ورود

View Full Version : افزایش غیرعادی زمان لود شدن سیستم بعد از نصب Active Directory در ویندوز سرور 2008

Ehsan Programmer
سه شنبه 02 خرداد 1391, 09:05 صبح
سلاممن يك روي يك سيسيتم ويندوز سرور 2008 نصب كردم و دو تا كلاينت بهش متصله (براي فراگير خودم)موقع ریستارت و روشن کردن سیستم در 3 سوت میاد بالامشکل من زمانی شروع میشه که Active Directory رو نصب میکنم که زمان لود شدن سیستم به 15الی 20 دقیقه افزایش می یابد روش حل این مشکل لطفا بگین

Mask
سه شنبه 02 خرداد 1391, 10:26 صبح
دیر بالا اومدن ویندوز یه امر طبعیه . اما 20 دقیقه یکم غیر طبیعیه

razeghi_loved
سه شنبه 02 خرداد 1391, 10:46 صبح
خود لود شدن سرورت اینقدر طول می کشد یا کلاینت ها؟
مشخصات سرورت چیست؟
نصب اکتیو باعث کند شدن ویندوز به خصوص در زمان اولیه ورود به ویندوز معولی هست اما معمولاً بین 1 تا 3 دقیقه

hraeissi
یک شنبه 07 خرداد 1391, 15:30 عصر
سلاممن يك روي يك سيسيتم ويندوز سرور 2008 نصب كردم و دو تا كلاينت بهش متصله (براي فراگير خودم)موقع ریستارت و روشن کردن سیستم در 3 سوت میاد بالامشکل من زمانی شروع میشه که Active Directory رو نصب میکنم که زمان لود شدن سیستم به 15الی 20 دقیقه افزایش می یابد روش حل این مشکل لطفا بگین
آنچه که مهم است شما بر روی یک سیستم معمولی این کار را انجام داده اید و نیز این مسئله نیز برای سرور AD با توجه به وظایف آن که بعد از نصب سرویسها به آن داده می شود باعث این کندی خواهد شد و امریست طبیعی

esmit61
دوشنبه 08 خرداد 1391, 08:38 صبح
به نظر من 20 دقیقه اصلاً طبیعی نیست. چک کنید در Event Viewer چیز خاصی مشاهده نمی شود ؟

Mehdi Naderi
دوشنبه 08 خرداد 1391, 09:25 صبح
آنچه که مهم است شما بر روی یک سیستم معمولی این کار را انجام داده اید و نیز این مسئله نیز برای سرور AD با توجه به وظایف آن که بعد از نصب سرویسها به آن داده می شود باعث این کندی خواهد شد و امریست طبیعی

با نظر شما كاملا موافقم . نصب ويندوز سرور و AD روي يك سيستم معمولي حتي با رم بالاي 6 گيگابايت باعث كندي سرعت لود و حتي زمان طولاني در نصب Active Directory ميگردد و بايد ميان يك سيستم معمولي كه با 600 تومان جمع و جور ميشه و يك سرور 3 ميليوني فرقي باشه
اما براي شروع كار و يادگيري انتظار براي لود شدن زياد مهم نيست

razeghi_loved
چهارشنبه 10 خرداد 1391, 08:31 صبح
من همین آلان روی vm نه تازه روی ویندوز روی یک سیستم که 6 گیگ رم دارم 5 تا سرور دارم که به صورت درختی و زیر مجموعه ای با هم کار می کنند و با 10 تا کلاینت که هیچ مشکلی از نظر بوت و سرعت ندارم سرورها هر کدام 512 مگ رم دارند
مشکل این بنده خدا فکر نکنم از رم و cpu باشه البته نمی گم سرعت کند نمی شه اما دیگه اینطوری هم نیست شاید سیستمش 256 رم داره و cpu pII که اینقدر طول می کشه ولی روی یک سیستم با رم دو گیگ به راحتی دامین بالا می یاد و کار می کنه منظورم به راحتی یعنی واقعاً روان
در حال حاظر شرکت ما 3 تا سرور دامین داره که روی آن بالای 900 تا کلاینت کار می کنند اون هم با رم 16 و cpu که 12 هسته ای هستش
البته همه اینها روی سرور 2003 کار می کنند اما با 2008 هم تست کردم مشکلی نبود

با نظر شما كاملا موافقم . نصب ويندوز سرور و AD روي يك سيستم معمولي حتي با رم بالاي 6 گيگابايت باعث كندي سرعت لود و حتي زمان طولاني در نصب Active Directory ميگردد و بايد ميان يك سيستم معمولي كه با 600 تومان جمع و جور ميشه و يك سرور 3 ميليوني فرقي باشه
اما براي شروع كار و يادگيري انتظار براي لود شدن زياد مهم نيست