PDA

View Full Version : حرفه ای: درخواست طراحی و ساخت 2 فرم

امید خطیبی
شنبه 06 خرداد 1391, 10:03 صبح
سلام دوستان خسته نباشین
دسوتان 2 فرم برای ویژوال بیسیک می خواستم بدونم کی بلده طراحی کنه که اولیش اینه
فرم ساعت کاری پرسنل یک کارخانه
حالا این فرم چیا باید داشته باشه تاریخ رو از سیستم بگیره و به شمسی داخل بانک وارد کنه
ساعت شروع و ساعت پایان کار رو هم اگر بتونه از خود سیستم بگیره بهتره و تنها چیزهایی که تو ساعت می خواهم غیبت ساعتی هست که هر ساعت کاری 3 ساعت کاری اضافه می خوره و هر ساعت اضافه کاری بدون غیبت تشویقی داره و مرخصی رو باید اگر ساعتی هست باید حساب کنه و اگر بیشتر از 3 ساعت شد مرخصی اون مرخصی را باید روزانه حساب کنه و یک چیز دیگر هم اینه که باید در اون قسمت تعطیلی کارخانه هم وجود داشته باشه که تعطیلی تمام پرسونل میخوره حالا باید برای این مورد یه چیز دیگه هم تعریف بشه که بعضی از کارگرها کار دارند و در کارخانه باید حضور داشته باشند این افراد براشون یه مقدار تشویقی داشته باشه و این تشویقی به صورت اضافه کاری محاسبه شود. و در آخر ساعت مفید کاری پرسنل رو در بیاره و برای محاسبه حقوق به اپراتور بدهد که اگر ساعت مفید هر شخص داخل یکی از خانه های بانک اطلاعاتی بره که بهتره.

خوب حالا بریم فرم 2

فرم 2 فرم عملکرد | فرد در آخر هر روز باید گذارش کاری خود را به سرپرست کارخانه بدهد حالا اگر یکی از کارگران گذارش نیاورد نمره منفی می خوره و اگر وسیله و یا هر مورد خرابی توسط فرد در کارخانه پیش آمده این هم نمره منفی بخوره و نمره های تشویقی هم که داره یا خود اپراتور میزنه یا ساعت اضافه کاری که تشویقی داره که باید در آخر در فیلدی در بانک این نمره را ذخیره کنه و گذارشات قابل نمایش در یک صفحه گذارشات کلی باشه به این صورت که فرد چه تشویقی هایی گرفته و به چه علت نمره منفی گرفته
دوستان این 2 فرم رو هر کس بتونه طراحی کنه ممنون می شوم.

محسن واژدی
شنبه 06 خرداد 1391, 12:07 عصر
سلام
با عرض معذرت ولی این به اندازه نوشتن یک پروژه کامل وقت میبرد، پروژه تان را شروع کنید هرکجا به مشکل برخورد کردید بنده یا دوستان در خدمتیم

امید خطیبی
شنبه 06 خرداد 1391, 23:39 عصر
سلامی دوباره خدمت شما دوست عزیز
داداش من قسمتی که می خواهم ساعت رو بزنم ساعت داخل سیستم ثبت میشه چون تاریخ رو از خود سیستم داره میگیره ولی این که چگونه باید ساعت پایان کار رو بزنم رو نمی دونم و اگر فرد مرخصی گرفت من مرخصی این فرد رو چگونه حساب کنم که حالا ساعتی بود ساعتی حساب شود و اگر نبود روزانه حساب شود یا تعطیلی بخوره ساعتش حل بشه مشکلی نداره.

امید خطیبی
سه شنبه 09 خرداد 1391, 20:21 عصر
دوستان یک سوال از فرم اول که ساعت کاری هست داشتم اون هم اینه که ساعت شروع و پایان رو چه جوری باید وارد کنم که تاریخ رو خود سیستم بزنه ولی ساعت شروع کار رو ساعت پایان کار رو من بزنم.
این چجوری هست و ساعت مرخصی چگونه حساب میشه این میان. که ساعت کار مفید از این ساعات بیرون بیاد.