ورود

View Full Version : سوال: فراموشی مدیران ارشد سایت از رسیدگی به کاربران فعال

Mask
دوشنبه 01 خرداد 1391, 19:32 عصر
با سلام.
یه گلگی از مدیران ارشد این سایت دارم.
با عرض معذرت : حواستون بد جور رفته تو برگزاری کلاسهای آموزشی و پول در آوردن (این یه تیکش شوخی بود . به دل نگیرید :لبخند:)، و فعالیت بعضی از کاربران فعال رو در سایت متوجه نیستید.
یادمه اون قدیما کاربرانی که فعالیته زیادی داشتند و واقعا جهت رشد دیگران وقت میزاشتند و کمک میکردند رو حداقل جزو گروهی ( حالا میشه گفت سفارشی یا VIP یا مدالی چیزی) و یا گروهی فراتر از کاربران معمولی قرار میدادید.
با اینکه این کار جنبه مالی یا مادی نداشت اما لا اقل اون کاربر میفهمید ازش تقدیر و تشکر شده.
من در بخش دلفی فعالیت دارم . البته من که اطلاعاتم ضعیفه و جزو گروهی که عرض کردم نیستم.
اما در بخش دلفی دوستان خوبم : آقایان مجتبی تاجیک ، شاهین عشایری ، cayberfox و چندی دیگر از دوستان رو میتونم نام ببرم که واقعا فعالیت دارند و وقتشون رو جهت ارتقا علمی سایت و کمک به بقیه دارند صرف میکنند.
بنده از همینجا ازشون تشکر میکنم و از شما مدیران عزیز هم ، درخواست دارم ترتیبی اخاذ بشه تا لا اقل فرقی بین این دوستان و من کاربر عادی باشه.
متاسفاه این سایت قسمت VIP که نداره ، لا اقل با همون تغییر رنگ یا تغییر گروه بشه از این دوستان تشکر کرد.
از بقیه عزیزان هم میخام افرادی رو که در بخشهای مربوطه فعالیت علمی بالایی دارند در همین پست معرفی کنند تا مدیران عزیز تدابیر لازم رو بیاندیشند.
من الله توفیق.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 01 خرداد 1391, 23:29 عصر
سلام.
کاربران VIP مدیرانی هستند که بازنشست شدند و به حالت VIP درآمدند. قبلا در سایت به کاربران فعال مدال داده میشد. الان نمیدونم بازهم اینکار صورت میگیره یاخیر.

ASedJavad
سه شنبه 02 خرداد 1391, 13:10 عصر
آقایان مجتبی تاجیک ، شاهین عشایری ، cayberfox و چندی دیگر از دوستان رو میتونم نام ببرم که واقعا فعالیت دارند و وقتشون رو جهت ارتقا علمی سایت و کمک به بقیه دارند صرف میکنند.
بنده از همینجا ازشون تشکر میکنم

و آقای محسن واژدی در بخش vb

MohammadGh2011
سه شنبه 02 خرداد 1391, 14:36 عصر
سلام عليکم

از بقیه عزیزان هم میخام افرادی رو که در بخشهای مربوطه فعالیت علمی بالایی دارند در همین پست معرفی کنند تا مدیران عزیز تدابیر لازم رو بیاندیشند.
موافقم.نظر خوبي بود.

همونطور که دوستمون اشاره کردند من هم جناب آقاي محسن واژدي (http://barnamenevis.org/member.php?104729-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D9%88%D8%A7%DA%98%D8%AF%DB%8C) رو انتخاب مکينم که واقعا زحمت ميکشن و به سوالهاي دوستان هر طور شده باشه پاسخ ميدهند.من از ايشون تشکر ميکنم.

MIDOSE
شنبه 06 خرداد 1391, 02:27 صبح
برادر زیاد هم فرق نمی کنه که چی باشیم مهم اینه که بتونیم کار مردم را راه بیاندازیم!

موفق باشید.

Saber Mogaddas
دوشنبه 08 خرداد 1391, 16:10 عصر
برادر زیاد هم فرق نمی کنه که چی باشیم مهم اینه که بتونیم کار مردم را راه بیاندازیم!

موفق باشید.
سلام
مهم این نیست که چی باشیم درسته .. ولی از اونجا که ما مدیران ارشد این سایت رو مثل آقای مهدی کرامتی و آقای کشاورز و گاهی هم دیگر مدیران رو در زمینه که فعالیت می کنیم مرجع قرار دادیم ..و برای ما یه افتخار هست که با کمک به دوستانی که مبتدی هستند از حجم کاری مدیران کم کنیم..و بدون هیچ انتظاری..
ولی یه تشویق حالا به هر صورتی (خشک و خالی ) باعث میشه که کاربران فعال با خون گرمی بیشتری تو این انجمن فعالیت کنن..که من فکر میکنم بیشتر فعالیت های مفید در بیشتر تالار ها به وسیله همین کاربران فعال اداره میشه..و نبود این کاربران باعث زیاد شدن زمان پاسخ ها خواهد شد ..که اینم باعث پایین اومدن کارایی انجمن برنامه نویس خواهد شد..
یکم تفکرامون عمیق باشه ..
خطاب به مدیران :
ما همیشه سعی در رسیدن به قله هستیم ولی بعد این هدف به کل ، قله رو فراموش میکنیم و به یه قله دیگه میچسبیم بدونه اینکه به فکر پابرجا بودن تو سطح قله قبلی باشیم..

mmd2009
دوشنبه 08 خرداد 1391, 20:51 عصر
سلام.
کاربران VIP مدیرانی هستند که بازنشست شدند و به حالت VIP درآمدند. قبلا در سایت به کاربران فعال مدال داده میشد. الان نمیدونم بازهم اینکار صورت میگیره یاخیر.

با سلام

نه این کار متوقف شده طبق گفته ی اقای کشاورز

موفق باشید