButton = (JButton) e.getSource();
aButton.setText("Stop pressing me!");
}
}
توي آموزشش گفته كه اين كد كار ميكنه ولي وقتي اجرا ميكنم نياز به كلاس main و ديگر كلاس ها داره.
مشكل كار از كجاست؟ من چجوري ميتونم اين اسكريپت رو كامل كنم؟
اخطار:No main classes found
متشكرم

spiderman200700
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 22:18 عصر
سلام.
عذر میخوام.
این کد از بیخ ناقصه
کدوم آموزش گفته این کار میکنه؟

mehdi.mousavi
دوشنبه 01 خرداد 1391, 00:01 صبح
سلام. من توي جاوا هنوز مبتدي ام. كد زير رو نگاه كنيد: توي آموزشش گفته كه اين كد كار ميكنه ولي وقتي اجرا ميكنم نياز به كلاس main و ديگر كلاس ها داره. مشكل كار از كجاست؟ من چجوري ميتونم اين اسكريپت رو كامل كنم؟ اخطار:No main classes found متشكرم

سلام.
خطای فوق نشون میده که برنامه شما متود استاتیکی به اسم main نداره:

public static void main(String[] args) {
}

اما این تمام ماجرا نیست. کدی که شما نوشته اید، Action Listener ای رو تعریف میکنه که باید جایی در کد، به Button ای Assign بشه تا هنگام فشرده شدن کلید، متود actionPerformed فراخوانی بشه و ... طبیعتا وقتی UI ای وجود نداره، این Event Handler نیز Call نخواهد شد و کد مورد نظر به خودی خود، کاری انجام نخواهد داد. (البته متود actionPerformed روی تمام component هایی که Action Listener برای اونها register شده Call میشه و button فقط یک مثال بود).

موفق باشید.

ravand
دوشنبه 01 خرداد 1391, 12:29 عصر
از همتون متشكرم.
ببشيد من هر چي دنبال يه كتاب ساده و بدرد بخور در مورد جاوا گشتم چيزي گيرم نيومد. هر چي كتاب پيدا ميكنم البته از نوع خارجي. كدهاش همينطوري ناقص هست. فارسي هم كه پيدا ميكنم كداش خرابه و كار نميكنه و حتي درست هم توضيح نداده.
شما يه كتاب خوب سراغ نداريد؟
من خودم مباحث شرطي ، آرايه ها و خيلي چيزاي ديگه رو از طريق سايت هاي خارجي ياد گرفتم ولي احساس ميكنم ضعف هاي زيادي دارم. چون خيلي از مباحثي كه شما مطرح ميكنيد رو نمي فهمم.
متشكرم