View Full Version : XP کی میره؟
Beginner2013
دوشنبه 01 خرداد 1391, 07:50 صبح
با سلام.با اینکه ورژنای جدید ویندوز اومده،هنوزم هرجا میرم می بینم XP نصبه؟به نظر شما علت چیه؟
eshpilen
دوشنبه 01 خرداد 1391, 08:33 صبح
ببین الان منم ویندوز XP استفاده میکنم. هم روی سیستم شرکت و هم خونه.
چرا؟ چون مشکلی نداره و کارهایی که میخوایم رو انجام میده. چون مجبور به تغییرش نیستیم. چون تغییر خودش وقت و هزینه میبره و ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.
خلاصه وقتی یک چیزی کار میکنه و مشکلی نداره نباید انتظار داشت همه عوضش کنن. واسه اونایی که کارشون در حدی هست که نسخه های قدیمی تر یک نرم افزار هم تامین میکنه دلیلی برای تغییر وجود نداره.
اصولا باید این تفکر رو کنار بذارید که لزوما هرکس باید تمام نرم افزارهاش آخرین نسخهء روز باشه.
ضمنا ما کپی رایت بین المللی رو رعایت نمیکنیم و بابت نسخه های جدید نرم افزارها پولی نمیدیم، ولی اگر میدادیم مسلما اینم خودش میتونست یک عامل باشه.
XP سیستم عامل خوبی بود و هست. از نظر پایداری و امنیت و ساختار و امکانات خب نسبت به ویندوزهای قبلی یک جهش بود. الانم توی ویندوزهای جدید بنده چیز خیلی مهم و مفید یا ضروری ندیدم که بگیم حتما سویچ کردن به اونها برای عموم عاقلانه است. البته شاید از نظر امنیت بهتر باشن. ولی چند وقت پیش لپتاپ کارفرمام که ویندوز 7 داره ویروس خفنی گرفته بود و دخلش اومده بود، آنتی ویروسش هم هیچ غلطی نمیکرد.
تازه ویندوز من رو هرکس میبینه ممکنه فکر کنه ویندوز 98 است! چون روی تم کلاسیک تنظیم میکنم که شبیه ویندوز 98 میشه. واسه بعضی حرفه ای ها این مسائل ظاهری اهمیتی نداره و صرفا دنبال کارایی هستن. منم دنبال زلم زیمبوش نیستم که. دنبال انجام کارها و اهدافم هستم، نه زیبایی ظاهری و چنتا افکت. چون از دید من سیستم عامل صرفا یک ابزار و بستری برای اجرای بقیهء برنامه ها و فعالیت هاست.
Beginner2013
دوشنبه 01 خرداد 1391, 11:26 صبح
ببین الان منم ویندوز XP استفاده میکنم. هم روی سیستم شرکت و هم خونه.
چرا؟ چون مشکلی نداره و کارهایی که میخوایم رو انجام میده. چون مجبور به تغییرش نیستیم. چون تغییر خودش وقت و هزینه میبره و ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.
خلاصه وقتی یک چیزی کار میکنه و مشکلی نداره نباید انتظار داشت همه عوضش کنن. واسه اونایی که کارشون در حدی هست که نسخه های قدیمی تر یک نرم افزار هم تامین میکنه دلیلی برای تغییر وجود نداره.
اصولا باید این تفکر رو کنار بذارید که لزوما هرکس باید تمام نرم افزارهاش آخرین نسخهء روز باشه.
ضمنا ما کپی رایت بین المللی رو رعایت نمیکنیم و بابت نسخه های جدید نرم افزارها پولی نمیدیم، ولی اگر میدادیم مسلما اینم خودش میتونست یک عامل باشه.
XP سیستم عامل خوبی بود و هست. از نظر پایداری و امنیت و ساختار و امکانات خب نسبت به ویندوزهای قبلی یک جهش بود. الانم توی ویندوزهای جدید بنده چیز خیلی مهم و مفید یا ضروری ندیدم که بگیم حتما سویچ کردن به اونها برای عموم عاقلانه است. البته شاید از نظر امنیت بهتر باشن. ولی چند وقت پیش لپتاپ کارفرمام که ویندوز 7 داره ویروس خفنی گرفته بود و دخلش اومده بود، آنتی ویروسش هم هیچ غلطی نمیکرد.
تازه ویندوز من رو هرکس میبینه ممکنه فکر کنه ویندوز 98 است! چون روی تم کلاسیک تنظیم میکنم که شبیه ویندوز 98 میشه. واسه بعضی حرفه ای ها این مسائل ظاهری اهمیتی نداره و صرفا دنبال کارایی هستن. منم دنبال زلم زیمبوش نیستم که. دنبال انجام کارها و اهدافم هستم، نه زیبایی ظاهری و چنتا افکت. چون از دید من سیستم عامل صرفا یک ابزار و بستری برای اجرای بقیهء برنامه ها و فعالیت هاست.
جالبه منم از XP استفاده میکنم و خیلی اوقات هم رو تم کلاسیک تنظیم میکنم! تمام حرفاتونو قبول دارم. اما منظورم کابرای عادین.
علت اینکه این سوالو پرسیدم،این بود که کی خیالم راحت میشه که رو کامپیوتر همه .Net نصبه.
Beginner2013
دوشنبه 01 خرداد 1391, 11:29 صبح
همچنین من مجبورم به خاطر تست برنامه هام که ببینم همه جا به خوبی اجرا میشه،اونهارو رو سیستمم داشته باشم.
M0TR!X
دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:58 عصر
من برعکس شما اصلا با xp نمیتونم کار کنم چون همون اول که 7 امده نصب کردم تا دیروز هم 8 داشتم ولی مجبورا الان 7 نصبیدم !
syntiberium
دوشنبه 01 خرداد 1391, 15:30 عصر
کی خیالم راحت میشه که رو کامپیوتر همه .Net نصبه.
یه جورایی می شه گفت تنها خاصیت ویندوز 7 و بالاترش برای برنامه نویس ها همینه .
jafar2012
سه شنبه 02 خرداد 1391, 22:47 عصر
hi
7بهتر چون دست کم از نظر امنیت بهتره البته اگر سیستمت قدیمی باشه(رم زیر512مخصوصاddrfبه پایین که نمیکشه)خیلی ستمه
در کل فعلا xp یه چیز کار راه اندازه ولی هر چی زمان بره ویندوزهای جدیدتر (ترگل مرگل تر و با نیاز روزتر و... )که همگی دوستان ماشا ال. از ما استادترن بهتر می دونن می یاد
good by
Beginner2013
چهارشنبه 03 خرداد 1391, 08:50 صبح
hi
رم زیر512مخصوصاddrfبه پایین که نمیکشه
good by
شایدم علت نرفتنش این باشه
Mehdi Naderi
چهارشنبه 03 خرداد 1391, 23:45 عصر
به نظر من مهمترين عامل استفاده از ويندوز اكس پي ملزومات سخت افزاري پائين و ارزان است
من در خيلي جاها ديدم كه با رم 512 مگابايت طرف ويندوز اكس پي رو نصب داره در حاليكه در ويندوز 7 بايد حداقل 1.5 گيگابايت حافظه رم داشته باشيد
اگر منظور شما استفاده از اين سيستم عامل در ادارات دولتي است من علت آن را ميذارم پاي عوامل زير
1- عدم ارتقاء سخت افزاري به خاطر صرفجويي در هزينه ها
2- دانش كم مديران دولتي در زمينه سيستم عامل هاي جديدتر مثلا اينكه ويندوز اكس پي براحتي .ويروسي ميشه اما ويندوز 7 از نظر امنيت بسيار خوب عمل كرده است
3-محيط ساده
4- تنظيمات شبكه اي آسان
5- و از همه مهمتر نرم افزارهايي كه براي مقاصد خاص در يك سازمان طراحي شده اند فقط در ويندوز XP كارميكنند و ارتقاء سيستم عامل به معني خريد نرم افزار جديدتر است كه اين براي برخي مديران چيزي در حد فاجعه به حساب مياد!!!!!!
Beginner2013
پنج شنبه 04 خرداد 1391, 16:30 عصر
به نظر من مهمترين عامل استفاده از ويندوز اكس پي ملزومات سخت افزاري پائين و ارزان است
من در خيلي جاها ديدم كه با رم 512 مگابايت طرف ويندوز اكس پي رو نصب داره در حاليكه در ويندوز 7 بايد حداقل 1.5 گيگابايت حافظه رم داشته باشيد
اگر منظور شما استفاده از اين سيستم عامل در ادارات دولتي است من علت آن را ميذارم پاي عوامل زير
1- عدم ارتقاء سخت افزاري به خاطر صرفجويي در هزينه ها
2- دانش كم مديران دولتي در زمينه سيستم عامل هاي جديدتر مثلا اينكه ويندوز اكس پي براحتي .ويروسي ميشه اما ويندوز 7 از نظر امنيت بسيار خوب عمل كرده است
3-محيط ساده
4- تنظيمات شبكه اي آسان
5- و از همه مهمتر نرم افزارهايي كه براي مقاصد خاص در يك سازمان طراحي شده اند فقط در ويندوز XP كارميكنند و ارتقاء سيستم عامل به معني خريد نرم افزار جديدتر است كه اين براي برخي مديران چيزي در حد فاجعه به حساب مياد!!!!!!
ممون.نمیدونم چرا دکمه تشکر رو نمی بینم.
eshpilen
پنج شنبه 04 خرداد 1391, 19:04 عصر
این تالار تشکر نداره.
کلا باید بی ادب باشی توی این تالار :لبخند:
حتی اگر سرچ کنی تاپیک ها و مطالب این تالار در نتایج پیدا نمیشن.
در موتورهای جستجو هم نمیاد.
غیرعضوها بهش دسترسی ندارن.
خلاصه مکان مناسبی برای دعوا و فحش دادن :قهقهه:
jafar2012
جمعه 05 خرداد 1391, 23:02 عصر
hi
خیلی گل گفتیeshpilen (http://barnamenevis.org/member.php?148005-eshpilen) خصوصا تیکه بی ادبی رو باهاتم:قهقهه: ولی چرا اینجوریه
ویندوزxp>>>چون خیلی ها هنوز بر اساس اون کار کردن با کامپیوتر رو یاد گرفتن و هنوز حتی تو دانشگاه هم می بینی که تدریس می کنن و بعضی از دستگاه ها روی 7 درایور ندارند و کار نمی کنن همین دلیل ها کافیه
می گن مایکروسافت گفته تا سال 2014 از xp ساپرت می کنه و.. فاتحه ویندوز 8 رو نگاه سرعت محیط باکلاس گرافیکی ژیگول برو حالش رو ببر
و یه نکته دیگه 7 با رم 512 کار مینه ok
m2_farzan
شنبه 06 خرداد 1391, 14:29 عصر
"کی خیالم راحت میشه که رو کامپیوتر همه .Net نصبه."
یه جورایی می شه گفت تنها خاصیت ویندوز 7 و بالاترش برای برنامه نویس ها همینه .
در مقابل مشکلات و ناسازگاریهایی که برای برنامه نویس های غیر .NET پیش میاره چیزی نیست.
سوداگر
دوشنبه 08 خرداد 1391, 02:54 صبح
چند وقت پیش توی یه مغازه ی خدمات کامپیوتری کار می کردم، دیدم طرف اومده روی کامپیوتر مدل بالا هم XP نصب میکنه (مال شرکت بود).
بهش گفتم CPU ی این چند هسته داره؟!
گفت 2 تا!
گفتمش میدونی با XP فقط یکیش کار میکنه؟ :شیطان:
گفت شنیده بودم 32 بیت تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه ولی این رو نمیدونستم :گیج:
وقتی خدمات کامپیوتری جماعت این شکلی ویندوز نصب کنه دیگه وای به حال بقیه...
ضمناً بابت اینکه ازتون تشکر نمیشه نگران نباشید چون به پستها تون هم هیچّی اضافه نمیشه :قهقهه:
خدا نگهدار
eshpilen
دوشنبه 08 خرداد 1391, 08:32 صبح
بهش گفتم CPU ی این چند هسته داره؟!
گفت 2 تا!
گفتمش میدونی با XP فقط یکیش کار میکنه؟ :شیطان:
مطمئنی؟
CPU چند هسته ای که از خیلی وقت پیش وجود داشته بنظرم. اون موقع که ویندوزهای جدیدتر نیامده بودن.
شاید میگی سخت افزارهای جدید اینطوری هستن. چرا اونوقت؟
MohsenPy
دوشنبه 08 خرداد 1391, 09:49 صبح
سلام دوستان بحث جالبیه.
نه XP چند هسته ای رو ساپورت میکنه و همچنین نسخه 64 بیتش تا 100 و خورده ای گیگ رم!
ولی من خودم با سون کار میکنم چون معقول هست وقتی یه نسخه کاملا جدید , حرفه ای با امکانات و سرعت کار بیشتر ویندوز میاد دیگه XP دهه پیش رو فراموش کنیم. در مورد نرم افزار ها هم همینطور شما خودتو در نظر بگیر فرض کن یه نرم افزاری رو 5 سال پیش نوشتی و فروششم کردو مشتری هات دارن استفاده میکنن حالا ورژن جدید نرم افزارتو نوشتی با امکانات خیلی بهتر شکیل تر و ... حالا مشتری هات بیان بگن نه... همون ورژن نرم افزار کارمونو راه میندازه و امکاناتش خوبه و پول به ورژن جدید نیمیدیم! ویندوز هم همینطوره... عمرش سر اومده آدم خودش احساس میکنه که داره با یه نرم افزار ... با یه ویندوز مرده کار میکنه و خلاصه من که حس خوبی باهاش ندارم.
کلا خوبه ادم همیشه خودشو بروز و اپدیت نگه داره به نظر من.
سوداگر
دوشنبه 08 خرداد 1391, 21:49 عصر
دوست عزیز من از استادمون شنیدم که زمانی که XP ساخته شده بود اصلاً چند هسته ای مطرح نبود، multi threading مطرح بود ولی پردازش در چند هسته خیر. میتونید از Task Manager ویندوز هم متوجه بشید یا از فرومهای مایکروسافت بپرسید، شاید من اشتباه می کنم! حتّی ویستا هم در این زمینه مثل XP عمل میکنه :متفکر:
MohsenPy
دوشنبه 08 خرداد 1391, 23:54 عصر
دوست عزیز تا الان سه تا پک از XP اومده هنوز که این ویندوز تو سال 2002 نمونده!
الان XP از هارد های SATA , SATA II هم پشتیبانی میکنه آیا اون زمان این نوع هارد بوده که بگیم پشتیبانیش از اون سال هاست؟؟؟
اینم الان پیدا کردم:
http://www.tomshardware.com/forum/246654-28-windows-quad-core-processors
پست سومش گفته که پشتیبانی میکنه.
اینجا هم بد نیست ببینین:
http://support.microsoft.com/kb/888732
خودم هم تو تسک منیجر Multi Core بودن XP رو میبینم!
راستی اینم بگم ویستا قوی تر از XP در منیج پردازنده های چند هسته ای عمل میکنه.
موفق باشید
سوداگر
سه شنبه 09 خرداد 1391, 05:03 صبح
الان XP از هارد های SATA , SATA II هم پشتیبانی میکنه آیا اون زمان این نوع هارد بوده که بگیم پشتیبانیش از اون سال هاست؟؟؟
نحوه ی پردازش پروسس ها به هسته ی سیستم عامل (تغییر هسته ی ویندوز همونطور که میدونید مشکله، مگه اینکه مایکروسافت در نسخه ی جدیدی از XP اون رو اضافه کرده باشه) بر می گرده، ولی برای پشتیبانی از سخت افزارها فقط کافیه یه درایور براش نوشته بشه!
من انگلیسیم زیر خطّ فقره :گریه: اونم حرف استادمون بود.
چیزی که فهمیدم XP کلّاً با چند هسته ای بودن مشکل داره و 40% پردازنده ها رو پشتیبانی میکنه. شاید برای همین باشه که نتونستم روی لپ تاپم XP نصب کنم.
http://www.lockergnome.com/blade/2007/03/22/dual-or-quad-core-processors-will-windows-xp-support-both
MohsenPy
سه شنبه 09 خرداد 1391, 10:20 صبح
Windows XP SP2 or higher understands multi core processors. Whether 32 or 64 bit doesn't matter.
ویندوز XP سرویس پک 2 یا نسخه های جیدترش از پردازنده های چند هسته ای پشتیبانی میکنند (میفهمند). و مهم نیست که 32 بیت باشه یا 64 بیت.
اخه چه مشکلی میتونه داشته باشه من واقعا تعجب میکنم... XP چند هسته ای رو کامل پشتیبانی میکنه ولی ویندوز Vista و 7 بهتر از اون عمل مکنند.
ویندوز XP نسخه پروفشنال حتی از 2 تا پردازنده هم صرف نظر از تعداد هسته هاش پشتیبانی میکنه!
Windows XP Professional can support up to two processors regardless of the number of cores on the processor
HamedNet_ir
یک شنبه 14 خرداد 1391, 13:02 عصر
چرا از 7 استفاده میکنم؟
آپدیت راحت!
بسیار روان میتوان کاری رو توش انجام داد! تو همین منوی start اسم اول پروژه یا چیزی رو که میخوای مینویسی سریع میاره.
کلا گام بزرگی نسبت به xp هست. البته هنوز هم هستند افرادی که با vs2000 برنامه می نویسند ...
Beginner2013
یک شنبه 14 خرداد 1391, 16:51 عصر
حالا به نظرتون چن سال دیگه Xp رو،رو سیستم ها نمی بینیم،و اون موقع بجاش چی خواهد بود؟ورژنای جدیدتر Windows،یا این سیستم عامل ملی که میگن؟
MohsenPy
یک شنبه 14 خرداد 1391, 17:38 عصر
پیش بینیش اسون نیست ولی هرچی هست سیستم عامل بومی رو تو سیستم ها نمیبینیم چون جداشدن از ویندوز اصلا کار اسونی نیست!
Beginner2013
یک شنبه 14 خرداد 1391, 20:22 عصر
پیش بینیش اسون نیست ولی هرچی هست سیستم عامل بومی رو تو سیستم ها نمیبینیم چون جداشدن از ویندوز اصلا کار اسونی نیست!
آخه میگن قرار بعد اینکه سیستم عامل ملی رونمایی شد،استفادش تو ادارات دولتی اجباری بشه.آیا این درسته؟و اینکه در اینکه مردم از چه سیستم عاملی استفاده کنن تاثیر گذاره؟راستش من هدفم از سوالا اینکه یه تصمیم درست واسه آیندمون بگیریم،مثلا من تازگیا می خواستم بیام در ویندوز به صورت تخصصی تر با winapi ها کار کنم ولی مردد هستم.اگه بدونم قراره تو آینده لینوکس جای ویندوز رو تو ایران بگیره،از الان براش آماده میشم و کم کم خودم از قید چیزای منحصر به ویندوز خلاص میکنم.
MohsenPy
یک شنبه 14 خرداد 1391, 20:50 عصر
امکان نداره لینوکس جایه ویندوز رو در ایران بگیره! یعنی من با قطعیت 100% میگم همچین چیزی ممکن نیست چون اول اینکه تمام برنامه نویسان بیکار میشن و تمام برنامه های نوشته شده در سازمان ها و ادارات و خلاصه همه جا بی ارزش میشه چون تحت ویندوزه!
یه چیزی واسه خودشون میپرونن شما زیاد جدی نگیر وقتی لینوکس در جهان تنها 2-3 درصد امار استفادش هست اون وقت ایران بیاد اینو جازگزین ویندوز کنه! که 99% در ایران استفاده میشه و تمام برنامه ها بازیها و... بی استفاده میشن با اینکار.
Beginner2013
یک شنبه 14 خرداد 1391, 22:33 عصر
امکان نداره لینوکس جایه ویندوز رو در ایران بگیره! یعنی من با قطعیت 100% میگم همچین چیزی ممکن نیست چون اول اینکه تمام برنامه نویسان بیکار میشن و تمام برنامه های نوشته شده در سازمان ها و ادارات و خلاصه همه جا بی ارزش میشه چون تحت ویندوزه!
یه چیزی واسه خودشون میپرونن شما زیاد جدی نگیر وقتی لینوکس در جهان تنها 2-3 درصد امار استفادش هست اون وقت ایران بیاد اینو جازگزین ویندوز کنه! که 99% در ایران استفاده میشه و تمام برنامه ها بازیها و... بی استفاده میشن با اینکار.
جدا؟من فکر می کردم فقط تو ایران کاربر کمی داره.دوستان دیگه هم اگه می دونن نظر بدن که Linux در قاره های آمریکا و اروپا چقدر کاربر داره.اگرم کسی اونجاها سکونت داره که فبها.
MohsenPy
یک شنبه 14 خرداد 1391, 22:56 عصر
بفرمایید اینم امارش:
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp
حالا 2-3 درصد از اونی که من گفته بودم بیشتره که زیاد فرقی به حالش نمیکنه :لبخند:
Mehdi Naderi
دوشنبه 15 خرداد 1391, 01:50 صبح
امکان نداره لینوکس جایه ویندوز رو در ایران بگیره! یعنی من با قطعیت 100% میگم همچین چیزی ممکن نیست چون اول اینکه تمام برنامه نویسان بیکار میشن و تمام برنامه های نوشته شده در سازمان ها و ادارات و خلاصه همه جا بی ارزش میشه چون تحت ویندوزه
کار کردن با لینوکس برای کاربران حرفه ای هم زیاد راحت نیست چه برسه به سازمان ها و ادارات دولتی که نیمی از پرسنل آنها استخدام قبل از سال 70 هستند که خیلی وقتها نمیدونند تفاوت دکمه ریست با Turn off چیه!!!:قهقهه:
بقیه پرسنل هم که تازه استخدام شدن همه شرایط دار بودن نه صاحب تخصص
دلیل دیگر که از لینوکس استقبال نمیشه رایگان بودن ویندوز برای ما ایرانی هاست
و سومین دلیل سازگاری نرم افزارها با سیستم عامل ویندوزه تا لینوکس
Veteran
دوشنبه 15 خرداد 1391, 12:27 عصر
ویندوز xp از توابع گرافیکی استفاده نمیکنه.
مثلا شما ی برنامه توی .net بنویس روی xp اجرا کن.
اونطور که باید و شاید نشون نمیده/
========
xp تا منو شما عمر داریم استفاده میشه.حالا بعد مردنمون نمیدونم :لبخند:
ویندوز ها به نظر من مثل مانیتور ها میمونن.
الان lcd,led,oled و.... اومده. اما کسانی که کارهای گرافیکی میکنن CRt دارن.
بسته به نیاز استفاده میشه/
=====
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.