PDA

View Full Version : ارتباطات دیتابیس رو چطور ترسیم کنم

oliya24
شنبه 06 خرداد 1391, 12:27 عصر
سلام و خسته نباشید
دوستان من کمی با این ارتبازا دیتابیس مثل 1:1,1:n,....مشکل دارم نمیدونم چطور برای ترسیم دیتابیس از اینها بایستی استفاده کنم مثلا نمیدونم که کی از 1 به 1 و وکجا از 1به ان و... استفاده کنم؟؟؟؟
خیلی هم تو اینترنت گشتم ولی به جوابی که میخواستم نرسیدم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

یوسف زالی
سه شنبه 09 خرداد 1391, 01:16 صبح
سلام.
هر وقت به ازای یک ردیف داده "پس از نرمال سازی" بیش از یک ارتباط با ردیف جدول دیگری وجود داشت ..

بیان بهتر:
فرض کنید دارید برای اشخاص فیلد آخرین مدرک تحصیلی ذخیره می کنید. مسلم هست که یک نفر فقط یک آخرین مدرک داره.(سمت برنامه یک کمبو داره) 1-1
برای همین آقا اگر بخواهید لیست حساب های بانکی نگه دارید (سمت برنامه یک گرید داره) ممکنه بیش از یک حساب داشته باشه. 1-n
حالا همین آقا ممکنه در چند تا پروژه سرمایه گذاری کرده باشه. اینجاشو دقت کن:
اگر برنامه پروژه ها رو به عنوان موجودیت های مستقل و دارای مفهوم و دارای ارتباط با باقی جداول به عنوان بخش اصلی داره به کار می بره، از دید اشخاص محور هر کس می تونه چند تا پروژه داشته باشه، اما از دید پروژه محور، هر پروژه می تونه چند تا سرمایه گذار داشته باشه.
اینجا می شه چند به چند.
:بامزه:

omidh2007
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 10:27 صبح
ارتباط 1 به 1 وقتیه که هر یک نمونه از یه موجودیت ،فقط با یه نمونه از موجودیت دیگه بتونه ارتباط داشته باشه .

ارتباط بین eNTITY (موجودیت ) ها ، سه نوعن . 1:1 و n:n و N:1 .

بهترین رابطه عموما 1:n ه .
وقتی که رابطه 1:1 باشه ، معمولا دو موجودیت ادغام میشوند .
وقتی که رابطه n:n باشد ، معمولا یک جدول واسط بین دو تا موجودیت ایجاد میکنیم تا رابطه را به دو رابطه ی 1:n بشکنیم .

چند تا مثال ببینی ، کامل دستت میاد . :چشمک: