View Full Version : بازیابی دیتابس ها و داده های ذخیره شده در mysql
rooli2006
جمعه 05 خرداد 1391, 22:52 عصر
سلام
من یه نرم افزار رو با زبان جاوا و دیتابیس mysql طراحی کردم که کلی اطلاعات داخل دیتابیس ها ذخیره کردم. بدبختانه بک آپ هم نگرفته بودم. الان ویندوزم دچار مشکل شده و بالا نمیاد چیکار کنم که اطلاعات دیتابیسم رو از دست ندم؟ تو رو خدا کمک کنین اطلاعات خیلی مهمن.:ناراحت::ناراحت::ناراحت :
bigtime
دوشنبه 08 خرداد 1391, 20:18 عصر
با سلام دوست عزیز لطف کنید بگید که آیا تو درایو ویندوز دیتابیستون رو داشتید یا اینکه نه؟
در کل راه حلی که به ذهنم می رسه اینه که برای مثال شما روی فلش لینوکس که فکر می کنم بهتره ابونتو نصب کنید و فلشتون رو بوت کنید و بعد از اون فکر می کنم که ان شا ا... بتونید به اطلاعات درایو هاتون دسترسی داشته باشید
تنها راهی که بشه رفت اطلاعات رو مشاهده کرد فکر می کنم این باشه
حالا شما این رو امتجان کنید بعد خبر بدید که چی شد
راستی با یک کامپیوتر دیگه روی فلش لینوکس نصب کنید
موفق باشید
rooli2006
دوشنبه 08 خرداد 1391, 21:50 عصر
با سلام دوست عزیز لطف کنید بگید که آیا تو درایو ویندوز دیتابیستون رو داشتید یا اینکه نه؟
در کل راه حلی که به ذهنم می رسه اینه که برای مثال شما روی فلش لینوکس که فکر می کنم بهتره ابونتو نصب کنید و فلشتون رو بوت کنید و بعد از اون فکر می کنم که ان شا ا... بتونید به اطلاعات درایو هاتون دسترسی داشته باشید
تنها راهی که بشه رفت اطلاعات رو مشاهده کرد فکر می کنم این باشه
حالا شما این رو امتجان کنید بعد خبر بدید که چی شد
راستی با یک کامپیوتر دیگه روی فلش لینوکس نصب کنید
موفق باشید
سلام ممنون از جوابتون
بله دیتابیس تو همون درایو ویندوز بود.
من با هارد به هارد کردن به اطلاعات درایو و فایل های نصب شده mysql دسترسی پیدا کردم و اونها رو برداشتم مشکل اینه که نمیدونم داده هام کجا دخیره شدن و آیا اگه ویندوز جدید نصب کنم و mysql رو دوباره نصب کنم چطوری داده ها (پایگاه، جداول و اطلاعات جداول) رو دوباره به mysql برگردونم.
ممنون میشم اگه بتونین کمک کنین.
masoud_tamizy
سه شنبه 09 خرداد 1391, 09:27 صبح
خب فایل هات به همون اسمی هستند که دیتابیستو ساختی . دوباره وقتی که MySQL رو نصب کردی تو همون پوشه قبلی کپی شون کن .
rooli2006
سه شنبه 09 خرداد 1391, 19:36 عصر
خب فایل هات به همون اسمی هستند که دیتابیستو ساختی . دوباره وقتی که MySQL رو نصب کردی تو همون پوشه قبلی کپی شون کن .
یعنی ویندوز عوض کنم، mysql نصب کنم فایلای قبلی mysql رو بریزم در محل نصب؟ خوب جداولم دوباره برمیگردن؟ اصلاً فایلهای دیتابیسام و جداولشون رو mysql کجا ذخیره میکنه؟
rooli2006
سه شنبه 09 خرداد 1391, 23:22 عصر
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن مشکل حل شد فایلهای دیتابیس و جداول تو مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MySQL\MySQL Server 5.5\data قرار دارن که اونارو بعد نصب mysql و استاپ کردن سرویسش تو همون مسیر replace کردم و همش بازیابی شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.